Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Banaanit kehonrakennuksessa

Banana

Kaikki kehonrakentajat ja fitness-naiset, jotka pitävät kehonkoostumusongelmista, tietävät luultavasti, että heidän ruokavaliossaan ei ole niin paljon makeita ja maukkaita asioita. Terveellisessä ruokavaliossa on vain hunajaa, kuivattuja aprikooseja ja taateleita. Siinä on melkein koko lista. Siksi jokainen mahdollisuus lisätä tähän luetteloon on kullan arvoinen . Mutta kehonrakennusbanaaneista voi tulla terveellistä herkkua. Katsotaanpa tarkemmin, mitä tämä hedelmä on ja kuinka se on hyödyllinen kehonrakentajille. Lisäksi lukijat, jotka haluavat selvittää sen, esittävät usein kysymyksiä tästä. Joten tämä artikkeli on vain vastaus näihin lukuisiin kysymyksiin.

DIANABOL

Mikä on banaani ja mikä on sen sisältö?

Se on monivuotinen yrtti, joka kuuluu Musaceae-heimoon, joka on alun perin peräisin Kaakkois-Aasian tropiikista ja Malaijin saaristosta. Nykyään banaanit ovat yksi eniten viljellyistä viljelykasveista, sillä niiden kokonaissato saavuttaa 1 000 miljoonaa tonnia vuodessa, toiseksi vain vehnän, maissin ja riisin jälkeen.

Katsotaanpa nyt tarkemmin, millaista hedelmää se on ravintoarvon ja kaloripitoisuuden suhteen. Banaanit sisältävät 88,9 % hiilihydraatteja, 4,8 % rasvaa ja 6,3 % proteiinia. Banaanien kaloripitoisuus on 96 kcal per 100 grammaa tuotetta, ne sisältävät yli tusinaa eri vitamiinia sekä useita makro- ja mikroelementtejä. Banaaneilla on myönteinen vaikutus ihmisten terveyteen useilla tavoilla kerralla:

  1. Vaikuttaa positiivisesti sydämen työhön kaliumpitoisuuden ansiosta. Tämä mineraalielektrolyytti tukee sähköimpulsseja koko kehossasi, mikä saa moottorisi lyömään nopeammin. Banaanit auttavat myös alentamaan verenpainetta.
  2. Paranna mielialaa vähentämällä masennuksen tunnetta. Aminohappoa tryptofaania, joka muuttuu hyvästä mielialasta vastaavaksi välittäjäaineeksi serotoniiniksi, löytyy suuria määriä banaaneista. Lisäksi magnesium rentouttaa lihaksia ja B6-vitamiini varmistaa nopean unen.
  3. Auttaa laihtumaan. Banaanin sisältämä kuitu ylläpitää normaalia ruumiinpainoa ja hallitsee sitä. Yksi banaani antaa elimistölle 10 % kehon päivittäisestä tarvitsemasta kuidusta.
  4. Parantaa näköä sen A-vitamiinipitoisuuden ansiosta. Se on välttämätöntä normaalin näön tukemiseksi, silmien suojaamiseksi ja näön parantamiseksi pimeässä. A-vitamiinin avulla silmänympäryskalvot säilyvät ja silmänpohjan rappeuma estyy.
  5. Vahvistaa luita. Banaaneissa olevat frukto-oligosakkaridit stimuloivat kehoa ja pakottavat sen imemään kalsiumia aktiivisemmin. Kaliumilla on neutraloiva vaikutus ruokavalion natriumiin. Tämän seurauksena kalsium huuhtoutuu hitaammin virtsaan ja pysyy elimistössä pitkään ja kuluu luiden vahvistamiseen.
  6. Parantaa ruoansulatusta pektiinin läsnäolon ansiosta. Tämä aine nopeuttaa ruoan imeytymistä ja poistaa kehosta raskasmetalleja ja myrkkyjä. Banaanilla on myös probioottinen vaikutus, mikä edistää hyödyllisten bakteerien kasvua suolistossa.
  7. Stimuloi aivojen työtä, aktivoi keskushermostoa ja lisää ihmisen valppautta.
  8. Auta pääsemään eroon tupakoinnista. B1-vitamiini rauhoittaa hermostoa ja A-, C-, B2- ja B6-vitamiinikompleksi on välttämätön elimistölle nikotiinin lopettamisen yhteydessä.

Banaanien edut kehonrakennuksessa

Kehonrakennuksessa banaaneilla on erityinen rooli. Urheilijoille heille tarjotaan useita hyödyllisiä Vaikutuksia kerralla:

– Jos syöt kaksi banaania ennen jokaista treeniä, ne auttavat pitämään veren sokerimäärän optimaalisella tasolla ja lataavat myös koko kehon tarvittavalla energialla, täydentävät hiilihydraattivarastoja ja mahdollistavat harjoituksen pidentämisen. harjoituksesta;

– Harjoittelun jälkeen syöty banaani täydentää elimistön kaliumin tarpeen, jota tulee kuluttaa jopa 5 grammaa päivässä ja tämä parantaa lihasten toimintaa;

– Mangaanin esiintyminen banaaneissa nopeuttaa aineenvaihduntaa, energiaa saadaan tehokkaammin pois tuotteista ja urheilijan harjoittelu on aktiivisempaa ja tuottavampaa;

– B6-vitamiinin ansiosta hermosolut muodostuvat ja toimivat oikein, aivojen ja lihasten väliset yhteydet kehittyvät ja tasapainoaisti vahvistuu;

– Harjoittelun aikana banaanit suojaavat lihaksia lihaskouristuksilta ja kouristuksilta;

– Lisääntynyt C-vitamiinimäärä varmistaa proteiinien laadukkaan imeytymisen, vahvistaa jänteitä ja nivelsiteitä ja on fyysisen toiminnan aikana tärkeässä roolissa adrenaliinin synteesissä.

