Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Kuinka pumpata miehen lattia luonnollisesti kuntosalilla?

Leveä, muotoiltu, V-muotoinen selkä on se, mitä useimmat nostajat pyrkivät. Jos haluat siirtyä seuraavalle tasolle, muista lukea artikkeli loppuun. Olemme koonneet listan miehille suunnatuista lat-harjoituksista, jotka auttavat sinua saavuttamaan unelmiesi fyysisen rakenteen, mutta sinun on tehtävä lujasti töitä noudattaen kaikkia kehonrakentajien lepo- ja ravitsemussääntöjä .

Joten haluat ison selän, eikö? Mutta et tiedä kuinka pumpata lattisi?

Ei hätää, tästä artikkelista löydät upeita ja testattuja latissimus- ja selkäharjoituksia, joilla voit rakentaa selän, joka on paksu ja iso kuin aidan ovi! Joten lue eteenpäin, sillä on aika oppia teoria ja toteuttaa se käytännössä.

Kuntosalille tai kuntokeskukseen saapuminen minä tahansa viikonpäivänä. Toki näet huonokuntoisia laihoja miehiä pumppaavan hauislihaksiaan, kunnes ne muuttuvat punaisiksi ja olkapäät ovat rikki. Seuraavan kerran kun näet heidät, he tekevät ”pomppivaa” penkkipunnertusta liian suurella painolla. Mutta taputa heitä helposti selkään, jolle he käänsivät selkänsä, niin lähetät heidät kivun maailmaan.

Okei, saatamme korostaa liikaa, mutta olen varma, että tiedät mihin olemme menossa tällä. Tehtäväsi on yksinkertainen!

 

Leveät vedot

Nämä ovat suurten latisten lihasten perusta ja se on lopullista. Sinun täytyy tehdä ne kasvattaaksesi latteja ja saada lihaksikas ilme, jonka vuoksi normaalit kaverit ilman tahdonvoimaa tai kurinalaisuutta kuolisivat.

Jos et pysty tekemään 8 vetoa, olemme pahoillamme, mutta tämä harjoitus ei ole sinua varten.

Sinun tarvitsee vain harjoitella leveäpitoisia vetovetoja ja lisätä toistojen määrää vähitellen.

Teemme täällä 50 vedonvetoa aloittaaksemme tämän harjoituksen. Kuulen sinun kiroavan, mutta ota rauhallisesti, sinun ei tarvitse tehdä kaikkia kerralla. Ei, teemme 10 toistoa kerrallaan 5 sarjaa ja välissä on mahdollisimman vähän lepoa. Eli kaikki ei ole niin monimutkaista!

 

Tangon maastanostoja

On aika tuoda esiin raskas tykistö ja sanoa, että tarkoitamme mahtavia Deadliftejä. Se ei ole vain loistava harjoitus alaselkällesi, vaan myös massaa kasvattava harjoitus, jota ilman et tule toimeen kehonrakentajana.

Tärkeää: Koska kyseessä on rasittava harjoitus, joka voi saada sinut tai murskata sinut, tee 1-2 hidasta lämmittelyharjoitusta tyhjällä tangolla. Joten olla varovainen.

Teemme sarjan, joka koostuu 4 sarjasta. Ensimmäisessä sarjassa teet 10 toistoa, sitten 8, sitten 6 ja lopussa 4 toistoa. Lisäät painosi edetessäsi. Lisäksi suosittelemme lukemaan katsauksen yleisimmistä virheistä, joita urheilijat tekevät Deadlift-harjoituksessa. Se ei vahingoita sinua, vaan hyödyttää vain.

Lepää noin 2-3 minuuttia jokaisen sarjan välillä.

 

Istuvat kaapelirivit

Joten tarvitsemme lisää verta pumpattua lihaksiin juuri nyt istuvilla kaapeliriveillä. Tee sarja samalla tavalla kuin teit maastavedon kanssa. Tämä tarkoittaa, että teet jälleen 4 sarjaa ja tällä kertaa toistojen määrä on myös 10, 8, 6 ja 4 toistoa. Lisää painoa vähitellen jokaiselle sarjalle, mutta älä liioittele sitä. Haluat vatsalihaksia ja selkälihaksia ilman loukkaantumisia matkan varrella. Eikö?

Jotkut urheilijat jättävät huomioimatta ja aliarvioivat tämän harjoituksen tai tekevät siitä perusharjoituksen, mutta molemmat tavat eivät ole optimaalisia. Oikea ratkaisu on sisällyttää ja yhdistää tämä harjoitus muiden kanssa.

