Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Stanoprime (Eminence Labs) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Stanoprime (Eminence Labs) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Stanoprime (Eminence Labs)

38.90

Varasto loppu

Stanoprime (Eminence Labs)

38.90

Valmistaja: Eminence Labs Luokka: Injektoitava aine: Stanozolol-injektio (Winstrol depot) Pakkaus: 10 ampullia (50mg/ml)

Out of stock

tuotetunnus (SKU) 516 Osastot: , Avainsana tuotteelle

StanoPrime on anabolisen steroidin Stanozolol tuotenimi. Sitä on saatavana sekä ruiskeena että suun kautta. Useimmiten kehonrakentajat käyttävät sitä leikkausjaksoissaan, koska se ei edistä painonnousua ja antaa kehon näyttää sävyiseltä ja repeytyneeltä. Sillä on hyvin vähän tai ei ollenkaan nesteen kertymistä kehossa, joten kilpailuun valmistautuvat urheilijat voisivat todella käyttää sitä ja saada täydellisen kuntoon nopeasti. Se voi olla erittäin tehokas, kun noudatat vähäkalorista ruokavaliota. Koska sillä on pienempi androgeeninen aktiivisuus, ei olisi viisasta ottaa sitä yksinään. Pinoamatta sitä muiden Steroiditien kanssa se voi johtaa lihaskudoksen menetykseen. Se voi olla erittäin tehokas rasvanpudotuksen aikana.

Monet urheilijat ja kehonrakentajat käyttävät tätä steroidia parantaakseen suorituskykyään. ottamalla sitä järkevällä annostuksella voi saada merkittäviä tuloksia. Jos ylität suositellun annostuksen, olet erittäin alttiina kokemaan maksatoksisuutta ja muita sairauksia. Stanozololin suullinen muoto voidaan ottaa 2-6 mg päivässä. Jotkut kehonrakentajat ottavat 10 mg päivässä ja jotkut 20 mg päivässä. Yksi suullisen muodon suuri haitta on, että sen on läpäistävä maksan murtautuakseen kokonaan kehoon. Tämän prosessin seurauksena maksasta tulee myrkyllistä ja se voi olla käyttäjälle erittäin tappava.

Voit ottaa injektiomuodon välttääksesi nämä ongelmat. Pistoskohtaa on vaihdettava jatkuvasti, jotta vältetään turvotus ja muut pistoskohdan ongelmat.

Annos

Suositeltu annos miehille on noin 5-75 mg päivässä. Tämä annos tunnistetaan yksilön ja kehon rakenteen huolellisen ymmärtämisen jälkeen. Suositeltu annos miehille on 5-10 mg päivässä. Jakson keston tulisi olla 8-12 viikkoa miehillä ja 6-8 viikkoa naisilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Stanoprime (Eminence Labs)”