Buy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Masteron 100 Dragon Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Masteron 100 (Dragon Pharma)

71.90

Masteron 100 (Dragon Pharma)

71.90

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Injektoitava aine: Drostanolonipropionaatti (Masteron) Pakkaus: 10 ampullia (100mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 700 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Masteron 100 on Dragon Pharman valmistaman Drostanolone Propionate -hormonin injektoitavan muodon tuotenimi. Kehonrakentajat käyttävät Masteronia saavuttaakseen kehon kauniin määritelmän poistamatta ylimääräistä nestettä ja kohtuullisen rasvaa polttavan vaikutuksen.

Masteronin ominaisuudet

Kehonrakennuksessa Masteron on osoittautunut erinomaiseksi lääkkeeksi kuivan lihasmassan lisäämiseen. Tuloksena on kohtalainen lihaskasvu ilman merkittävää kokonaispainon nousua. Masteronia suosivat urheilijat, jotka valmistautuvat vakaviin kilpailuihin, joissa sinun on osoitettava kehon vahvuus ja kauneus poistumatta painoluokasta. Muita lääkkeen etuja ovat sen kyky polttaa tehokkaasti rasvaa, lisätä lihasten tiheyttä ja erinomainen lihasten muotoilu.

Annokset ja antotapa

Masteron voidaan ottaa yksittäin tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Yksin otettuna annos kasvaa hieman. Masteronin suositusannos miehille on 300-500mg 2-3 päivän välein, mutta ei enempää, sillä lääkkeen vaikuttava aine lakkaa jo 3 päivän kuluttua. Naisten ei suositella ylittävän 25-50 mg päivässä, joka otetaan kerran 3 päivässä, tämä johtuu virilisaatio-oireiden suuresta todennäköisyydestä.

Jos urheilijalla ei ole vielä kokemusta ottamalla Masteron, niin on parempi noudattaa suositeltua annostusta eikä lisätä sitä. Ottamisen aikana Masteron ei yleensä ylitä 6-10 viikkoa, mutta se voi myös pidentää jopa 12 viikkoon.

Masteronia ottamalla et voi ottaa estrogeenilääkkeitä, koska vaikuttava aine Drostanolone Propionate ei aromatisoi. Jos Masteron on tarpeen yhdistää mihin tahansa lääkkeeseen, Winstrol (Stanozolol) on erinomainen vaihtoehto, joka poistaa täydellisesti nestettä kehosta. Tässä lääkeyhdistelmässä suositeltu Winstrol-annos on aluksi 50-100mg päivässä tai joka toinen päivä, suun kautta otettavan Winstrol-annos nostetaan 10-30mg koko viikon ajan. Masteronia voidaan ottaa sekä tabletteina että injektioina, molemmat lääkemuodot antavat kehoon vaikutuksensa ansiosta hyvän suorituskyvyn yhdessä synteettisten testosteronijohdannaisten kanssa. Jos haluat rakentaa korkealaatuisia lihaksia, Masteron voidaan ottaa yhdessä Boldenonen kanssa. Ainoa varoitus näiden kahden lääkkeen yhdistelmässä on lisääntynyt ruokahalu. Joten jos on tarve ylläpitää urheilijan painoluokkaa, on parasta noudattaa tiukkaa ruokavaliota.

Hyvä yhdistelmä on Masteron ja Primobolan (Methenolone). Näillä lääkkeillä on kehoon kohdistuvan vaikutuksensa suhteen yhtäläisyyksiä, mutta jos ne otetaan yhdessä, voit lyhyessä ajassa tuntea huomattavan tuloksen. Koska Primobolanin käyttöä suositellaan pitkään, Masteron- ja Primobolan-yhdistelmää käytetään 12 viikon ajan.

Sivu vaikutukset

Toinen steroidin etu on hormonin aromatisoitumiseen liittyvien estrogeenisten Sivu Vaikutuksen puuttuminen. Masteron miehille ilman reseptiä aiheuttaa perinteistä maskuliinista Sivu vaikutukset: hiustuppien kasvun estymisestä johtuva kaljuuntuminen; akne ihmisillä, joilla on rasvainen iho ja aggressiivinen käyttäytyminen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Masteron 100 (Dragon Pharma)”