Online Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol till salu | Top Injectable Alpha Pharma SteroideOnline Boldabol til salg | Top Injectable Alpha Pharma SteroiderOnline Boldabol en venta | Top Injectable Alpha Pharma esteroidesOnline Boldabol à vendre | Top Injectable Alpha Pharma StéroïdesOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma SteroidsOnline Boldabol For Sale | Top Injectable Alpha Pharma Steroids
Boldabol (British Dragon)

63.00

Varasto loppu

Boldabol (British Dragon)

63.00

Valmistaja: British Dragon Luokka: Injektoitava aine: Boldenoneundekylenaatti (Equipose) Pakkaus: 10 ml injektiopullo (200 mg/ml)

Out of stock

tuotetunnus (SKU) 800 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Boldabol on mieto anabolinen steroidi, jolla on alhainen androgeeninen ilmentyminen ja jonka valmistaa thaimaalainen lääkeyhtiö British Dragon. Sitä käytetään yleensä yhdessä testosteronin tai muiden androgeenien kanssa lihasten rakentamisen aikana. Vaikuttava aine, Boldenone Undecylenate tai Equipoise, kuten sitä yleisesti kutsutaan, antaa käyttäjälle hitaan, mutta vakaan ja pitkäaikaisen anabolisen vaikutuksen.

Equipoise vaikutukset

Kun urheilijan ruokavaliossa on täysi määrä proteiinia ja kaloreita, Boldenone Undecylenate auttaa rakentamaan lihaskudosta, vähentämään katabolisia prosesseja, lisäämään ruokahalua, parantamaan verenkiertoa kehossa, täyttämään lihakset hapella ja lisäämään veren typpitasoja. Se on erittäin tärkeä tekijä lihasmassan ja voiman kasvattamisessa. Suuret annokset voivat vaimentaa negatiivista palautetta spermatogeneesistä johtuen FSH:n estämisestä.

Itse Bolt, kuten sitä lyhyesti urheilumaailmassa kutsutaan, sisältää erittäin mielenkiintoisen tosiasian. Se ei ala toimimaan heti, ja se on usein tarpeen pistää veren pitoisuuden ylläpitämiseksi, koska Boldenone Undecylenate on lyhyt esteri ja sen kesto ei ole pitkä. Vaikutukset of Equipoise kestää kauan ilmaantua, alat nähdä näkyvää vaikutusta viikon tai jopa puolentoista viikon kuluttua ottamalla sitä. Kaikki nämä vivahteet luovat epämiellyttävän vaikutelman. Tämä mielenkiintoinen tosiasia sanoo, että tällä lääkkeellä on enemmän etuja kuin miinuksia. Boldenone Undecylenate ei lakkaa vaikuttamasta kurssin päätyttyä, tunnet tuntuvan vaikutuksen yli viikon ajan! Kerätyn lihaksen laatu on vaikuttava, koska Equipoise ei pidä nestettä kehossa. Kehonrakentajat vertaavat sitä usein Decaan, vain ilman Sivuvaikutuksia. Jos haluat laadukkaat lihakset ja olet valmis odottamaan upeita tuloksia, Boldenone Undecylenate on juuri sinulle sopiva steroidi!

Boldenone Undecylenate Annostus ja pyöräilyneuvoja

Equipoisen optimaalinen annos vaihtelee välillä 200-600mg viikossa. Viikkoannos voidaan jakaa 3-4 kertaan ja ottaa säännöllisesti. On suositeltavaa antaa injektiot kahden päivän välein. Kurssi voi kestää jopa 8 viikkoa, minkä jälkeen on suositeltavaa pitää 2 kuukauden tauko.

Yhdistettynä muihin ainesosiin, kuten Testosterone Enanthate ja Anadrol, Boldenone Undecylenate tekee ihmeitä vahvojen ja massiivisten lihasten rakentamisessa.

Haittavaikutukset

Boldenonin ottamisen jälkeen kivekset voivat tilapäisesti muuttua kooltaan (kivesatrofia). Kurssin lopussa kivekset palaavat entiseen tilaansa, tämä johtuu siitä, että kurssin aikana kivekset tuottavat siittiöitä huonolaatuisia ja pienempiä määriä. Naisilla Boldenone Undecylenate voi suurentaa klitorin kokoa, lisätä seksuaalista halua, muuttaa käyttäytymistä, karhentaa ääntä tai aiheuttaa karvojen kasvua epätavallisissa paikoissa. Lisäksi tämä lääke voi aiheuttaa maksatoksisuutta.

Ajoittain pistoskohtia on vaihdettava, koska toistuvat injektiot samaan paikkaan voivat aiheuttaa paiseen ilmaantumisen, paiseessa suosittelemme ottamaan yhteyttä lääkäriin lääkärin kuulemiseksi. Paiseet paranevat usein ilman leikkausta.

Voit ostaa Boldabol edulliseen hintaan verkkosivuillamme Suomessa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Boldabol (British Dragon)”