Buy Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Dianabol 20 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Dianabol 20 (Dragon Pharma)

58.00

Dianabol 20 (Dragon Pharma)

58.00

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Suun kautta otettava aine: Methandienone suun kautta (Dianabol) Pakkaus: 20mg (100 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 711 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Dianabol on oraalinen tuote, joka perustuu vaikuttavaan aineeseen Methandienone tai Methandrostenolone. Usein ammattiurheilijat joutuvat turvautumaan farmakologisten lääkkeiden apuun saavuttaakseen tavoitteensa. Siksi lääkeyritykset tuottavat nykyään laajan valikoiman tuotteita. Havainnollistava esimerkki on Dianabol-tabletit valmistajalta Dragon Pharma, jonka avulla voit nopeasti rakentaa lihaksia ja lisätä merkittävästi kestävyyttä.

Dianabolin ominaisuudet

Sen kemiallinen rakenne on samanlainen kuin testosteroni, ja se eroaa jälkimmäisestä melko alhaisesta androgeenisesta aktiivisuudesta. Tablettimuodon tärkein vaikutus on lihasmassan nopea kehitys. Lisäksi positiivisia ominaisuuksia ovat mm.

  • Rasvanpolton aktiivinen stimulointi;
  • Lisääntynyt ruokahalu;
  • Vähentynyt kortisolin aktiivisuus;
  • Osteo-niveljärjestelmän vahvistaminen;
  • Lisää kudosten hapen saantia lisäämällä punasolujen synteesiä.

Tämä anabolinen aine vahvistaa lihaksia, jotka saavat selkeän esteettisen vetovoiman.

ota miten Methandienone

Lääkkeen ottamalla sääntöjä noudattamalla voit varmistaa parhaan vaikutuksen kehoon ja estää Sivuvaikutusten todennäköisyyden.

Yleinen kulkukäyttö – Keskimäärin se on enintään 10 viikkoa. Määritettyjen aikarajojen ylittäminen ei lisää steroidin tehokkuutta ja voi johtaa haitallisiin seurauksiin.

Optimaalinen Annostus – Methandienone-tablettien keskimääräinen päivittäinen annos on 40 mg (2 tablettia). Tässä tapauksessa sinun tulisi ihanteellisesti aloittaa annoksella 10 mg ja lisätä vähitellen määritettyyn määrään. Ja jaa saanti 2 tai 3 yhtä suureen osaan.

Lisäehdot – Negatiivisten reaktioiden poissulkemiseksi aromataasinestäjiä tulee ottaa rinnakkain. Lisäksi vaikutuksen parantamiseksi sinun tulee noudattaa korkeakalorista ruokavaliota yhdistettynä erityiseen urheiluravintoon.

Jos kaikki ehdot täyttyvät, on enemmän kuin mahdollista saada tarvittava massa ja palautua nopeammin harjoitusten ja kilpailujen jälkeen.

Yhdistelmä muiden lääkkeiden kanssa

Dragon Pharma Dianabol -tablettien on osoitettu toimivan hyvin Testosterone Cypionate tai Enanthate kanssa. Voit myös saada suuren määrän lihasmassaa yhdessä Turinabolin kanssa.

Haittavaikutukset

Suuremmilla annoksilla Dianabol voi aiheuttaa Sivu Vaikutukset nesteen kertymisen, sapen ulosvirtauksen pahenemisen, aknen, gynekomastian ja luukipujen muodossa. Naisille se voi saada aikaan maskuliinistumisen. Kaikkien lueteltujen vaikutusten yhteydessä tulee jo ennen kurssivastaanoton alkua käydä läpi tarvittavien testien lista ja neuvotella asiantuntijan kanssa. Myös kaikki nämä Sivu Vaikutukset voidaan välttää tarkkailemalla lääkkeiden annostuksia ja ottamisen ajoituksia.

Arvostelut

Dragon Pharman käyttö Methandienone on vuosien varrella saanut lukuisia kommentteja, jotka osoittavat, että sen avulla voit vahvistaa lihaksia ja nostaa helpommin. Samaan aikaan reaktionopeus pahenee ja kestävyys kasvaa. Siksi se on niin suosittu useilla urheilun aloilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dianabol 20 (Dragon Pharma)”