 

Wide-Grip-vetoketjut pään takana

Seuraava askel on leveät vedot pään takana ja teet 3 sarjaa 8 toistolla per sarja. Joten istu alas, tartu tangosta leveällä kahvalla, josta pidät, ja vedä sitä hitaasti suoraan alas, kunnes se koskettaa niskaasi. Palauta sitten tanko hitaasti aloitusasentoonsa. On tärkeää tehdä harjoitus hitaasti, jotta lihakset työskentelevät perusteellisesti. Valitse paino, jota hallitset mukavasti. Ei tarvitse rikkoa rajoja.

Huomaa: Jos olet aloittelija ja kyseiset kuormat ovat sinulle vaikeita, vähennä sarjojen määrää kohtuulliseen määrään. Keskity käsivarsien liikkeisiin ja lihasponnisteluihin.

 

Yksivartiset kaapelirivit

Tämä harjoitus on yksinkertainen ja teet 4 sarjaa 10 toistoa. Tangon sijasta tarvitset tähän kahvan ja harjoitus toimii kuten istuvat vaijeririvit, mutta tässä vedetään vain yhtä kättä kuormaa. Joten aloita oikeasta kädestä ja vedä kahvaa taaksepäin, kunnes käsivarsi on 90 asteen kulmassa, ja palaa sitten lähtöasentoon.

10 toiston jälkeen vaihda vasempaan käsivarteen ja tee vielä 10 toistoa. Sinun tulee tehdä yhteensä 2 sarjaa kummallekin käsivarrelle.

Näissä harjoituksissa voi olla vaikea suorittaa maksimaalisesti ja koska puhumme harjoittelusta luonnollisuuden säilyttäen, on silti olemassa aineita, joita luonnollinen urheilija käyttää auttamaan kovemmin pitempään ja puolestaan ​​etenemään nopeammin. Yleisimmin käytettyjä aineita luonnollinen urheilijat ovat klenbuteroli  , Anavar ja HGH . Klenbuteroli on ei-steroidinen harjoitusapuaine, joka auttaa lisäämään käyttäjän keuhkojen kapasiteettia ja edistää myös rasvanpolttoominaisuuksien tehostamista, mikä tarkoittaa, että voit hyötyä parantuneesta kestävyystasosta ja lisätystä rasvanpudotusta ilman ottamalla lääkkeiden suorituskykyä parantavia lääkkeitä. Muita hienoja tuotteita, kuten Sustanon ja Winstrollöytyy tuoteluettelostamme.

Makaava HGH on peptidiketju, joka on kopio kehon omasta hormonista, ei anabolinen tai suorituskykyä parantava lääke, jota käytetään laajalti terveystarkoituksiin ja myös kehon toiminnan teroittamiseen. Luonnollisen suorituskyvyn lisäämiseksi. Tämä tarkoittaa, että käyttäjä voi hyötyä sen positiivisista Vaikutuksetsa pitäen kehonsa luonnollisessa tilassa. Näin monet luonnolliset kehonrakentajat ja painonnostajat suoriutuvat hyvin kuntosalilla. Löydät nämä koulutuksen apuaineet verkkoluettelostamme, jossa on lisätietoja niiden käytöstä ja monista mahtavista eduista.

 

Muutama suositus

Noudata seuraavia vinkkejä, niin latin pumppausharjoitukset ovat tehokkaampia. Vinkit perustuvat omiin, myös muiden kehonrakentajien ja urheilijoiden havaintoihin ja kokemuksiin:

  • Muista tehdä intensiivinen lämmittely 15-20 minuuttia ennen harjoitusta lämmittääksesi kaikki kehosi lihakset.
  • Jos olet aloittelija, aloita työskentely pienillä painoilla. Älä mene mutkan yli ylimääräisillä painokuormilla. Heittäkää pois päästänne närästyksen kuva. Se on vain päässäsi.
  • Muista turvatoimenpiteet, tee kaikki harjoitukset hitaasti, äläkä koskaan kiirehdi kuntosalilla.
  • Syö oikein ja lepää paljon: se on 65 % menestyksestä. Tästä on kirjoitettu paljon, mutta usein miehet unohtavat sen.
  • Älä epäröi kysyä neuvoa kuntosalin valmentajalta.
  • Kun työskentelet simulaattorilla, varmista, että kaikki sen osat ovat hyvässä toimintakunnossa. Se ei ole rakettitiedettä. Terävä katse riittäisi varmistamaan, että kaikki on kunnossa.
  • Astu kuntosalille aina hyvällä tuulella ja katso kuinka voimakas vaikutus tällä pienellä salaisuudella on.

Tämä oli lyhyt katsaus miehille siitä, kuinka he voivat pumpata lantio- ja selkälihaksensa kuntosalilla. Jos jokin jää sinulle vielä epäselväksi, voit aina ottaa yhteyttä palvelutiimiimme verkkosivujemme kautta saadaksesi lisätietoja ja neuvoja.

 

Share this post