Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Kai Greene Grapefruit [Skandaalivideo]: ”Kuinka testosteroni cypionaatti auttoi minua”

Kai Greene on esimerkki siitä, kuinka pyrkiä saavuttamaan päämäärä ilman rasitusta. Hän nauttii elämästä – voittaessaan ”Arnold Classicsin” ja kun vitun greippiä.

Kehon lihasten luominen on vain puolet taistelusta. On tärkeää pystyä myymään itseään katsojalle. Kai Greene on onnistunut tässä.

”Olen enemmän kuin kehonrakentaja. Olen enemmän kuin nimi. Olen enemmän kuin taiteilija. Olen enemmän kuin mestariteos. Olen Kai Greene .” Tämän lihaksikkaan miehen virallisella verkkosivustolla sanotaan. ”  Teosteroni Cypionaten ansiosta olen yksi parhaista kehonrakentajista tällä hetkellä. Ja minä en aio lopettaa.” 

Greene pitää taiteista. Itse asiassa hän maalaa usein muotokuvia itsestään varmistaakseen, että hän säilyttää täydellisen fysiikkansa. Hän piti taidenäyttelynsä elokuussa 2011, jossa hän toisti, että hänen taiteensa ja fysiikka ovat hänen välineitä ilmaista hänen taiteellisia ja henkilökohtaisia ​​saavutuksiaan. 

Et voi sivuuttaa ajatusta steroidien käytöstä kehonrakentajien keskuudessa – aihe, joka ei lopu koskaan tämän urheilun suhteen. Yksi suosituimmista näistä Steroidiiteista on Testosterone Cypionate.

Testosteroni Cypionate on yksi suosituimmista anabolisista steroideista . Se on ”pitkä” testosteronin muoto (puoliintumisaika 15-16 päivää). Urheilijat pistävät Cypionatea kasvattaakseen uskomatonta lihasmassaa. Se auttaa saavuttamaan hyviä tuloksia 12 viikossa sekä yksin Testosterone Cypionate -sykleissä että yhdessä muiden Steroiditien kanssa. Voima ja lihasvoima kasvavat merkittävästi testosteronikierron aikana. On syytä huomata, että tämä lääke stimuloi punasolujen tuotantoa, jolla on positiivinen vaikutus lihasten happisaturaatioon ja lisääntyneeseen kestävyyteen. Ja Kai Greene tietää kaiken tämän melko hyvin. Kehonrakennusmaailman legendana Kai uskoo, että mestari on kovan työn, uhrauksien ja vuosikymmenien kuntosaliharjoittelun summa.

Hän syntyi Brooklynissa vuonna 1975. Hänen vanhempansa eivät välittäneet hänestä, ja 6-vuotiaasta lähtien hän oli valtion hoidossa. Yksinkertaisesti sanottuna Kai lähetettiin orpokotiin, jossa ihmiset tulevat ulos joko rikollisina tai neroina. Kai Greene valitsi toisen.

Hän halusi lapsesta asti taiteilijaksi. Kai työskenteli päivittäin itsensä parissa: hän huojui ja lihosi. ”Olen aina keskittynyt tulokseen. Koulussa olin joskus poissa tunneista ja söin ja nukuin koko päivän.”

Hänen elämäkerrassaan yksi hänen seitsemännen luokan opettajista näki hänen suuren fyysisen kasvunsa ja kehityksensä ja lopulta esitteli hänet teini-ikäisten kehonrakennuskilpailuihin. Lukio-opintojensa aikana Kai Greene osallistui kehonrakentajien nuorekasnäyttelyyn ja sijoittui ensimmäiseksi. Ensimmäistä kertaa toiseksi tullessaan hän pysähtyi urallaan – palatakseen niin suurella lihasvuorella, jota kukaan ei ollut koskaan nähnyt.  

Avainpaikka Greenen elämässä oli 5th Avenue Gym New Yorkissa. Kehonrakentajan mukaan hän tapasi siellä ihmisiä, jotka motivoivat häntä jatkamaan työskentelyä, missä hän näki ne, joiksi hän halusi kasvaa.

