Buy Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Turinabol 10 Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Turinabol 10 Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Turinabol 10 Online - Alpha Pharma Steroids
Turinabol 10 (Alpha Pharma)

57.80

Turinabol 10 (Alpha Pharma)

57.80

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Suun kautta otettava aine: Turinabol (4-klooridehydrometyylitestosteroni) Pakkaus: 10mg (50 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 561 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Alpha Pharman Turinabol on oraalinen esiformulaatio, jolla on anabolista ja androgeenista aktiivisuutta. Turinabol ei muutu estrogeeniksi. Jos vertaamme lääkettä Methandienonen kanssa, osta turinabolilla on alhaisempi anabolinen aktiivisuus ja se on tasapainoisempi. Alpha Pharman Turinabolilla on erinomainen laatu ja vaikutus, kuten lukuisat Arvostelut osoittavat.

Vaikutukset of Turinabol

Lääkkeen tehokkuus on seuraava:

  • Nopeutettu lihasmassan kasvu.
  • Vähentää nivelten rasitusta, mikä on iso plussa.
  • Lisää kestävyyttä ja fyysistä voimaa.
  • Nopeutti tarpeettoman veden poistumista kehosta.
  • Luustojärjestelmä vahvistuu.
  • Testosteronin tuotannon nopeutettu uudelleen käynnistäminen kehossa.

Sovellus

Jotta voit laskea sinulle sopivimman päivittäisen Annostuksen, sinun on kerrottava 0,4 mg lääkettä painosi kilogrammalla.
Miehiä kehotetaan ottamaan lääkettä Annostus-annoksella 20-50 mg päivässä. Jos tämä Annostus ylittyy, voi esiintyä ei-toivottuja Sivu Vaikutuksia. Naisten Annostus on 5-15 mg päivässä. Turinabol on maksatoksinen, joten kurssi tulisi suorittaa enintään 6 viikossa.

Sivu vaikutukset

Sivu Vaikutuksen esiintyminen tätä kurssia ottaessa ilmenee pääsääntöisesti harvoin, jos ilmoitettuja annoksia ja kurssin kestoa noudatetaan. Tätä lääkettä ei suositella käytettäväksi raskauden, imetyksen, syövän ja maksan vajaatoiminnan aikana, koska lääke on myrkyllinen ja sillä voi olla haitallinen vaikutus maksaan. Mutta jos otat sen kaikkien ohjeiden mukaisesti, niin Sivu Vaikutukset minimoidaan.

Suositukset

Alpha Pharman Turinabol on saanut Arvostelut kokonaisuudessaan positiivisesti. Monet sanovat, että lääke auttaa lisäämään lihasten määrittelyä sekä kestävyyttä ja suorituskykyä. Myös tämän lääkkeen hinta on melko edullinen, ja sen vaikutus kehoon on parempi kuin monet saman toiminnan suositut lääkkeet.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Turinabol 10 (Alpha Pharma)”