Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime till salu - Eminence Labs. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Enaprime til salg - Eminence Labs. Online salg af lovlige steroider.Enaprime en venta - Eminence Labs. Ventas en línea de esteroides legales.Enaprime à vendre - Eminence Labs. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.Enaprime for sale - Eminence Labs. Online sales of legal steroids.
Enaprime (Eminence Labs)

48.60

Varasto loppu

Enaprime (Eminence Labs)

48.60

Valmistaja: Eminence Labs Luokka: Injektoitava aine: Testosteronienantaatti Pakkaus: 10 ampullia (250mg/ml)

Out of stock

Enaprime (Testosteroni Enanthate) on anabolinen steroidi, joka esitetään pitkänä esterinä. Se on erittäin suosittu kehonrakennuksessa, painonnostossa ja voimanostossa, koska sen avulla urheilijat voivat saada nopeasti lihasmassaa, lisätä merkittävästi voimaa ja kestävyyttä. Testosteronienantaattia käytettiin alun perin lääketieteellisiin tarkoituksiin (testosteronin puutteen hoitoon). Koska Enanthate-esterillä oli voimakas anabolinen vaikutus, se kiinnosti voimaurheilun urheilijoita, ja näin se saavutti kulkuaikaan valtavan suosion kuntosaleilla. Raudan ystävien keskuudessa Testosterone Enanthate on niin suosittu, ja monet urheilijat puhuvat tämän tietyn steroidin suorituskykyominaisuuksista. Urheilijat, jotka ovat käyttäneet Testosterone Enanthatea, sanovat, että tämän lääkkeen avulla voit nopeasti saada kiinteän määrän lihasmassaa, lisätä merkittävästi kestävyyttäsi ja lisätä voimaasi. Huomioitavaa on myös energian virtaus, eloisuus, lisääntynyt sävy ja nopeampi palautuminen harjoituksen jälkeen. Testosteroni Enanthate vaikuttaa positiivisesti hemopoieesiin, nostaa punasolujen määrää veressä ja hapen määrää kehoon. On syytä mainita, että Enaprime pidättää merkittävästi vettä kehossa. Tämä on yksi syy nopeaan massan kasvuun. Usein urheilijat pitävät vedenpidätystä ei-toivottavana Sivuvaikutuksena, mutta sillä on myös positiivinen vaikutus: vesi voitelee niveliäsi, suojaa niitä raskaalta rasitukselta harjoituksen aikana, lievittää kipua niissä ja suojaa välilevyjä kulumiselta ja vaurioilta.

ota miten Enaprime

Testosteroni Enanthate on pitkävaikutteinen steroidi. Injektion jälkeen se imeytyy vähitellen ja ylläpitää korkeaa anabolisten hormonien tasoa veressä. Aineen enimmäispitoisuus laskee ensimmäisten 2-3 päivän aikana; jonka jälkeen se pienenee asteittain 15 päivän kuluessa. Sillä on riittävän voimakas anabolinen vaikutus, joten se toimii usein yhdistettyjen massan harjoitusten perustana. Tätä lääkettä käyttävät sekä ammatti- että kokeneet urheilijat sekä aloittelijat.

Annostus kokeneille urheilijoille, jotka ovat aiemmin käyttäneet anabolista Steroiditia, voi olla 500-1000mg viikossa, kun taas Annostus aloittelijoille on 250-500mg viikossa. Injektiot tehdään 1-2 kertaa viikossa, joka kerta on toivottavaa pistää eri pisteisiin. Injektion tulee olla syvä, joten neulan tulee olla 4-5 cm. Enanthate-öljy on paksua, joten älä kokeile ja aseta se suistoon, koska se on täynnä erilaisia ​​tulehduksia pistoskohdassa. Ruiskeen antamisen jälkeen makaa 3-5 minuuttia ja hiero pistoskohtaa pyörivin liikkein, ikään kuin hieroisit ”öljyä” lihaskudokseen. Ensimmäisinä päivinä injektion jälkeen voi olla tunne, että pistoskohdassa on vieras kappale (koska sitä on), mikä voi aiheuttaa epämukavuutta. Pistoskohdan kudosten paranemisen nopeuttamiseksi ja tulehduksen estämiseksi urheilijat valmistavat jodiverkkoja ja käyttävät myös monia muita perinteisiä menetelmiä, jotka edistävät pistoskohdan paranemista. Älä unohda injektion steriiliyttä.

PCT Testosterone Enanthate jälkeen

Yleensä kulku Enaprime kestää 6-8 viikkoa. Koska Testosterone Enanthate on voimakkaasti aromatisoitunut, Provironia tai aromataasiestäjiä (esim. Anastrotsolia) tulee ottaa kurssin aikana (2 viikosta kurssin loppuun). Jos kurssi kestää yli 8 viikkoa ja Annostus on yli 250 mg viikossa, gonadotropiinia tulee antaa (3–2 viikkoa kurssin päättymisen jälkeen). Kolmen viikon kuluttua kurssin päättymisestä on tarpeen suorittaa kurssin jälkeinen hoito Tamoksifeenilla tai Clomidilla.

Testosteroni Enanthate -kurssi

Kuten jo tiedät, Enaprime on ”perus” steroidi ja se voidaan yhdistää melkein minkä tahansa muun AAS:n kanssa. Yhdistelmäkurssissa käytettävien lääkkeiden tarkat annokset valitaan yksilöllisesti yksilön ominaisuuksien ja lopullisen tavoitteen perusteella. Mutta kurssin lopussa on aina tarpeen suorittaa PCT. Enaprime voidaan yhdistää Winstrol (Stanozolol), Primobolan, Anadrol, Trenbolone jne. kanssa. Kurssin aikana sinun tulee noudattaa ohjelmaa, syödä oikein ja harjoitella asiantuntevasti. On suositeltavaa sisällyttää ruokavalioosi urheiluravintoa (proteiini, vitamiini-mineraalikompleksi, aminohapot, BCAA, glutamiini, kreatiini jne.).

Testosterone Enanthate Sivu vaikutukset

Koska Enaprime on erittäin herkkä aromatisointiin, urheilijoilla voi olla erilaisia ​​Sivu Vaikutuksia (akne, gynekomastia, hiustenlähtö jne.). Tähän mennessä on olemassa lääkkeitä (aromataasiestäjät, antiestrogeenit, gonadotropiini), joiden avulla voit minimoida Sivu Vaikutukset ja tehdä kurssista mahdollisimman tehokkaan. Testosteronienanthatin käytöllä on voimakas anabolinen vaikutus, se stimuloi proteiinin tuotantoprosessia – luo positiivisen typpitasapainon. Nämä ovat vain kaksi monista toiminnoista, joita käyttö Enaprime kohdistaa urheilijan kehoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Enaprime (Eminence Labs)”