Singanitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in USASinganitropin 100iu till salu - Alpha Pharma Legal Steroide in DeutschlandSinganitropin 100iu til salg - Alpha Pharma Legal Steroider in DanmarkSinganitropin 100iu en venta - Alpha Pharma Legal esteroides en EspañaSinganitropin 100iu à vendre - Alpha Pharma Legal Stéroïdes in FranceASinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in USASinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in NorgeSinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in ItaliaSinganitropin 100iu for sale - Alpha Pharma Legal Steroids in Sverige
Singanitropin 100iu (Singani Pharma)

333.00

Singanitropin 100iu (Singani Pharma)

333.00

Valmistaja: Singani Pharma
Luokka: Hormonit ja peptidit
Aine: Ihmisen kasvuhormoni (HGH)
Pakkaus: 10 injektiopulloa x 10 IU

tuotetunnus (SKU) 697 Osasto: Avainsana tuotteelle

Singanitropiini on Singani Pharman lääke, joka on ilmestynyt markkinoille suhteellisen hiljattain. Itse asiassa tämä lääke on ihmisen kehon itsenäisesti tuottaman hormonin, nimeltään Somatropin (ihmisen kasvuhormoni tai HGH), analogi. Tämän lääkkeen ensimmäinen muunnelma kehitettiin lapsille, joilla on diagnosoitu fyysisen kehityksen ongelma. Lukuisten tutkimusten jälkeen sitä kuitenkin päätettiin käyttää urheilussa. Nyt se on erityisen suosittu sekä kehonrakentajien että urheilun ystävien keskuudessa. Monet urheilijat valitsevat tämän lääkkeen kursseille, jotka on suunniteltu nopeuttamaan korkealaatuisten lihasten kasvua. Verkkokaupassamme voit ostaa Somatropinin 10 injektiopullossa, joissa on 10 IU.

Somatropiinin tehokkuus

Pohjimmiltaan urheilijat käyttävät Singani Pharman tuottamaa HGH:ta korkealaatuisen lihasmassan kasvattamiseen. Vain kuukauden ottamalla lääkkeellä kehonrakentaja voi saavuttaa nettopainon nousun 1 kilosta 2 kiloon. Ja tämä ei ole kaikki ominaisuudet, jotka voidaan saavuttaa tällä lääkkeellä. Oikealla sovelluksella HGH mahdollistaa:

 • Rasvakerrostumien polttoprosessien nopeuttaminen;
 • Immuunijärjestelmän vahvistaminen;
 • Parantaa nivelten toimintaa ja vahvistaa luustoa;
 • Parantaa ihon tilaa;
 • Nopeuttaa regeneraatioprosesseja.

Myös lääkkeen aktiiviset komponentit antavat urheilijalle mahdollisuuden ylläpitää kehoa jatkuvasti hyvässä kunnossa. Jotkut asiantuntijat ovat havainneet sen huomattavan antikatabolisen vaikutuksen.

Miksi valita Somatropin?

Useimmat urheilijat panevat merkille lääkkeen korkean tehokkuuden sen melko alhaisilla kustannuksilla. Singani Pharma -yhtiö antoi monille urheilijoille mahdollisuuden käyttää tätä lääkettä itseensä kohtuuhintaisten hintojen vuoksi, koska aiemmin vain varakkailla urheilijoilla oli siihen varaa. Nyt kehonrakentajat huomaavat seuraavat edut tämän lääkkeen valinnassa, nimittäin:

 • Korkea hyötysuhde;
 •  Ehdoton turvallisuus keholle;
 •  Positiivinen vaikutus terveydentilaan;
 •  Konkreettiset tulokset;
 •  Riittävän korkea puhdistustaso, joka saavuttaa jopa 98 %.

On huomattava, että asianmukaisella käytöllä lääke antaa urheilijalle mahdollisuuden saada 1-2 kg kuivaa lihasta. Usein urheilijat valittavat aluksi käytön tehottomuudesta, mutta tämä johtuu pääasiassa siitä, että lääke taistelee aktiivisesti rasvakertymiä vastaan ​​ensimmäisten käyttöpäivien aikana, joten ottamalla sen tulos on heti näkymätön.

Säännöt ottamalla HGH

Jokaisen urheilijan lääkkeen Annostus valitaan yksilöllisesti, ja se riippuu ensisijaisesti painosta, sukupuolesta ja muista tärkeistä tekijöistä. Annostus on keskimäärin noin 4-6 IU päivässä ja injektio suoritetaan kerran päivässä. Keskimäärin kulku Somatropin voi kestää 3-6 kuukautta. On hyödyllistä ottaa lääkettä yhdessä steroidien kanssa tehokkuuden lisäämiseksi. Jotkut urheilijat haluavat käyttää HGH:ta steroidisyklin aikana, koska syklin jälkeen PCT:stä ei vaadita lisäkustannuksia.

Mahdolliset Sivuvaikutukset

Jos urheilija jostain syystä tekee itsenäisen päätöksen annoksen lisäämisestä tai kurssin keston pidentämisestä, voi olla odotettavissa seuraava Sivu Vaikutukset:

 • Vähentyneet veren plasmapitoisuudet;
  glukoositasojen lasku;
 • Akromegalian puhkeaminen ihmisillä, jotka kärsivät sukurauhasten liiallisesta toiminnasta;
 •  Luukudoksen venyminen, kasvu ja paksuuntuminen. Ehkä jalkojen, käsien lisääntyminen ja alaleuan ja nenän rustokudosten liikakasvu;
 •  Joissakin tapauksissa yliannostus voi aiheuttaa sisäelinten liikakasvua.

Koska lääke on kuitenkin luonnollinen ihmiskeholle, haittavaikutukset eivät yleensä aiheuta o

ccur.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Singanitropin 100iu (Singani Pharma)”