FAQ - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.FAQ - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.FAQ - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.FAQ - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.FAQ - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.FAQ - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.FAQ - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.FAQ - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.

FAQ

FREE SHIPPING ON ALL OVER $500

Alpha Pharma Steroidien verkkokauppa

GET YOUR ORDER WITHIN 8-20 days!

Oletko laillinen yritys?

Olemme ammattimainen postimyyntipalvelu, jolla on lisenssi lääkkeiden myyntiin ja jakeluun. Olemme toimineet yli 5 vuoden ajan ja toimitamme alkuperäisiä, korkealaatuisia anabolisia Steroidit- ja kehonrakennukseen liittyviä tuotteita reseptivapaasti Internetin kautta.

Pitääkö minun toimittaa resepti, jotta voin tehdä tilauksen?

Ei, reseptiä EI vaadita minkään tuotteemme tilaamiseen.

Mikä on tuotteidesi laatutaso?

Kaikki tuotteemme ovat 100 % alkuperäisiä, koska ne hankitaan suoraan joiltakin maailman tunnetuimmista lääkevalmistajista. Huomaat näiden korkealaatuisten aineiden vaikutuksen heti ensimmäisestä pistoksestasi tai siitä lähtien, kun otat ensimmäisen suun kautta otettavan valmisteen.

Brändejä, joiden kanssa teemme enimmäkseen, ovat muun muassa Alpha Pharma, BM Pharmaceuticals, British Dragon, Dragon Pharma, Eminence Labs, Maxtreme, Vermodje.

Kaikki tuotteemme hankitaan samoilta tuottajilta tai jakelijoilta, jotka toimittavat lääketeollisuutta, jotta voimme varmistaa, ettemme tarjoa sinulle tuotteita, jotka eivät ole täysin laillisia.

Onko näiden tuotteiden ostaminen laillista?

Koska lait vaihtelevat maittain, suosittelemme, että otat yhteyttä pätevään lakimieheen tai asiantuntijaan koskien maasi säännöksiä ja rajoituksia.

Mitä alennuksia tarjoat?

Meillä on seuraava luettelo tämän ajanjakson alennuksista:

  • Jos maksat pankkisiirrolla, rahasiirrolla (esim. PayPal) tai Bitcoinissa, saat 5 % alennuksen kaikista alle 700 dollarin tilauksista tai 10 % alennuksen kaikista yli 700 dollarin arvoisista tilauksista.
  • Toistuvat alle 750 dollarin tilaukset saavat 5 % alennuksen, ja yli 750 dollarin tilaukset 10 % alennukseen (maksutavasta riippumatta).

Tarjoamme myös erilaisia ​​kausialennuksia ja -tarjouksia, kuten alennuksia steroidijaksoistamme kanta-asiakkaillemme.

Meillä ei ole tilausprosessissamme rajoituksia sille, kuinka paljon voit tilata. Sinun tulee kuitenkin neuvotella pätevän henkilön kanssa tilattavasta määrästä, koska kyseisille tuotteille voi olla tuontimääräyksiä.

Suosittelemme, että ensikertalaiset asiakkaat tekevät ensimmäisen koeostoksen rakentaakseen luottamusta tuotteisiimme ja palveluihimme. Tämän jälkeen, jos päätät jatkaa ostamista meiltä, ​​palvelemme sinua mielellämme uudelleen.

Miten irto-/suuren määrän tilaukset lähetetään?

Käytämme tavaroidesi toimittamiseen melko pieniä pakkauskuoria, sillä olemme todenneet tämän olevan kaikkein hienovaraisin toimitustapa, koska ne herättävät vähiten tulliviranomaisten huomiota.

Jos tilauksesi on liian suuri mahtumaan johonkin näistä kirjekuorista, jaamme sen tarvittavaan määrään erillisiä paketteja tarpeen mukaan.

Riippumatta siitä, kuinka suuri tilauksesi on, vakuutamme sinulle, että suurempien tilausten pakkaamiseen sovelletaan samaa huolellisuutta ja harkintaa kuin kaikkiin pienempiin tilauksiin.

Lisäksi tarjoamme aina kiinteän toimitushinnan ja käsittelymaksun riippumatta siitä, kuinka suuri tilauksesi koko on.

Nämä maksutavat eivät vaadi varmennusta ja niitä käyttävät asiakkaat saavat 10% alennuksen  suurista tilauksista joka kerta kun he maksavat jonkin näistä vaihtoehdoista. Tämä johtuu luottokorttien tarjoajien korkeammista maksuista tehdessään suuria ostoksia luottokortilla.

