Mastebolin (vial) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Mastebolin (Fläschchen) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Mastebolin (hætteglas) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Mastebolin (vial) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Mastebolin (flacon) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Mastebolin (flacon) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Mastebolin (ampulle) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Mastebolin (fiala) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Mastebolin (vial) (Alpha Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Mastebolin (vialampull) (Alpha Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Mastebolin (injektiopullo) (Alpha Pharma)

63.80

Mastebolin (injektiopullo) (Alpha Pharma)

63.80

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Injektoitava aine: Drostanolonipropionaatti (Masteron) Pakkaus: 10 ml injektiopullo (100 mg/ml)

Mastebolin (injektiopullo) on injektiopullo, joka sisältää Alpha-Pharma Healthcaren valmistamaa Drostanolone Propionate –hormonia. Sitä pidettiin yhtenä parhaista terapeuttisista aineista noin kahden vuosikymmenen ajan. Se on erittäin tehokas parantamaan postmenopausaalisilla naisilla, joilla on mestaruustason kehonrakennus rintasyöpä. Viime aikoina se sopi erittäin suosituksi urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa leikkaava steroidi. He voivat käyttää Mastebolin-pulloa kilpailuun tai kilpailuun valmistautumiseen.

Mastebolin (injektiopullo) kiihdyttää elimistön aineenvaihduntaa, minkä ansiosta myös rasvanpolttonopeus maksimoidaan suuressa määrin. Myös kehon yleinen lämpötila nousee, minkä seurauksena rasvanpolttoprosessi tehostuu kehossa. Kehon rasvan väheneminen johtaa enemmän laihojen lihaksien muodostumiseen ja voit kehittää laadukasta vähärasvaista lihasmassaa ja saavuttaa täydellisen repeytyneen ja kiinteän kehon hyvin lyhyessä ajassa. Siksi kehonrakentajat käyttävät sitä leikkaussyklissään.

Mastebolin (injektiopullo) ei ole niin tehokas bulkkisyklissä, koska vaikutus on lievä ja voitot lyhytaikaisia ​​ja heikkoja. Joten sinun tulee välttää Mastebolinia bulkkisyklissä ja ottaa muita täytesteroideja parempien tulosten saavuttamiseksi.

Sivu vaikutukset Mastebolin (injektiopullo)

Masteboliniin (injektiopulloon) liittyy monia Sivu Vaikutuksia, mutta estrogeeniset Sivu Vaikutukset eivät ole huolen aihe. Mastebolin itsessään toimii antiestrogeenina. On olemassa joitain yleisiä ja hyvin lieviä androgeenisia Sivu Vaikutuksia, kuten kasvojen akne, rasvainen iho, aggressiivinen käytös ja lisääntynyt libido. Virilisaatio Vaikutukset ovat myös mahdollisia, mutta silti monet naiset pitävät tästä steroidista ja ottavat tätä pienemmällä annoksella sivuvaikutusten välttämiseksi. Virilisaatio Vaikutukset voivat muuttua pysyväksi, jos heille ei anneta asianmukaista lääkärinhoitoa.

Annos Mastebolin (injektiopullo)

Suositeltu ja erittäin operatiivinen annos miehille on 300-600mg viikossa ja syklin kesto 6-8 viikkoa. Naisten tulisi ottaa pienempi annos, kuten 100-300 mg viikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mastebolin (injektiopullo) (Alpha Pharma)”