N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.N-Lone-100 (Maxtreme) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.N-Lone-100 (Maxtreme) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
N-Lone-100 (Maxtreme)

51.70

N-Lone-100 (Maxtreme)

51.70

Valmistaja: Maxtreme Luokka: Injektoitava aine: Nandrolonifenyylipropionaatti (NPP) Pakkaus: 10 ampullia (100mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 536 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

N-LONE-100 on Nandrolone Decanoate -hormonin keinotekoinen muoto, joka on saatavilla ruiskeena. Sen valmistaa Maxtremepharma.

N-LONE-100:ta käytetään anemiasta, munuaisten vajaatoiminnasta kärsivien potilaiden hoitoon ja munuaisongelmien aiheuttaman anemian hoitoon. Sitä käytetään myös muiden ongelmien hoitoon. Se tehostaa tiettyjen kudosten kasvua, ja sen on havaittu lisäävän punaisten verisolujen määrää kehossa ja saavan veren erittäin happipitoiseksi.

N-LONE-100:ssa on dekanoaattiesteri, joka vapauttaa turvallisesti nandrolonihormonia kehossa, kun se joutuu kehoon ruiskeena. Ottamalla kaksi injektiota viikossa riittää pitämään yllä yhdisteen tasoa verenkierrossa. Jos joudut säännöllisesti testaamaan, sinun ei pitäisi käyttää N-LONE-100:aa. Henkilöiden, jotka etsivät lyhyimmän puoliintumisajan omaavaa steroidia ja jotka poistuvat elimistöstä erittäin nopeasti, kannattaa kokeilla Deca 250:tä. Älä koskaan ota suurempia annoksia N-LONE-100:aa, koska sillä on mahdollisia negatiivisia vaikutuksia. raportit ovat ehdottaneet, että N-LONE-100 on äärimmäisen tehokas sekä leikkaus- että bulkkisyklissä. N-LONE-100:n yhdistelmä testosteronin kanssa on paras bulkkityöjaksoon ja pinoaminen Decalla tai winstrolilla on ihanteellinen leikkausjaksoon.

Jos koet herkkyyttä Steroiditille, voit välttää nämä ongelmat ottamalla Dostinexin tai Cabaserin.

Sivu vaikutukset

Yhdisteen kyvystä aromatisoitua estrogeeniksi, joten sitä ei kannata ottaa yksinään, muuten estrogeenisiä Sivu Vaikutuksia, kuten gynekomastiaa ja nesteretentiota, voi esiintyä. Antiestrogeenit, kuten Letrozole tai Clomid, voivat tehdä vaaditun työn. Myös muut androgeeniset Sivu Vaikutukset liittyvät korkeampiin annostuksiin ovat rasvainen iho, useiden kehon osien akne ja aggressiivinen käyttäytyminen. Se myös lopettaa luonnollisen testosteronin tuotannon, joten syklin jälkeistä hoitoa tarvitaan.

Annos

N-LONE-100:n suositeltu ja turvallinen annos miehille on 350–550 mg viikossa ja syklin keston tulee olla 8–12 viikon jakso. Suositeltu annos naisille on 50-100 mg viikossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “N-Lone-100 (Maxtreme)”