Toistuva asiakkaamme saavat myös alennuksia jokaisesta uudesta tilauksesta, ja he ovat tervetulleita maksamaan luottokortilla minkä tahansa summan, kun olemme saaneet aikaan luottamuksen siihen, että luottokorttipetosten mahdollisuus on pienempi.

Miten maksuni käsitellään?

Kun olet lähettänyt maksusi luottokortilla, saatamme vaatia sinua vahvistamaan tilauksesi. Tästä syystä meillä on oltava  voimassa oleva puhelinnumerosi . Jos tilaus ei läpäise maksun vahvistusprosessiamme tai emme saa sinuun yhteyttä, luottokorttimaksuasi ei hyväksytä ja tarjoamme sinulle vaihtoehtoisen maksutavan (kuten yllä on kuvattu).

Korttiasi veloitetaan vasta, kun maksusi on vahvistettu ja se on läpäissyt petostentorjunnan. Yleensä hyväksytyt maksut käsitellään ja selvitetään 1-2 arkipäivän kuluessa, ja välitämme tilauksesi välittömästi toimitettavaksi.

Olen tehnyt tilauksen, mutta korttiani ei ole veloitettu?

Korttiasi ei veloiteta heti ensimmäisen oston jälkeen. Varmennusprosessi kestää 2 tunnista 2 työpäivään. Jos korttiasi ei veloiteta 2 arkipäivän kuluessa ostoksesi suorittamisesta, ota meihin yhteyttä, niin tutkimme asian välittömästi puolestasi.

Voinko maksaa pankkisiirrolla ja onko tämän maksutavan valitsemisesta hyötyä?

Kyllä, tarjoamme jopa 5% alennuksen  kaikista pankkisiirrolla maksetuista tilauksista. Lisäksi  korvaamme kaikki pankkisiirtokulut !

Jos tilauksesi kokonaissumma on esimerkiksi 400 dollaria ja maksat pankkisiirrolla, tilauksesi kokonaissumma alennuksella on vain 365 dollaria:

400–20 dollaria (5 %:n alennus) = 380 dollaria

$380 – $15 (pankkisiirtomaksu) = $365.

Jos tilauksesi kokonaissumma on yli 750 dollaria, tarjoamme 10 % alennuksen  yhdessä muiden mahdollisten alennusten kanssa (palauttavat asiakasalennukset, tarjouskoodit tai erityiset kampanja-alennukset) sekä kompensoimme kaikki yllä mainitut pankkisiirtomaksut.

Eurooppalaiset asiakkaat voivat maksaa Uberweisungin (Saksa) kautta ja IBAN-siirrolla EU-pankkitilillemme. SEPA-siirrot ovat ilmaisia, ja saat 10 % alennuksen  kaikista tilauksista.

Pankkisiirrolla suoritetut maksut eivät vaadi vahvistusta, ja ne käsitellään normaalisti ja kestää vain 1-2 työpäivää. Näin et saa vain alennusta, vaan tilauksesi saapuu myös nopeammin!

Onko toimitusosoitteeni eri kuin laskutusosoitteeni?

Niin kauan kuin luottokortissa ja paketissa oleva nimi ovat samat, tämä ei ole ongelma.

Mutta jos maksuyhdyskäytävän tarjoajamme neuvoo meitä tarkistamaan, onko tilaus kelvollinen, ole hyvä ja varaudu siihen, että voimme pyytää sinua toimittamaan lisävahvistuksen.

Jos laskutusmaa on eri kuin toimitusmaa, vaadimme sinua maksamaan vaihtoehtoisella maksutavalla.

Milloin voin odottaa, että tilaukseni toimitetaan?

Arvioitu toimitusaika on keskimäärin 5-17 työpäivää kohteesta riippuen:

Toimitus Suomeen, Kanadaan, Eurooppaan ja Aasiaan kestää tyypillisesti 5-12 arkipäivää.

Toimitus Etelä-Afrikkaan ja muihin kohteisiin kestää yleensä 8-17 arkipäivää.

Kuinka kauan koko prosessi kestää tilaukseni tekemisestä tavaroiden vastaanottamiseen?

Tilausvahvistus ja luettelo ostetuista tuotteista lähetetään yhteyssähköpostiisi tilauksen tekemisen jälkeen.

Kun maksu on vastaanotettu, käsittelemme ja lähetämme tilauksesi 2-5 arkipäivän kuluessa. Toimitusajat voivat riippua useista tekijöistä, kuten toimitustavasta, postipalvelun tehokkuudesta, tullauksesta, kansainvälisistä kuljetusajoista ja niin edelleen. Tästä syystä voimme antaa sinulle vain likimääräisen toimituspäivämäärän, joka perustuu historiallisiin tietoihimme ja aikaisempaan kokemukseemme tiettyjen postipalveluntarjoajien palveluista.