Vinkki: Banaanien syöminen voi olla erittäin hyödyllistä, kuten juuri selitettiin, mutta käyttö Dianabol tai Anadrol miehille ja Anavar naisille mahdollistaa kaikkien näiden ainesosien paremman hyödyntämisen kehossa! Voit puolestaan ​​hyötyä suuresti harjoittelustasi ja saada kaiken irti tästä suositusta ja maagisesta hedelmästä. Voit myös tarkistaa muita Dragon Pharman huipputuotteita .

Oxydrolone

Banaanin myyttejä

Banaaneista on useita myyttejä, jotka kannattaa huomioida, varsinkin kun niitä on vähän.

Banaanit aiheuttavat hampaiden reikiintymistä

Karies kehittyy sokereiden ja yksinkertaisten hiilihydraattien vaikutuksesta, jotka ovat hampaiden pinnalla pitkään, mikä johtaa kiilteen tuhoutumiseen ilmestyneiden bakteerien vaikutuksesta. Luonnollisissa olosuhteissa kypsyvät banaanit sekä vihreiksi ostetut ja keltaiseksi kypsyneet banaanit eivät ole hampaille vaarallisia, sillä niiden sisältämät hiilihydraatit eivät ole hajonneet yksinkertaisiksi sokereiksi. Tämä ongelma ratkeaa täysin huuhtelemalla suu lämpimällä vedellä.

Banaanit edistävät ylipainoa

Kaikki riippuu banaanien syömisen intensiteetistä. Syömällä 7-10 banaania päivässä ja olematta harjoittamatta fyysistä toimintaa, voit lihoa. 2-3 banaanin syöminen päivässä edistää painonpudotusta pektiinin ja resistentin tärkkelyksen ansiosta kylläisyyden tunteen pidentämiseksi.

Banaanit ovat ihmelääke, joka parantaa kaikki sairaudet

Banaani on terveellinen hedelmä, mutta yleinen. Sillä ei ole yliluonnollista vaikutusta kehoon, eikä sen parantaviin ominaisuuksiin pidä luottaa. Banaaneihin ei voi jäädä kiinni, pitää syödä erilaisia ​​hedelmiä.

Käytännöllinen lähestymistapa banaaneihin

Banaanit ovat yleensä vihreitä, kun ne toimitetaan maahan. Ne asetetaan kaasukammioon ja pidetään ”banaanikaasu”-ympäristössä, joka on typen ja eteenin seos. Kahden viikon auringon alla kypsyminen kaasukammiossa kestää 2-3 tuntia. Tällaiset keinotekoisesti kypsytetyt banaanit eivät ole haitallisia ihmisille, mutta hyödylliset ominaisuudet menetetään, ravintoarvo, joka määräytyy kammiossa oleskelun keston ja kaasun pitoisuuden perusteella.

Oikeiden banaanien valitsemiseksi sinun on kiinnitettävä huomiota niiden väriin. Vihreät, hieman kypsymättömät banaanit on parasta ostaa kotona kypsytettäväksi. Kun keltaisiin banaaneihin ilmestyy mustia pisteitä, tämä vahvistaa hedelmän maksimaalisen kypsyyden ja sokeripitoisuuden.

Milloin syödä banaaneja niille, jotka käyttävät

Tankkaa hiilihydraattilähteellä ajoissa. Kun elimistö sulattaa ruokaa, verenkiertoa ei tule suunnata lihaksiin, vaan vatsaan. Siksi on parasta syödä banaani 40-50 minuuttia ennen kovaa harjoittelua ja heti sen jälkeen, jotta ravintoaineet ja glykogeenivarastot täyttyvät. Voit käyttää banaaneja maidon kanssa proteiinipirtelön muodossa. Banaanien ja proteiinin yhdistelmä, kun sitä nautitaan harjoituksen jälkeen, parantaa lihaksen anabolista vastetta. Voit syödä puoli banaania harjoituksen aikana parantaaksesi fyysistä suorituskykyäsi harjoituksen aikana.

Voit säilyttää banaaneja, ostamalla ne hieman kypsymättöminä, kuivassa, pimeässä paikassa jopa useita päiviä. Jos ne on kuorittu valmiiksi iholta, voit säilyttää ne jääkaapissa.

Huomaa: Hyvä ruokavalio on avain lihasten kasvuun tai painonpudotukseen kaikissa olosuhteissa. Mutta jos tavoitteenasi on pudottaa painoa ja virkistää kehoa, ei-steroidinen aine Winstrol oraalitabletti nopeuttaa tätä prosessia luonnollisimmalla tavalla! Jos haluat lukea lisää tästä upeasta lisäosasta, käy verkkokaupassamme saadaksesi lisätietoja sen monista mahtavista eduista. Tarjoamme myös kotiinkuljetuksen!

Share this post