Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Päästä eroon gynekomastiasta lopullisesti!

Get Rid of Gynecomastia

Kehonrakennus on valtava ala, ja näyttää siltä, ​​​​että kaikki yrittävät saada käsiinsä täydellisen vartalon. Vaikka tämän tavoitteen saavuttamiseen on monia erilaisia ​​polkuja, yksi suosituimmista on steroidit . Steroidit voi tuottaa uskomattomia tuloksia, mutta ne voivat myös aiheuttaa ei-toivottuja Sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa. Tässä viestissä keskustelemme siitä, kuinka päästä eroon gynosta ruiskeena tai suun kautta otettavasta Steroiditista . Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja!

What is Gynecomastia?

Mikä on gynekomastia?

Gynekomastia on rintakudoksen suureneminen miehillä. Tämä tila voi johtua useista syistä, ja se voi olla tilapäinen tai pysyvä. Joskus gynekomastia johtuu hormonaalisista vaihteluista, kun taas toisinaan se voi kehittyä ihmisille, jotka ovat lihavia tai joilla on kilpirauhasen vajaatoiminta.

Usein gynekomastia on kuitenkin joko steroidien väärinkäytön aiheuttama tai pahentunut. Steroidit voi saada miehet tuottamaan ylimääräistä estrogeenia kehossaan, mikä saa heidän maitorauhaset turpoamaan niin, että ne muistuttavat rintoja.

Miksi gynekomastia kehittyy?

Steroidit voivat aiheuttaa gynekomastiaa useista syistä. Ensinnäkin Steroidit sisältää suuren määrän estrogeenia. Tämä estrogeeni muuttuu testosteroniksi, kun se tulee kehoon, mutta kaikki se ei muutu ennen kuin se lähetetään uudelleen. Koska estrogeeni on naishormoni, liikaa estrogeenia miehillä voi aiheuttaa rintojen kehittymistä.

Toiseksi steroidien käyttö johtaa ylimääräisiin prolaktiinitasoihin kehossa. Prolaktiini on proteiini, joka on avain maidontuotannossa ja auttaa säätelemään seksuaalista käyttäytymistä ja muita toimintoja. Vaikka tämä ei ole niin yleistä kuin kohonneet estrogeenitasot, liiallinen prolaktiini voi aiheuttaa myös miehille rintojen kehittymistä.

Gynekomastian oireet

Vaikka tämä tila vaikuttaa yleensä vain rintoihin, se voi aiheuttaa myös muita oireita. Nämä Sivu Vaikutukset sisältävät:

  • Punoitus areolas ja nännejä.
  • Areolasten laajentuminen.
  • Kivesten kutistuminen tai kudoksen kasvu kivespussissa.
  • Ei-toivottua karvojen kasvua rinnassa ja nännin alueella.
  • Rintojen arkuus tai arkuus.

How Can You Treat Gyno from Steroidit?

Kuinka voit hoitaa Gynoa Steroiditista?

Onneksi voit hoitaa Steroiditin gynekomastiaa muutamalla yksinkertaisella hoidolla, mukaan lukien ruokavaliomuutokset ja erilaiset lisäravinteet. Tässä on muutamia tehokkaimpia tapoja päästä eroon miehen rinnoista:

 

  • Laihduttaa

 

Yllättävää kyllä, yksi parhaista vaihtoehdoistasi päästä eroon gynosta on laihdutus . Jos olet ylipainoinen, ylimääräisten kilojen pudottaminen voi vähentää rintakehän rasvakertymiä, mikä voi päästä eroon rinnoista kokonaan. Ei vain, vaan painon pudottaminen vähentää estrogeenitasoja ja lisää testosteronitasoja, minkä pitäisi johtaa gynekomastian yleiseen vähenemiseen. Vain 10 % painon pudottaminen voi laskea estrogeenitasoa. Tällaiset steroidien käyttäjät, jotka kamppailevat painonpudotuksen kanssa, voivat sisällyttää klenbuterolin kiertokulkuunsa saadakseen lisätukea rasvan vähentämisessä.

 

  • Pidä tauko Steroiditista

 

Steroiditin käytön lopettaminen on yksi nopeimmista tavoista päästä eroon gynosta Steroiditista. Heti kun lopetat steroidihormonien ottamalla , estrogeenitasojen pitäisi laskea ja mieshormonitasot palautuvat normaaliksi, minkä pitäisi pienentää tai poistaa rintojen kokoa. Antamalla elimistölle tauon ulkoisista hormonilähteistä, pakotat sen taas tuottamaan omaa testosteroniaan luonnollisesti – toivottavasti miehen tissit vähenevät.

