Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Mastebolin (Alpha Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Mastebolin (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Mastebolin (Alpha Pharma)

65.00

Mastebolin (Alpha Pharma)

65.00

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Injektoitava aine: Drostanolonipropionaatti (Masteron) Pakkaus: 10 ampullia (100mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 586 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Mastebolin on synteettinen injektoitava versio hormonista Drostanolone Propionate (alias Masteron), jonka valmistaa Alpha-Pharma Healthcare. Sitä pidettiin parhaimpana terapeuttisena lääkkeenä noin kahden vuosikymmenen ajan. Käyttäjät voivat parantaa useita Masteronin estrogeeniin liittyviä ongelmia. Naiset, joilla on rintasyöpä, voidaan myös parantaa tällä lääkkeellä. Muutaman vuoden kuluttua siitä tuli erittäin yleisesti käytetty steroidi urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa. Monet heistä käyttävät sitä nyt leikkausaineena. Urheilijat ja muut ihmiset, jotka haluavat parantaa fyysistä suorituskykyä, voivat käyttää Masteronia kilpailuharjoitteluunsa.

Masteronin Vaikutukset

Masteron nostaa kehon aineenvaihdunnan tahtia, minkä ansiosta rasvanpolttonopeus nousee mahtavalle tasolle. Myös kehon lämpötilaa nostetaan, jotta rasvanpolttoprosessi nopeutuu kehossa. Kehon rasvan väheneminen johtaa enemmän laihaisiin lihaksiin ja pystyisit rakentamaan laadukasta vähärasvaista lihasmassaa saadaksesi kehosi repeytymään ja kiinteytymään pienessä ajassa. Tämä on tärkein syy, miksi kehonrakentajat käyttävät sitä leikkauskaudellaan.

Et voi saavuttaa haluttuja bulkkituloksia Masteronilla, joten sinun tulee välttää Mastebolinia bulkkisyklissä. Masteronin tehokkuus bulkkisyklissä on lievä, koska vaikutus on vähäinen, joten voitot ovat riittämättömiä ja kestävät vain lyhyen aikaa.

Annos

Suositeltu annos miehille on 300-600mg viikossa ja syklin kesto 6-8 viikkoa. Naisten tulisi ottaa pienempi annos, kuten 100-300 mg viikossa.

Sivu vaikutukset

Masteroniin liittyy suuri osa Sivu Vaikutukset. Ne eivät ole estrogeenisiä, joten vedenpidätys ja gynekomastia eivät ole ongelma. Saatat kokea androgeenisiä Sivu Vaikutuksia, kuten aggressiivisuutta, libidon lisääntymistä, aknea ja hiustenlähtöongelmia.

Naaraat voivat kokea Virilization Vaikutukset, joten heidän tulee joko välttää Masteronia tai ottaa pienempiä annoksia. Virilisaatio Vaikutukset voivat olla erittäin vakavia ja ärsyttäviä. Jos heille ei anneta asianmukaista lääketieteellistä hoitoa ja hoitoa, he ovat pysyviä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mastebolin (Alpha Pharma)”