Kuinka lisätä penkkipunnerrustehoa?

Useimmat, elleivät kaikki, harjoittelijat joutuvat ennemmin tai myöhemmin kohtaamaan sen tosiasian, että he eivät enää pääse voittoon penkkipunnerrannassa, eivätkä tiedä, mitä tässä tilanteessa voidaan tehdä. Siksi tässä artikkelissa tarkastelemme 10 tieteellisesti todistettua tapaa, jotka voivat ehdottomasti parantaa penkkipunnerrustehoasi. Sivustollamme on loistava artikkeli penkkipunnerista, jossa opit kaiken tästä tärkeästä harjoituksesta, mukaan lukien; tekniikka, hyödyllisiä vinkkejä ja

Continue reading »

Kuinka tehdä vatsan rutistukset oikein kotona

abdominal crunches

Vatsalihasten vahvistaminen on ehkä yksi suosituimmista urheiluharjoituksista, joka auttaa kiristämään vatsaa ja tekemään fyysistä vartaloa hoikemmaksi. Harjoitteluprosessin yksinkertaisuudesta huolimatta on tärkeää tehdä vatsan rutistukset oikein, jotta vältytään loukkaantumisilta tai terveydelle. anatomian ominaisuudet Jotta ymmärtäisit, mitkä vatsalihasten harjoitukset ovat haitallisia ja mitkä tehokkaita, on tärkeää ensin tutustua vatsan lihasrakenteen ominaisuuksiin. Se sisältää 4 lihasryhmää: Vatsan poikittaislihas.

Continue reading »

Kuinka rakentaa olkapään lihaksia?

Hartialihasten laadullinen kehitys Nykyaikaisen urheilutrendin ansiosta hartialihakset ovat nousseet suosituiksi ja ovat samassa tasossa hauislihasten rakentamisen kanssa. Tästä voimme kiittää sellaisten urheilulajien kuin kehonrakennuksen ja Men`s Physiquen (rantakehonrakennus) suosiota. Ektomorfien tulee huomioida erityisesti olkapäät, sillä ilman leveitä olkapäitä ektomorfien luku ei ole suuri. Aloitetaan olkapäiden anatomiasta Olkaniveltä peittävä lihas on jaettu kolmeen osaan: Etuhartialihas (1)

Continue reading »