Terms and Conditions - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Bedingungen und Konditionen - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Términos y condiciones - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Modalités et conditions - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Voorwaarden en Condities - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Vilkår og betingelser - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Termini e condizioni - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Villkor och bestämmelser - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

Ehdot ja edellytykset

OSTETTAESSA steroideja-ostaa.com-sivustolta


steroideja-ostaa.com pidättää oikeuden kieltäytyä käsittelemästä tai lähettämästä mitä tahansa verkkokaupassamme tehtyjä tilauksia, jos asiakas ei vahvista, että hän on hyväksynyt ja hyväksynyt alla kuvatut myyntiehdot.

Siksi tilaamalla meiltä ostaja vahvistaa, että hän on tietoinen tässä ilmoitetuista yrityksemme määräyksistä ja sitoutuu noudattamaan niitä.

 1. Alaikäraja tuotteidemme tilaamiseen ja käyttöpalveluiden tekemiseen on 18 vuotta.
 2. Jos ostajan alkuperämaassa on erilaisia ​​tuontilakeja kuin meillä, emme ole vastuussa näiden lakien ja tuontirajoitusten vahvistamisesta.
 3. Tuotteet kuljetetaan ostajan omalla vastuulla ja sillä edellytyksellä, että kaikki ostajaa vastaan ​​nostetut oikeustoimet kohdemaan määräysten ja tuontilakien noudattamatta jättämisestä pidetään varassa.

Vaihtelevien valuuttakurssien vuoksi hinnat voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Tuotteiden saatavuus voi muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Tilauksen peruutuksia maksujen käsittelyn jälkeen ei hyväksytä.

Käytämme hiilivalokuvapaperia tuotteiden pakkaamiseen, joita röntgenskannerit eivät näe läpi. Kerro meille, jos haluat tavaroiksi naamioituneen tavarasi, joka parantaa toimitusvarmuutta, esim. matkamuistoja, videokasetteja, leluja jne.

Suomi

Pikalentoposti: 1-3 arkipäivää

Tavallinen lentoposti: enintään 5-12 päivää

EUROOPPA

Pikalentoposti: 1-3 arkipäivää

Tavallinen lentoposti: 8-17 päivää

SAKSA, KANADA JA AUSTRALIA

Vain kirjattu postitus: 8-17 arkipäivää

     Näihin kohteisiin ei ole tällä hetkellä saatavilla pikatoimituksia, koska ne lisäävät mahdollisuuksia, että tuotteet takavarikoidaan tullissa.

TOIMITUSKIRJAT

Emme korvaa lomien tai kuljetuspalvelun tarjoajan aiheuttamia toimitusviiveitä. Jos annamme sinulle toimituspäivän, se on vain arvio. Sivullamme ei ole mitään vastuuta mistään menetyksistä tai vahingoista, joita kolmansille osapuolille aiheutuu tuotteiden toimituksen viivästymisestä sinulle, ellei viivästyminen johtunut huolimattomuuttamme.

Sähköinen lasku, jonka saat oston jälkeen, sisältää tilausnumeron, erittelyn ja tekniset tiedot sekä käyttäjätunnuksen ja salasanan (jotka määritit ostohetkellä), joiden avulla voit seurata tilauksesi tilaa.

  1. TULLITULLISTAMINEN
   Meillä on lähes täydellinen onnistumisprosentti tilausten tulliselvittämisessä: 99,9 % Suomeen, 99,5 % Kanadaan ja Eurooppaan ja 97 % Etelä-Afrikkaan. Kokemuksemme mukaan tuotteiden todennäköisyys on vain 1 %. takavarikoidaan; jolloin korvaamme koko tilauksen menetyksen.

 1. Kun tavarat on toimitettu ilmoittamaasi toimitusosoitteeseen ja olet allekirjoittanut ja hyväksynyt tilauksen, sinusta tulee tavaroiden omistaja. Siitä lähtien emme ole enää vastuussa tavaroiden menetyksistä tai vaurioista.
 1. TOIMITUSOSOITE Tilatut
  tuotteet toimitetaan vain tilaushetkellä ilmoitettuun osoitteeseen.
 2. VÄÄRÄT TOIMITUSTIEDOT
  Mikäli ostaja antaa virheellisiä toimitustietoja, tilaus voi joutua toimitettua väärin tai palauttaa lähettäjälle. Tästä johtuen emme ole vastuussa mistään tilauksen menetyksistä, taloudellisista menetyksistä tai muista, joita voi aiheutua virhetoimituksesta. Tuotteitamme ei voida palauttaa, koska emme ilmoita oikeaa palautuspostiosoitetta paketissa tai sen etiketit.
 3. TILAUSTEN UUDELLEENTOIMITTAMINEN
  Asiakkaat, jotka eivät ole kotona lähetyksen oletettuna toimitettaessa tai eivät nouda laatikkoa postista ajoissa, eivät oikeuta tilauksen uudelleenlähetykseen. Lähetykset lähetetään uudelleen vain, jos ne on takavarikoitu tullin toimesta. tai vaurioitunut toimituksen yhteydessä.
 1. Jokaisen tuotepakkauksen OutSivussa on painettu viimeinen käyttöpäivä. Siinä harvinaisessa tapauksessa, että hankit vanhentuneita tuotteita, älä käytä niitä ja ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. ASivu lakisääteisistä oikeuksistasi koskien laatua ja tarkoituksenmukaisuutta, emme anna minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta mistään myymästämme, ellei toisin mainita.
 1. Emme ota vastuuta tämän verkkosivuston tarjoamista tuotteista. Tämä verkkosivusto (sekä kaikki tähän tai siihen liittyvät sivustot) ei kannusta tai tue käyttöanabolisten/androgeenisten steroidien tai muiden lääkkeiden käyttöä. steroideja-ostaa.com, sen johtajat ja siirronsaajat on korvattu ja pidetty vapaina kaikista tunnetuista tai tuntemattomista, ennakoiduista tai odottamattomista menetyksistä, jotka johtuvat tämän sisällön käytöstä ja Steroiditin ostamisesta.
 2. Emme suosittele, rohkaise, omista tai yritä hankkia anabolisia steroideja tai muita valvottuja aineita, emmekä voi olla vastuussa vierailijoidemme tai asiakkaidemme toiminnasta tai käyttäytymisestä.
 3. Koska tällä sivustolla esitetyt kuvaukset ja mielipiteet ovat vain ehdotuksia, niitä ei ole tarkoitettu lääketieteellisiksi neuvoiksi. Hakeudu aina laillistetun lääkärin puoleen ennen näiden lääkkeiden ottamista, sillä väärällä ja valvomattomalla käytöllä voi olla käyttäjille haitallisia ja pitkäaikaisia ​​Vaikutuksia.
 4. Lääkkeiden antaminen alaikäisille urheilullisen suorituskyvyn parantamiseksi on jyrkästi tuomittu.