 

  • Syö oikein

 

Myös ruokavaliollasi on merkittävä vaikutus terveyteen ja ulkonäköön, mukaan lukien rintakehäsi ulkonäkö voi olla Steroidit jonkin aikaa. Tutkimukset osoittavat, että terveellisten ruokien syöminen voi auttaa vähentämään estrogeenin tuotantoa ja lisäämään testosteronin synteesiä. Tässä eläimillä tehdyssä tutkimuksessa he havaitsivat, että fytoestrogeenit (estrogeenin kaltaiset yhdisteet kasveissa) vähensivät estrogeenireseptorien määrää rintarauhasessa, mikä vähensi rintasolujen lisääntymistä .

Voit kuluttaa fytoestrogeenejä soijatuotteiden, kuten tofun tai edamamen, kautta. Marjojen on myös osoitettu vähentävän estrogeenitasoja ja voit syödä enemmän omenoita, appelsiineja, mansikoita, mustikoita ja persikoita jne. Mausteet, kuten rosmariini ja salvia, voivat myös auttaa, koska ne ovat täynnä antioksidantteja. Joten mene ja nauti terveellisistä hedelmistä & kasviksista samalla kun ottamalla tauon Steroiditista!

 

  • Ota lisäravinteita

 

On myös monia lisäravinteita, joita voit ottaa steroidien käytön aiheuttaman gynekomastian torjumiseksi. E-vitamiinin on tieteellisissä tutkimuksissa osoitettu vähentävän estrogeenitasoja, ja C -vitamiini voi myös auttaa estrogeenisten vaikutusten torjunnassa .

Kalaöljy on toinen luonnollinen lisä, jonka ottamista kannattaa harkita, varsinkin jos kulutat liikaa soijaa tai muita elintarvikkeita, jotka voivat lisätä estrogeenin tuotantoa. Sivu-kalaöljyn sisältämät omega-3-rasvahapot vähentävät tehokkaasti veritulppien riskiä. Tämä ei vain vähennä aivohalvauksen mahdollisuutta, vaan se on myös hyvä estrogeenitasojen pitämiseen alhaalla, minkä pitäisi lopulta auttaa sinua pääsemään eroon miehen tissistä.

Anastrol Magnum Pharmaceuticals by steroideja-ostaa.com

Säännölliset steroidien käyttäjät ovat havainneet, että ottamalla eräänlainen aromataasi-inhibiittori-niminen lääkeaine estää tehokkaasti gynon esiintymisen steroidien käytön aikana. Näitä lääkkeitä käytetään yleensä rintasyövän hoitoon postmenopausaalisilla naisilla alentamalla heidän estrogeenitasojaan. Tämän tyyppisiä lisäravinteita ovat anastrotsoli , letrotsoli ja eksemestaani .

Toinen samanlainen lääkeluokka ovat antiestrogeenit, joihin kuuluvat lisäravinteet, kuten klomifeenisitraatti (Clomid) ja tamoksifeenisitraatti (Nolvadex). Nämä aineet estävät tehokkaasti estrogeenin toiminnan ja tuotannon vähentääkseen gynon oireita miehillä.

 

  • Tee harjoituksia, jotka alentavat estrogeenitasoa

 

Jos haluat välttää lisäravinteita kokonaan, pelkkä normaalia useammin harjoitteleminen laskee myös estrogeenitasosi nopeasti. Tutkimus on vahvistanut, että aerobiset harjoitukset estävät estrogeenitason nousua, mikä lopulta auttaa sinua pääsemään eroon miehen tissistä.

Natural Supplements for Treating Gyno

Luonnolliset lisäravinteet gynon hoitoon

Terveellisen ruokavalion ylläpitämisen ja useammin harjoittamisen lisäksi on olemassa myös joitain muita luonnollisia lisäravinteita, joita voit käyttää gynekomastian torjuntaan. Tässä ovat tehokkaimmat ainesosat, joiden pitäisi auttaa taistelemaan miesten tissejä vastaan:

 

  • Vihreän teen uute

 

Vihreä tee tunnetaan hyvin antioksidanttisista ominaisuuksistaan, mutta se sisältää myös yhdisteitä, jotka auttavat myös alentamaan estrogeenitasoa. Yhtä näistä yhdisteistä kutsutaan epigallokatekiinigallaatiksi (EGCG), joka estää aromataasientsyymien tuotantoa. Tämä voi tehokkaasti estää testosteronin muuntamisen estrogeeniksi, mikä auttaa estämään miesten tissien kasvua.

