Buy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideKøbe Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroiderComprar Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesAcheter Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidsköpa Altamofen-20 Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Altamofen-20 (Alpha Pharma)

25.30

Altamofen-20 (Alpha Pharma)

25.30

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Antiestrogeenit Aine: Tamoksifeenisitraatti (Nolvadex) Pakkaus: 20mg 50 pilleriä

tuotetunnus (SKU) 564 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Altamofeeni on tehokas antiestrogeeninen lääke, jonka ominaisuus lisää endogeenisen testosteronin tuotantoa. Lääkeyhtiö Alpha Pharman tuottama lääke sisältää vaikuttavana aineena tamoksifeenisitraattia. Urheiluharjoittelussa sitä käytetään tehokkaasti sekä steroidikurssien jälkeen että osana seurausten ehkäisemiseksi ja minimoimiseksi. Kuten on tarkoitettu, se on antiestrogeeninen aine.

Ominaisuudet ja vaikutukset

Tamoksifeeni on selektiivinen estrogeenireseptorin salpaaja. Toiminta perustuu kykyyn estää estrogeenireseptoreita: lääke ja osa sen aineenvaihduntatuotteista kilpailevat sitoutumispaikoista estrogeenisten (nais)hormonien kanssa, mikä estää ja minimoi niiden negatiiviset Vaikutukset (mukaan lukien hypotalamus-aivolisäke-kivesten kaaressa, joka Tämän seurauksena sillä on positiivinen vaikutus endogeenisen testosteronin tuotantoon).

Tamoksifeeni pystyy käytön aikana tehokkaasti ehkäisemään estrogeeniriippuvaisten Sivu Vaikutojen, kuten gynekomastian, kehittymistä sekä palauttamaan elimistön oman testosteronin, minkä vuoksi sitä harrastajat ja urheilijat arvostavat steroidivalmisteet. Se voi myös epäsuorasti aiheuttaa rasvanpolttoa ja diureettisia prosesseja.

ota miten tamoksifeeni

Tamoksifeenin keskimääräiset suositellut annokset vaihtelevat 10 mg:sta 40 mg:aan vuorokaudessa (vastaavasti puoli tablettia – 2 tablettia päivässä). Oraalisen annon jälkeen lääke imeytyy nopeasti: tehokas pitoisuus saavutetaan 4-7 tunnissa. Tamoksifeenikäyttö post-cycle terapiaan (PCT) voi kestää tehokkaasti useita viikkoja, keskimäärin jopa 3 viikkoa, mikä riittää useimmille urheilijoille palautumiseen ja kurssin tulosten vakiinnuttamiseksi.

Tamoksifeeni itsessään ei ole steroidilääke, joten sitä on turvallista käyttää steroidikurssien jälkeen ja niiden aikana (tehtävistä riippuen). Se ei osoita itsenäisesti anabolista ja androgeenista aktiivisuutta, mutta se pystyy epäsuorasti (lisäämällä testosteronin tasoa, jolla on tarvittavat ominaisuudet).

Sivu vaikutukset

ottamalla tamoksifeeniin kehonrakennuksessa ei liity sen omien Sivu vaikutukset lisääntyneitä riskejä, mutta mahdollisten seurausten välttämiseksi on välttämätöntä sulkea pois käytön vasta-aiheet: yliherkkyys aineelle tai koostumuksen aineosille, raskausaika tai imetys. naiset; varoen – diabetes mellituksen, silmäsairauksien, munuaisten vajaatoiminnan, maksan vajaatoiminnan, tromboosin, tromboembolisen sairauden, hyperlipidemian, leukopenian, hyperkalsemian ja useiden muiden sairauksien kanssa.

Arvostelut

On tärkeää huomata, että Alpha Pharman Tamoksifeenin Arvostelut kuvaavat lääkkeen toiminnan tuloksen nopeasti havaittavissa, ja sen omat Sivu Vaikutukset eivät käytännössä ole sille omituisia. Harvoin (useammin pahoinpitelytapauksissa) Sivu Vaikutukset voivat kehittyä hormonaalisista, ruoansulatus-, keskushermosto- ja muista elimistön järjestelmistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Altamofen-20 (Alpha Pharma)”