18-vuotiaana, kun ikätoverit valitsivat puvut tanssiaisissa, Kai painoi 118 kg, nosti 227 kg ja kyykkyi 360 kertaa. Hänen ruokavalionsa koostui 200 munasta päivässä. Lisäksi 30 kanan rintojen syöminen on kestävää, eikö?

Greene oli ensimmäinen melkein kaikissa turnauksissa, joihin hän osallistui, mutta ei pysähtynyt siihen. Katsojat eivät hämmästyneet niinkään hänen vartalostaan, vaan siitä, kuinka paljon kykyjä hänellä oli esitellä sitä. Hän ohjaa näyttämöä näyttämällä tanssimaisia ​​asennuksia ja saumattomia rutiineja, jotka johtivat hänestä yleisön suosikiksi. Yksi asento siirtyi sujuvasti toiseen, ja se johti vielä huomaamattomasti kolmanteen – esitys oli kiehtova. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää Kai Greenen esittelyohjelmiin, joissa hän tanssii break-tanssia, hyppää rintalihaksille ja seisoo päällään. ”Missioni on tehdä kehonrakennuksen suosituksi. On sääli, kun innostuneet kaverit menevät lavalle eivätkä voi näyttää mitään. Uskon, että meidän pitäisi lämpimästi tervetulleita ne, jotka yrittävät tuoda puheisiin jotain uutta. Vaikka hän ei enää kilpaile, 

In addition to the defined muscles, Greene is famous for his brightly prominent pigtail.  There is a myth that Kai shaved his head to look like Goro, a four-handed killer from Mortal Combat. However, some thought him to be a reincarnation of Samson – a biblical character with massive strength and long hair. For some avid fans of bodybuilding, his hair could be his weakness during the Mr. Olympia finals.

Behind the scenes, the bodybuilder does not stand out from the crowd: he does not like vanity, he lives in a rented apartment his Instagram is not filled with busty girls in bathing suits and expensive wheelbarrows – there are mostly photos of performances and video from training. On the street, he appears wrapped in a jacket, although it is not easy to hide 140kg with a height of 172cm. The nickname – Predator – corresponds only to his appearance, but not to the character – people who communicated with the man spoke of him as a constantly smiling and the kindest person. Just what he always says. 

Kai won “Keystone Pro”, “New York Pro”, “Colorado Pro”, “Grand Prix of Australia”, twice championed the “Arnold Classic” (competition organized by Schwarzenegger). But really the first Kai Greene did not. The most prestigious among the bodybuilders’ competition – “Mr. Olympia” – he never succumbed. Ronnie Coleman, Jay Cutler, Dexter Jackson, Phil Heath – a victory has always been given to one of them, but not Kayu. At the same time, Green is much more popular than all those who bypassed him on “Mr. Olympia”.

For example, thanks to this video, on which Green has sex with a watermelon. Or here Kai traded a watermelon for grapefruit. The guy with the pigtail does not hesitate to experiment online, you can find videos in which he dances in front of the public with a base member, and for the gay site Musclehunks.com, he took part in a candid photo shoot. Kai Greene is not new to this since he took a role in a comedy film College Debts in 2015 where played the role of a male stripper.

Vuonna 2013 Kai Greene näytteli yhdessä Arnold Schwarzeneggerin ja Mickey Rourken kanssa elokuvassa ”The Iron Generation”, joka näyttää kuinka kehonrakentajat valmistautuvat Mr. Olympiaan. Kai jatkaa huipulle menoa, päivittäin kyykkyä tankolla ja puristaen rinnasta sekä matkustaa harjoitusten kanssa ympäri maailmaa. Maaliskuussa 2015 hän oli Moskovassa – tapasi Andrei Malakhovin, piti avoimen harjoittelun ja seminaarin faneille. Myöhemmin Kai on julkaissut The 5P:n – oman koulutusohjelmansa, joka korostaa hänen uskoaan: ”Oikea valmistelu estää huonon suorituskyvyn”.

Share this post
  , , , , ,