Cypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma till salu - Testosterone Cypionate SteroideCypionate 250 Dragon Pharma til salg - Testosterone Cypionate SteroiderCypionate 250 Dragon Pharma en venta - Testosterone Cypionate esteroidesCypionate 250 Dragon Pharma à vendre - Testosterone Cypionate StéroïdesCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate SteroidsCypionate 250 Dragon Pharma For Sale - Testosterone Cypionate Steroids
Cypionate 250 (Dragon Pharma)

56.30

Cypionate 250 (Dragon Pharma)

56.30

Valmistaja: Dragon Pharma
Luokka: Injektoitava
aine: Testosteroni Cypionate
Pakkaus: 10 ml injektiopullo (250 mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 714 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Dragon Pharman Cypionat 250:tä suosivat urheilijat, jotka haluavat pukeutua kokoon, koska se on helposti maustettavissa ja täyttää näin ollen kehon vedellä. On sanomattakin selvää, että kaikki hyöty on edistystä. Tässä tapauksessa testosteroni cypionaatti Myytävänä täyttyy voimakkaammin, lihaksia kasvaa ja rollback-ilmiö on selvempi, mutta syvällä sesongin ulkopuolella Cypionat 250 sopii varsin orgaanisesti joihinkin vaikeasti koostuviin sykleihin, mikä on erityisen tarpeen, jos urheilija on jo kehittänyt toleranssin testosteronin enanthatille.

Cypionat 250 kehonrakennukseen

Testosteroni Cypionate ei sovellu aloitteleville urheilijoille, koska se on pitkä esteri, ja yksinsyklissä veren hormonien huippupitoisuudet voivat laskea (steroidikuopat). Yleensä emme suosittele ensimmäisen kierron aloittamista farmakologisilla pitkillä lääkkeillä, koska niitä on vaikeampi antaa, lisäksi pitkäkestoisten lääkkeiden kiertojen hyödyt ovat paljon suuremmat, kun kierto päättyy lyhyitä estereitä sisältävillä lääkkeillä , ja tämä on monimutkainen sykli, jota aloittelijat eivät vain tarvitse. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Cypionat 250:tä voisi käyttää yksin, esimerkiksi voimanostossa tällainen sykli voi olla optimaalinen. Kehonrakennuksessa pitkän testosteronin esterin pistäminen itsellesi on turhaa, mutta osana ”sekoitusta” Testosterone Cypionate on erittäin mielenkiintoista.

Cypionat 250 sykli

Suositeltu syklin kesto on 6-15 viikkoa. Tätä pienempää ei ole järkevää ottaa, ja pidemmät syklit tekevät ammattilaiset, jotka eivät tarvitse neuvoja.

Annokset vaihtelevat 250 – 1000 mg viikossa, mutta tehokkaat annokset alkavat noin 500 mg:sta, yli 1000 mg on merkityksetöntä yksinkertaisille urheilijoille, on paljon tehokkaampaa sisällyttää kiertoon kolmas lääke synergistisen vaikutuksen saavuttamiseksi.

Annostelutiheys: teoriassa Cypionat 250 voidaan pistää 2 viikon välein, mutta käytännössä se pistetään usein kerran viikossa, mutta säännöllisempiä annoksia suositellaan, joten suosittelemme pitkien esterien pistämistä 2-3 kertaa viikossa riippuen Annostus ja muiden huumeiden määrä.

Mahdollinen sivu Cypionat 250:n Vaikutukset

Normaaliannoksilla ei pääsääntöisesti ole merkittäviä Sivu Vaikutuksia, mutta vähäiset Sivu Vaikutukset ovat silti aistittavissa. Tämä johtuu siitä, että kehossa on liiallinen määrä androgeenejä, joita keho yrittää tasapainottaa estrogeenin (naishormoni) kanssa, ja suuri määrä estrogeenia voi johtaa naisten toissijaisten seksuaalisten ominaisuuksien, kuten gynekomastian, nesteen kertymisen ja rasvan kertymisen kehittymiseen. . Kaiken kulutuksen negatiivisuuden vähentämiseksi on suositeltavaa ottaa antiestrogeenit, kuten Clomid, kurssin jälkeen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cypionate 250 (Dragon Pharma)”