Suurin osa asiakkaistamme on Yhdysvalloissa, ja kokemuksen perusteella tilausten saapumiseen kuluu keskimäärin jopa 5 arkipäivää aina 12 työpäivään asti.

Toimitatko postilokeroihin?

Kyllä, toimitamme postilokeroihin.

Mistä lähetät?

Toimitus järjestetään Intiasta, Singaporesta, Thaimaasta ja Euroopan unionista. Organisaation nimeä ei mainita mihinkään pakkaukseen ja lähetykset tehdään useista lähetyspisteistä maksimaalisen harkinnan ja mahdollisimman suuren onnistuneen toimituksen todennäköisyyden varmistamiseksi.

Mihin maihin toimitat?

Toimitamme maailmanlaajuisesti!

Onko mahdollista, että toimitus viivästyy?

Se on mahdollista kyllä, sillä jotkin ulkoiset tekijät, kuten postipalvelujen tehokkuus, tulliselvitykset, kansainvälinen kauttakulku jne. ovat meidän hallinnassamme. Tästä syystä voimme antaa sinulle vain likimääräisen arvion aiempien kokemustemme perusteella.

Useimmat lentopostipaketit saapuvat yleensä 5–10 päivässä, mutta vaikeasti tavoitettaviin kohteisiin voi mennä 10–15 arkipäivää.

Tämä heijastaa epäjohdonmukaisuuksia eri postiedustajien kanssa, ei tarjoamiemme palveluiden kanssa. Pääasialliset viivästykset johtuvat yleensä tullauksesta tietyissä maissa, joissa tuotteet lähetetään, ja uudelleen kohdemaan tullauksella. Jos huomaat, että seurantasivusto ilmoittaa, että tilauksesi on pysähtynyt yhdessä paikassa viimeisen 5 päivän aikana, tämä on tärkein syy, miksi näin tapahtuu.

Miksi tilaukseni saapumisessa kestää niin kauan?

Jokainen kansainvälinen lähetys käy yleensä läpi seuraavat vaiheet ja prosessit ennen kuin se saapuu sinulle:

  1. Kuljetus varastoltamme paikallisen postipalvelun kautta alkuperämaan kansalliseen postikeskukseen;
  2. Jalostus vientiä varten poistumissatamassa;
  3. Lentopostin kauttakulku kohdemaahan;
  4. Tuonnin käsittely tulosatamassa;
  5. Siirto kansallisesta tai alueellisesta postipalvelukeskuksesta paikalliseen postitoimistoon.

Jokainen peräkkäinen vaihe vaikuttaa toimitusaikaan. Vaikka suurin osa näistä vaiheista suoritettaisiin onnistuneesti nopeasti, tehottomuus tai tilapäinen passiivisuus minkä tahansa yksittäisen vaiheen aikana riittää pidentämään toimitusaikaa tavanomaisen ja varatun aikakehyksen yli.

Kuinka voin seurata toimitustani verkossa?

Onnistuneen maksun jälkeen tilauksesi luovutetaan lähetettäväksi varastoltamme postipalveluntarjoajalle, joka lähettää seurantakoodin 2-5 arkipäivän kuluessa.

Käytämme EMS (USPS) -varustamoa, joka tarjoaa lähetysseurantaa, ja he vaativat allekirjoituksen tuotteen saapuessa vastaanottotodistukseksi.

Kaikkia paketteja voi seurata näiden sivustojen kautta:

https://www.usps.com

Tilaukset, jotka lähetetään Yhdysvaltojen osoitteisiin, kun tuotteet ovat jo läpäisseet Yhdysvaltain tullin.

http://www.aftership.com

Tilauksille, jotka on lähetetty mihin tahansa maahan missä tahansa toimitusprosessin vaiheessa.

Eikö seurantasivusto tunnista seurantakoodia?

Seuranta voidaan suorittaa vasta 72 tunnin kuluttua, jolloin postipalveluntarjoaja antaa meille seurantakoodin, kun se on onnistuneesti selvitetty poistumissatamassa.

Jos seurantakoodi näyttää edelleen virheelliseltä seurantasivustolla 3 arkipäivän jälkeen, ota meihin yhteyttä välittömästi, niin tutkimme asian välittömästi.

Suosittelemme, että Suomi-asiakkaamme käyttävät  www.afship.com-  sivustoa, kunnes paketti saapuu USA:n tulosatamaan. Tämän jälkeen voit käyttää www.usps.com – sivustoa seurataksesi pakettiasi missä tahansa Suomen alueella. Suosittelemme rekisteröimään sähköpostiosoitteesi USPS-sivustolla saadaksesi päivittäisiä päivityksiä tilauksesi toimitustilasta.

