Buy Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma SteroideKøbe Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma SteroiderComprar Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma esteroidesAcheter Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma SteroidsBuy Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma Steroidscomprare Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma SteroidsBuy Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma Steroidsköpa Soma-Max Maxtreme - Alpha Pharma Steroids
Soma-Max (Maxtreme)

333.00

Soma-Max (Maxtreme)

333.00

Valmistaja: Maxtreme Luokka: Hormonit ja peptidit Aine: Ihmisen kasvuhormoni (HGH) Pakkaus: 10 injektiopulloa x 10 IU

tuotetunnus (SKU) 545b Osastot: , Avainsana tuotteelle

Soma-Max-10 on Maxtreme Pharma -yhtiön valmistama lääke. Steroidin tärkein vaikuttava aine on somatropiini, joka tunnetaan urheilumaailmassa myös nimellä Human Growth Hormone (HGH), jolla on korkea puhtausindeksi. Verkkokauppamme tarjoaa kilpailukykyiset hinnat niille, jotka haluavat ostaa aitoja urheilufarmakologisia lääkkeitä.

Vaikutukset of HGH

Urheilijat käyttävät urheilufarmakologiassa monia erilaisia ​​lääkkeitä saavuttaakseen tavoitteensa, mutta kasvuhormoni on lääke, jolla on erillinen markkinarako. Aiemmin lääkettä ympäröivät myytit, ja sitä käyttivät yksinomaan urheilijat, joilla oli kokemusta ottamalla lääkkeitä urheilufarmakologiassa. Tosiasia on, että aiemmin se oli vain varakkaiden urheilijoiden saatavilla. Nyt se on tullut monien saataville, mukaan lukien aloittelevat kehonrakentajat. Verkkokaupassamme tarjoamme aina edulliset hinnat niille, jotka haluavat ostaa aitoja urheilufarmakologisia lääkkeitä.
Oikein koottu sykli ja Annostus of HGH antavat urheilijalle mahdollisuuden saada seuraavat tulokset kurssin aikana:

  • Rasvasolujen kertymisen jakamisprosessit kiihtyvät;
  • Keho on nuorentunut;
  • Lihaskuitujen hypertrofiaprosessit kiihtyvät;
  • Regenerointiprosessit alkavat.

Lääkkeen aktiiviset komponentit myötävaikuttavat geneettisen joukon laajentamiseen lihaskuitujoukon suuntaan. Ja tämä ei ole kaikki tämän lääkkeen positiiviset ominaisuudet.

miten se on oikein?

Amatöörien ja aloittelevien urheilijoiden tulisi ottaa lääkettä enintään 5 yksikköä päivässä. Urheilijat, joilla on kokemusta urheilufarmakologisista lääkkeistä, voivat ottaa tätä lääkettä suurempia annoksia. Suositeltu käyttöaika on 3-6 kuukautta. On parasta yhdistää lääkkeen saanti proteiiniruokavalioon.

On myös suositeltavaa käyttää tätä lääkettä yhdessä muiden steroidien kanssa. Ne, jotka haluavat nopeuttaa lihasmassan kasvua, voivat ottaa pitkäaikaisia ​​testosteroniestereitä tai Boldenonia yhdessä tämän lääkkeen kanssa. Tällä lähestymistavalla kurssiin saat parhaan tuloksen ilman Sivuvaikutusten riskiä. Lihasmassan laadun parantamiseksi tämä lääke tulee ottaa yhdessä kilpirauhashormonien kanssa.

Sivu vaikutukset

Kun noudatat kaikkia asiantuntijan suosituksia, voit saada halutun tuloksen vahingoittamatta terveyttäsi. Suositellulla annostuksella lääke ei käytännössä aiheuta Sivuvaikutuksia. Jotkut raportoivat lisääntyneen aktiivisuuden aiheuttamasta unettomuudesta, joten he suosittelevat ottamalla lääkettä iltapäivällä.

Huolehdimme asiakkaistamme tarjoamalla heille aitoja urheilulääkkeitä apteekkia halvemmalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Soma-Max (Maxtreme)”