Buy online Deca 300 - Alpha Pharma SteroidsBesorgen online Deca 300 - Alpha Pharma SteroideKøbe online Deca 300 - Alpha Pharma SteroiderComprar online Deca 300 - Alpha Pharma esteroidesAcheter online Deca 300 - Alpha Pharma Stéroïdeskoop online Deca 300 - Alpha Pharma SteroidsBuy online Deca 300 - Alpha Pharma Steroidscomprare online Deca 300 - Alpha Pharma SteroidsBuy online Deca 300 - Alpha Pharma Steroidsköpa online Deca 300 - Alpha Pharma Steroids
Deca 300 (Dragon Pharma)

71.50

Deca 300 (Dragon Pharma)

71.50

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Injektoitava aine: Nandroloni dekanoaatti (Deka) Pakkaus: 10 ampullia (300mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 708 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Dragon Pharman Deca 300 on steroidi, jolla on korkea anabolinen ja alhainen androgeeninen aktiivisuus. Lääke koostuu nandrolonidekanoaatista – suositusta esteristä, jolla on suuri teho ja pitkäkestoinen vaikutus. Decanoaatin ominaisuuksista puhutaan kaikkialla maailmassa. Nykyään ei ole ongelma ostaa Decaa Suomessa. Se on melko kallista, mutta efekti ja arvostelut, joita löydät kaikkialta Internetistä, vakuuttavat sinulle, että se on rahan arvoinen.

Vaikutukset of Deca

Useimmat lukijat yllättävät, että nandrolonekanoaattia käytetään myös lääketieteellisiin tarkoituksiin, se auttaa kyllästämään kehoa hapella, lisää proteiinisynteesiä, vähentää katabolisen hormonin määrää, vahvistaa immuunijärjestelmää ja kehon luuston rakennetta. . Se on myös painonnostajien suosikkilääke, jolla on ominaisuus pestä niveliä ja nivelsiteitä, lievittää kipua, tulehdusta, edistää palautumista ja paranemista. Yksi tehokkaimmista lääkkeistä anemian hoidossa.

Deca-annokset

Optimaalinen Deca-annos kullekin urheilijalle lasketaan 4mg per 1 kg painoa. Koska lääkkeen kesto on noin 15 päivää, on suositeltavaa tehdä injektiot kerran viikossa. Näin ollen, jos painosi on 100kg, steroidin optimaalinen annos on 400mg viikossa. kulku Nandrolone Decanoate kestää yleensä 8-10 viikkoa.

On syytä huomata, että naiset voivat käyttää sitä rohkeasti urheiluun ja lääketieteellisiin tarkoituksiin ilman pelkoa Sivuvaikutuksista, tietenkin, jos annokset eivät ylitä sallittuja rajoja. Turvallinen annos naisille on 50mg viikossa (enintään 100mg).

Sivu vaikutukset

Gynekomastia voi esiintyä yhtenä mahdollisista Sivuvaikutuksista, mutta sitä ei todennäköisesti tapahdu normalisoiduissa annostuksissa. Lisäksi ottaen huomioon, että nandroloni kuuluu 19-norsteroideihin, sillä on alhainen yhteys androgeeneihin, joten libido ja tilapäinen kivesten surkastuminen voi esiintyä kurssin aikana. Suojautuaksesi tällaiselta vaikutukselta Nandroloni yhdistä se lyhyen testosteronin kanssa ruiskuttamalla testosteronia usein pienempinä annoksina. Näin voit ylläpitää normaalia testosteronitasoa kurssin aikana.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Deca 300 (Dragon Pharma)”