Buy Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma SteroideKøbe Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma SteroiderComprar Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma esteroidesAcheter Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma Steroidsköpa Trenbolone 200 Dragon Pharma - Alpha Pharma Steroids
Trenbolone 200 (Dragon Pharma)

89.00

Trenbolone 200 (Dragon Pharma)

89.00

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Injektoitava aine: Trenbolonienantaatti Pakkaus: 10 ampullia (200mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 704 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Trenbolone 200:n valmistaa johtava urheilufarmakologiayhtiö Dragon Pharma. Tämä tuote on ruiskeena annettava anabolinen androgeeninen steroidi, joka sisältää vaikuttavana aineena Trenbolone Enanthate.

Trenbolone Enanthate on nandrolonin synteettinen muunnos. Tämä tarkoittaa, että aineen molekyyliketju on luokiteltu 19-nor-yhdisteeksi. Yhteenvetona voidaan todeta, että meillä on lääke, jolla on korkea progestiiniaktiivisuus ja joka osoittaa eriasteista vuorovaikutusta estrogeenireseptorien kanssa. Toimintamekanismi eroaa kuitenkin jonkin verran nandrolonista molekyylipohjan korjausten vuoksi. Tämä luo tiettyjä eroja, jotka kuvataan alla.

Ominaisuudet

Aromataasientsyymi ei tunnista Trenbolone Enanthatea sopivaksi yksiköksi kemialliseen reaktioon, joka muuttaa osan aineesta estrogeeniksi, se on täysin vastustuskykyinen aromatisaatiolle.

Vastaanotettu modifikaatio kestää paljon paremmin kehon aineenvaihduntaa. Trenboloni säilyttää alkuperäisen muotonsa pidempään kuin useimmat muut anaboliset Steroidit. Itse asiassa Trenboloni poistuu virtsan kautta alkuperäisessä muodossaan, ja vain pieni osa voi hajota metaboliiteiksi. Tämän ansiosta meillä on niin korkea anabolinen indeksi.

Tehosteet

Yleensä Trenbolone Enanthatella on seuraavat ominaisuudet:

– Antaa halutun määritelmän ja kunnon lihasmassalle;

– Rakenteellisen tiheyden ja lihasten kovuuden kasvu;

– Suora vaikutus lääkeaineosien rasvakertymiin ja niiden hajoamiseen edelleen, ainutlaatuinen laatu, lihasmassan lisääntyminen aktiivisen rasvanpolton taustalla;

– Urheilijan perus- ja voimaominaisuuksien merkittävä kasvu, yleisen kestävyyden kasvu, tärkeä on lisääntynyt aggressio kurssin aikana;

– merkityksetön diureettinen vaikutus;

– Proteiinien aineenvaihdunnan prosessin hidastuminen kehossa, minkä seurauksena proteiiniaineiden kyllästyminen ja assimilaatio lisääntyy useita kertoja;

– Vapaan testosteronin fraktioiden lisääntyminen;

– Aromitusprosessin estäminen.

Oikea Annostus-asetus

Pääsääntöisesti annoskysymys huolestuttaa ensisijaisesti aloittelijoita, vaikka lääkettä ei suositella tällä alalla uusille urheilijoille, useimmissa tapauksissa kiinnostus kokeilla sitä lisää varovaisuutta. Uusille tulokkaille annos on 150-220 mg viikossa, saanti voidaan jakaa kahteen kertaan. Keskiverto edistynyt urheilija voi saada erinomaisia ​​tuloksia 250-450 mg viikossa. Kokeneet, joilla on tietty kokemus urheilijan vahvoista androgeeniaineista, voivat nostaa annos jopa 500mg viikossa, voit huomata, että annosten välinen ero ei ole suuri, tämä viittaa siihen, että suuri Annostus ei näy tehon takia. lääkkeestä.

Sivu vaikutukset

Jos Trenbolone Enanthatea otetaan suurina annoksina tai yli pitkän ajan, voi esiintyä haitallisia Vaikutuksia. Näitä ovat akne, pään hiustenlähtö tai liiallinen karvojen kasvu rinnassa, kasvoissa, käsissä ja jaloissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Trenbolone 200 (Dragon Pharma)”