Alphabol (Alpha Pharma) - Buy Dianabol 10 pills Online in USAAlphabol (Alpha Pharma) - Besorgen Dianabol 10 pills Online in DeutschlandAlphabol (Alpha Pharma) - Købe Dianabol 10 pills Online in DanmarkAlphabol (Alpha Pharma) - Comprar Dianabol 10 pills Online en EspañaAlphabol (Alpha Pharma) - Acheter Dianabol 10 pills En ligne en FranceAlphabol (Alpha Pharma) - koop Dianabol 10 pills Online in USAAlphabol (Alpha Pharma) - Buy Dianabol 10 pills Online in NorgeAlphabol (Alpha Pharma) - comprare Dianabol 10 pillole Online in ItaliaAlphabol (Alpha Pharma) - Buy Dianabol 10 pills Online in PortugalAlphabol (Alpha Pharma) - köpa Dianabol 10 pills Online in Sverige
Alphabol (Alpha Pharma)

24.30

Alphabol (Alpha Pharma)

24.30

Valmistaja: Alpha Pharma
Luokka: Suun kautta otettava
aine: Metandienoni suun kautta (Dianabol)
Pakkaus: 10mg (50 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 551 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Alpha Pharman Alphabol on yksi tunnetuimmista ja tehokkaimmista steroidianabolisista Steroidiiteistä lihasmassan lisäämiseen. Vaikuttava aine on Methandienone. Se on androgeenista tai anabolista alkuperää oleva anabolinen aine.

Steroidiprofiili

 • 50 % testosteronin androgeenisestä aktiivisuudesta;
 • 200 % testosteronin anabolisesta aktiivisuudesta;
 • Aromatisaation läsnäolo;
 • Maksamyrkyllisyys;
 • Toiminnan kesto – 6-8 tuntia;
 • Kiertojakso on jopa 8 viikkoa.

Alphabolin positiiviset Vaikutukset

 • Proteiinisynteesiprosessi kiihtyy. Lääke edistää proteiinin dianabol-pillereiden tuotantoa kehossa, mikä auttaa palauttamaan vaurioituneita lihaksia nopeammin harjoituksen aikana.
 • Alphabol auttaa lisäämään ruokahalua. Tämän anabolisen käytön aikana harjoittelu on paljon intensiivisempaa. Tämän seurauksena kehon on täydennettävä suuren määrän ravintoaineita.
 • Nivelsiteiden ja nivelten vahvistaminen.
 • Lisää urheilijan kokonaisvoimaa.
 • Lihaskudos pystyy palautumaan nopeammin harjoitusten välillä, tämä johtuu Methandienonin läsnäolosta lääkkeessä.
 • Methandienone – testosteroni alentaa androgeenia ja parantaa anabolisia ominaisuuksia.

miten Alphabol?

Ennen kuin ostat Alphabolia, kuten mikä tahansa muu lääke, sinun tulee neuvotella asiantuntijan kanssa. Vain asiantuntija voi valita sinulle yksilöllisen hoito-ohjelman, joka on tehokkain ja ilman Sivuvaikutuksia. Vasta-aiheiden poissulkemiseksi ennen käyttöä on suoritettava sukupuolihormonien, maksaentsyymien ja kilpirauhasen testit.

Keskimääräinen Annostus of Alphabol miehille on 5-50 milligrammaa joka päivä. Kierto kestää 7-8 viikkoa. Lääkkeen ensimmäisen käyttöjakson aikana on suositeltavaa aloittaa vähimmäisannoksella päivässä. Annoksen koosta riippumatta se tulee jakaa useaan osaan, joten vuorokausiannos 50mg tulisi jakaa pienempiin annoksiin ja ottaa 3-5 tunnin välein. Tämän menetelmän avulla voit ylläpitää samaa hormonitasoa koko päivän. Asiantuntijat suosittelevat, että otat sen aterian jälkeen. Suurempien vaikutusten saamiseksi sinun tulee ostaa Alphabol ja yhdistää se nandrolonin, sustanonin tai stanozololin kanssa. Winstrol on suositeltavaa yhdistää syklin viimeisessä vaiheessa.

Sivu vaikutukset

Väärä Alphabol annos ja sykli voi aiheuttaa rintojen suurenemista miehillä. Tämä voidaan välttää yhdistämällä anabolia Clomidiin tai Nolvadexiin.

Sivu vaikutukset jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin ostat Alphabolia, joita voi ilmetä väärän annoksen yhteydessä:

 • Hiustenlähtö;
 • Munuaisten vajaatoiminta;
 • Lisääntynyt verenpaine;
 • Miesten seksuaalisten ominaisuuksien esiintyminen naisilla;
 • Jos käyttäjällä on väärinkäyttö tai geneettinen taipumus, hän voi kehittää sydänlihaksen liikakasvua.

Välittömästi lääkesyklin päätyttyä saatat huomata lihasmassan menetyksen. Tämä johtuu ylimääräisen veden erittymisestä kehosta, jonka lääke suorittaa.

Samanaikaisesti Alphabol-syklin kanssa sinun tulee noudattaa säännöllisesti harjoitussuunnitelmaa ja ruokavaliota. Jos näitä sääntöjä ei noudateta, vaikutus ei kestä Methandienone-syklin jälkeen.

Harjoitusten välillä kannattaa levätä enemmän. Lääkkeen päätyttyä tulee vähentää harjoituksen määrää koulutuksessa, mutta älä muuta työpainoa.

Jos lääkkeen käyttöannoksia noudatetaan eikä niitä ylitetä, ei mitään näistä Sivu Vaikutukset tapahdu. Sivu Vaikutukset tulevat ilmi vasta, kun lääkkeiden annostusta tai kestoa käytetään väärin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Alphabol (Alpha Pharma)”