 

  • Sinkki

 

Sinkki on mineraali, joka on välttämätön kaikissa ruokavalioissa, koska se varmistaa optimaalisen terveyden monin tavoin. Sen on jopa todistettu olevan erittäin tehokas estrogeenitasojen vähentämisessä. Eräässä tutkimuksessa todettiin, että kun ottamalla sinkkiä lisäravinteet, se alensi estrogeenitasoa 40% jo kuuden viikon kuluttua! Tämän lisäämistä päivittäiseen hoitoon kannattaa harkita.

 

  • Saw Palmetto -uute

 

Jos olet koskaan miettinyt, miksi kehonrakentajat käyttävät usein sahapalmetoa eturauhasongelmiin, täällä on paljon muutakin kuin näkee! Tutkimusten mukaan palmetto voi auttaa vähentämään estrogeenitasoja ja lisäämään samalla testosteronin synteesiä. Tämä tekee siitä tehokkaan liittolaisen gynekomastian torjunnassa, ja sitä löytyy lisäravinteena useimmista luontaistuotekaupoista.

 

  • indoli-3-karbinoli

 

Indoli-3-karbinoli (I3C) on yhdiste, jota löytyy ristikukkaisista vihanneksista, kuten parsakaalista, kukkakaalista ja kaalista. Se auttaa alentamaan estrogeenitasoja muuntamalla haitalliset estrogeenimuodot vähemmän tehokkaiksi metaboliiteiksi. Tämä on erinomainen tapa päästä eroon miehen tissistä, ja sen saa helposti syömällä säännöllisesti enemmän ristikukkaisia ​​kasviksia.

 

  • HIMMEÄ

 

Diindolyylimetaani (DIM) on indoli-3-karbinolin metaboliitti, ja molemmat yhdisteet hajoavat samanlaisiksi vaikuttaviksi aineiksi ruoansulatuksen jälkeen. Tämä aineenvaihduntatuote sopii erinomaisesti miehen tissien poistamiseen, koska se muuttaa estrogeenimetaboliitit vähemmän tehokkaiksi muodoiksi. Voit löytää DIM:ää lisäravinteena tai yksinkertaisesti syödä enemmän ristikukkaisia ​​kasviksia säännöllisesti saadaksesi tämän yhdisteen luonnollisesti.

Clen-Max by steroideja-ostaa.com

Johtopäätös ja yhteenveto:

Kuten näet, Steroiditin gynon hoitoon on monia tapoja . Jos rintasi estävät kuntotavoitteitasi tai sosiaalista elämääsi, aloita toimiminen jo tänään! Saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin huomaat tuloksia, riippuen siitä, kuinka kauan olet ollut exogeenisista hormoneista, mutta voit olla varma, että Steroidiitin aiheuttamasta gynekomastiasta on mahdollista päästä eroon. Käytä yhtä tai useampaa yllä mainittua tekniikkaa ja jatka sen parissa työskentelemistä, kunnes rintakehä näyttää paremmalta kuin ennen.

Jos nämä menetelmät eivät toimi, leikkaus voi olla tarpeen. Tämä on yleensä hyvin yksinkertainen toimenpide, jossa ne poistavat ylimääräisen rintakudoksen ja joskus jopa rasvan. Leikkauksesta toipuminen ei myöskään vie liikaa aikaa. Odotat noin viikon tai kaksi ennen kuin voit palata normaaliin toimintaan. Tämä on ehdottomasti vaihtoehto niille, jotka ovat kokeilleet kaikkia muita reittejä ilman menestystä, mutta suosittelen kokeilemaan kaikkea muuta ennen kuin turvaudut johonkin niin radikaaliin.

Onneksi monet tässä artikkelissa mainituista lisäravinteista voidaan ostaa helposti verkosta, jotta voit välttää joutumasta leikkausta vaativaan pisteeseen. Vieraile myymälässämme löytääksesi tehokkaita gynekomastian hoitoja alennettuun hintaan. Kuten tämän artikkelin alussa todettiin, älä huoli, jos kyseessä on hätätilanne, voimme toimittaa nämä hoidot minne tahansa nopeasti nopealla toimituskulullamme. Meillä on myös useita vaihtoehtoja, jotka sopivat kenen tahansa tarpeisiin.

Kerro meille alla olevassa Kommentissa, jos olet onnistunut hoitamaan gyno-osaa jollain tässä artikkelissa mainituista menetelmistä!

Share this post