Buy Fluoxymesterone (Halotestin) Steroids Online at Alpha Pharma StoreKaufen Fluoxymesterone (Halotestin) Steroide online bei Alpha Pharma StoreKøbe Fluoxymesterone (Halotestin) Steroider Online at Alpha Pharma StoreComprar Fluoxymesterone (Halotestin) Esteroides en línea en Alpha Pharma TiendaAcheter Fluoxymesterone (Halotestin) Stéroïdes en ligne à Alpha Pharma Magasinkoop Fluoxymesterone (Halotestin) Steroïden Online bij Alpha Pharma WinkelKjøpe Fluoxymesterone (Halotestin) Steroider på nett hos Alpha Pharma butikkAcquistare Fluoxymesterone (Halotestin) Steroidi online su Alpha Pharma NegozioComprar Fluoxymesterone (Halotestin) Esteróides Online na loja Alpha Pharmaköpa Fluoxymesterone (Halotestin) Steroider online på Alpha Pharma Butik

Fluoxymesterone (Halotestin)

Osta yleinen kamagra verkossa

osta kamagra

Alpha Pharma Kauppa

Täältä löydät ehdottomasti kaikki suositut suulliset tai injektoitavat steroidit verkossa. Käsittelemme todistetusti toimivia tuotemerkkejä, joilla on hyvä maine urheilijoiden keskuudessa. Meidän Alpha Pharma anabolisia steroideja ei ole koskaan ollut niin helppo ostaa ja niin helppo käsitellä. Ostaaksesi mitä tahansa anabolisia steroideja tai steroidisyklejä – sinun tarvitsee vain lisätä ne ostoskoriin ja voit maksaa luottokortilla ja nauttia nopeasta toimituksesta Suomessa, Isossa-Britanniassa ja missä tahansa muussa maassa.

Fluoksimesteroni (halotestiini)

Fluoksimesteroni on rakenteellisesti lähellä toista melko vahvaa androgeenia – metyylitestosteronia. Se saatiin modifioimalla testosteronia seuraavissa kolmessa asemassa: tämä on 9-fluoriryhmä, 11-beeta-hydroksiryhmä ja 17-alfa-metyyliryhmä. Ensimmäinen näistä muutoksista määrittää tämän lääkkeen nimen, ja sen tarkoituksena on pääasiassa lisätä sen androgeenistä aktiivisuutta.

Fluoksimesteronin toinen parannus, joka on jossain määrin vastuussa vaikutuksesta, estää AAS:n muuttumisen elimistössä estrogeeneiksi . Ja kolmas mahdollistaa puoliintumisajan pidentämisen suun kautta annettavassa muodossa ja suojaa lääkettä tuhoutumiselta maksan läpi kulkeutuessaan säilyttäen samalla aktiivisen aineen pitoisuus veressä niin paljon kuin mahdollista.

Positiiviset vaikutukset

Aluksi tämä steroidi valmistettiin yksinomaan lääketieteelliseen käyttöön. Sitä käytettiin androgeenisena keinona miesten seksuaalisen kehityksen viivästymisen ja miesten hypogonadismin sekä naisten rintasyövän hoidossa. Nykyään lääketieteessä on itse asiassa kokonaan luovuttu tähän AAS:iin perustuvista käyttölääkkeistä. Mutta urheilussa niiden suosio vain kasvaa. Halotestinia käytetään melko usein kilpailuihin valmistautumisessa sen toiminnan erityispiirteiden vuoksi. Sitä pidetään yhtenä parhaista steroidilääkkeistä voiman nopeaan lisäämiseen ja sen seurauksena urheilusuoritukseen.