Contact Us - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Kontakt - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Kontakt os - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Contacto - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Nous contacter - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Neem contact met ons op - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Kontakt oss - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Contattateci - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Kontakta oss - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

Ota yhteyttä

Saamme suuren määrän kyselyitä tilauksesi maksu- ja toimitustilanteesta. Siksi olemme tehneet sinulle helpoksi löytää tiedot nopeasti ennen kyselyn lähettämistä:

Tarkista, onko tilauksesi maksuvahvistus hyväksytty, hylätty vai odottamassa.

Tarkista, onko tilauksesi valmis lähetettäväksi, lähetysvaiheessa tai uudelleenlähetysvaiheessa (jos se on takavarikoitu tullin toimesta).

Kun tilauksesi on lähetetty, seurantakoodisi aktivoituu 2-5 päivän kuluessa.

Järjestelmämme lähettää seurantakoodin sinulle automaattisesti sähköpostitse.

Löydät koodisi myös siirtymällä kohtaan Oma tili ja sitten ”Tilaushistoria”

Seuraa tilaustasi helposti, kun se lähetetään sinulle Suomessa.

Jos tilaus on tuotava puolestasi Suomeen ja se on tulliselvitetty, napsauta alla olevaa painiketta siirtyäksesi Suomen seurantasivustolle.

Seuraa tuontitilauksia tai tilauksia, jotka toimitetaan Suomen Sivulta.

Jos tilaus on tuotava Suomeen ja se ei ole vielä saapunut tai jos tilauksesi toimitetaan toiseen maahan, napsauta alla olevaa painiketta päästäksesi kansainväliseen seurantaan

SEND US A DIRECT MESSAGE

Lähetä tukipyyntö, jos et edelleenkään löydä etsimääsi tai jos haluat ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme koskien tiettyjä tuotteitamme koskevia ongelmia tai jos olet huolissasi tilauksestamme.

Toimistoaikamme on maanantaista perjantaihin.

Tiimimme vastaa suoriin viesteihisi yleensä 2 päivän kuluessa, mutta ota huomioon, että viikonloput ja juhlapyhät vaikuttavat kokonaisvastausaikaan.