Buy Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Provibol Alpha Pharma Online - Alpha Pharma Steroids
Provibol (Alpha Pharma)

62.80

Provibol (Alpha Pharma)

62.80

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Suun kautta otettava aine: Mesteroloni (Proviron) Pakkaus: 25mg (50 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 557 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Provibol on hormonaalinen lääke, jonka vaikuttava aine on Mesterolone, joka pystyy tehostamaan erektiota ja cakäyttämällä vähäistä androgeenista aktiivisuutta. Kehonrakentajat käyttävät Mesterolonea (tai Provironia, kuten he joskus kutsuvat sitä) koko kulku-anabolisen Steroiditin ajan, koska se auttaa ratkaisemaan monenlaisia ​​​​ongelmia.

Ominaisuudet ja vaikutukset

Proviron estää Steroiditin muuttumisen kehossa estrogeeneiksi olemalla aromataasi-inhibiittori. Proviron ei salli gynekomastian kehittymistä, ei salli turvotusta, rasvan kertymistä ja estrogeenin Sivu vaikutukset. Se ei ehdottomasti estä elimistöä tuottamasta omaa testosteroniaan (lisääntyneissä annostuksissa se voi estää tuotantoa), vaan päinvastoin se auttaa lisäämään vapaan testosteronin pitoisuutta veressä estämällä sukupuolihormoneja sitovan globuliinin toiminnan. Hyvin usein lääkettä käytetään syklin jälkeisen hoidon aikana, vaikka tämän toiminnan toteutettavuus on kyseenalainen, koska tällä lääkkeellä ei ole minkäänlaista kykyä palauttaa endogeenisen testosteronin eritystä.

Käyttötapa ja annokset

Provironin päiväannos miehille on 50 mg:aa lääkettä vastaava annos, joka tulee jakaa kahteen osaan ja ottaa aterioiden jälkeen. Jopa 100 mg:n Proviron-annos päivässä katsotaan hyväksyttäväksi. Suuremmat Proviron-annokset voivat johtaa odottamattomiin ja epämiellyttäviin vaikutuksiin. Jos kurssin alkamisen jälkeen alkaa ilmaantua pitkittynyt erektio, joka useimmissa tapauksissa aiheuttaa tuskallisia tuntemuksia ja aiheuttaa haittaa, sinun tulee pienentää otetun lääkkeen annosta tai lopettaa sen käyttö kokonaan. On syytä muistaa, että lääkkeellä on positiivinen vaikutus libidoon ja se parantaa miesten tehon laatua, ja siksi sen käyttö on perusteltua libidoa alentavien lääkkeiden hoidossa. Kehonrakennuksessa Provironia käytetään usein urheilijoiden valmistautuessa kilpailuun, koska se pystyy lisäämään lihasten kiinteyttä ja määrittelyä. Proviron on länsimaisten elokuvanäyttelijöiden suosikkilääke, he käyttävät sitä ylläpitääkseen houkuttelevuuttaan ja lisätäkseen kehon ”lihaksisuutta”, koska he pelkäävät käyttää raskaampaa steroidi ”tykistöä”. Tämä lääke on suosittu myös naisten kehonrakentajien keskuudessa, koska se antaa lihaksille tiheyttä. Naisten puolestaan ​​​​täytyy tiukasti seurata annosta, joka ei saa ylittää 25 mg päivässä yli neljän viikon ajan, jotta se ei aiheuta virilisaatiota.

Haittavaikutukset

Tällä lääkkeellä kohtalaisina annoksina ei ole myrkyllistä vaikutusta maksaan, mikä tekee siitä vaarattoman useiden viikkojen ajan. Se ei myöskään tukahduta hypotalamus-aivolisäke-kivekset-akselia. Lääkkeen kemiallisella luonteella on monia yhtäläisyyksiä dihydrotestosteronin kanssa, joka voi aiheuttaa miehillä eturauhasen liikakasvua ja kaljuuntumista sen pään osassa, joka on rikkaampi hiukset. Sivuvaikutusten estämiseksi on tarpeen tehdä eturauhasen tutkimuksia aika ajoin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Provibol (Alpha Pharma)”