Seurantasivusto näyttää, että tilaukseni ei ole liikkunut päiviin?

Yleensä näin tapahtuu, kun tavarat ovat tullissa ja odottavat tullausta, joten älä huoli turhaan.

Jos seurantakoodisi kuitenkin osoittaa, että edistystä ei ole tapahtunut 10 päivän kuluessa, ota meihin yhteyttä, niin tutkimme asiaa. Suosittelemme myös ottamaan yhteyttä paikalliseen EMS (USPS) -toimistoon ja pyytämään tarkempaa tietoa siitä, missä paketti tällä hetkellä on.

Vaaditaanko toimitukseen allekirjoitus ja miksi?

Kyllä, toimitustapamme vaatii toimituksen yhteydessä Sivusi allekirjoituksen. Näin voimme torjua vilpillisiä takaisinperintöjä, jos asiakas vastaanottaa tilauksensa mutta väittää valheellisesti, ettei hän ole koskaan saanut sitä.

Jos et tarvitse allekirjoitusta saapuessasi työaikataulusi tai matkasuunnitelmien vuoksi poissaoloon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi lisätietoja lähetysvaihtoehdoista.

Meillä on lähes virheetön onnistumisprosentti väärien luottokorttikiistan voittamisessa, sillä pidämme yksityiskohtaista kirjaa siltä varalta, että meidän on todistettava luottokortin toimittajalle paketin vastaanottamisesta. Tämä sisältää historiallisen kirjeenvaihdon kyseisen asiakkaan kanssa, hänen tilaustietonsa, paketistaan ​​pakkaushetkellä otetut kuvat sekä postilaitokselta saamamme ilmoitukset, jotka vahvistavat tuotteen toimituksen.

Jos asiakas jättää tällaisen väärän vaatimuksen ja häviää kiistan, hänen luottokorttinsa tarjoaja voi veloittaa häneltä jopa 200 dollaria kuluja, ja lisäksi tämä voi vaikuttaa hänen luottohistoriaansa pitkällä aikavälillä.

Entä jos tulli takavarikoi pakettini?

Vaikka se on täysin mahdollista, se on erittäin epätodennäköistä, kun otetaan huomioon kokemuksemme onnistuneesta pakettien toimittamisesta sekä Yhdysvaltoihin että moniin muihin kansainvälisiin maihin.

Meillä on kuitenkin 100-prosenttinen korvauspolitiikka kaikille tullin takavarikoimille tuotteille, mikä tarkoittaa, että lähetämme ne uudelleen ilmaiseksi. Voit vaihtoehtoisesti pyytää tilillesi hyvitystä ostaaksesi sen sijaan erilaisia ​​tuotteita sivustoltamme.

Siinä harvinaisessa tapauksessa, että tilauksesi takavarikoidaan, pyydämme sinua lähettämään meille sähköpostilla postista saamasi virallisen ilmoituksen, jossa kerrotaan nimenomaisesti, että tulli on takavarikoinut tavarat, ja asiakaspalvelutiimimme järjestää takavarikoitujen tavaroiden uudelleenlähetyksen 3 arkipäivää.

Tilauksestani puuttuu tuotteita. Mitä teen?

Ota yhteyttä, jos näin on käynyt.

Ota kuvia paketista ja vastaanottamastasi sisällöstä, mukaan lukien ulkoiset etiketit, ja lähetä ne tiimillemme, jotta he voivat selvittää ongelman ja estää tällaisten ongelmien toistumisen tulevaisuudessa.

Heillä menee yleensä alle 2 arkipäivää tutkiakseen, mikä virheen aiheutti. Lähetämme puuttuvat tuotteet välittömästi tai tarjoamme osittaisen hyvityksen tai hyvityksen uuteen ostokseen, ja lisäksi tarjoamme sinulle alennuskuponkeja, joita voit käyttää tulevissa ostoksissa kompensoidaksesi haittoja.

Miten otan sinuun yhteyttä?

Koska palvelumme suoritetaan yksinomaan verkossa, suosittelemme ottamaan yhteyttä myyntiimme Ota yhteyttä -sivullamme olevan lomakkeen kautta.

Lomakkeen kautta lähetettyihin viestipyyntöihin ja tiedusteluihin vastataan yleensä 24-48 tunnin kuluessa, mutta joskus voi kestää jopa 2 arkipäivää ennen kuin vastaamme, jos viestisi on lähetetty perjantaina tai jos tiimimme on ylikuormitettu.