Rexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Besorgen Stanozolol Oral Online in DeutschlandRexobol-50 (Alpha Pharma) - Købe Stanozolol Oral Online in DanmarkRexobol-50 (Alpha Pharma) - Comprar Stanozolol Oral Online en EspañaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Acheter Stanozolol Oral En ligne en FranceRexobol-50 (Alpha Pharma) - koop Stanozolol Oral Online in USARexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in NorgeRexobol-50 (Alpha Pharma) - comprare Stanozolol Oral Online in ItaliaRexobol-50 (Alpha Pharma) - Buy Stanozolol Oral Online in PortugalRexobol-50 (Alpha Pharma) - köpa Stanozolol Oral Online in Sverige
Rexobol-50 (Alpha Pharma)

103.40

Rexobol-50 (Alpha Pharma)

103.40

Valmistaja: Alpha Pharma
Luokka: Suun kautta otettava
aine: Stanozolol oraalinen (Winstrol)
Pakkaus: 50mg (50 pilleriä)

Rexobol-50 on anabolinen steroidilääke, jota urheilijat käyttävät lisäämään kestävyyttään ja voimaaan, laadulliseen lihaskasvuun ilman tarpeetonta nesteen kertymistä tai rasvanlisäystä. Sitä käytetään pääasiassa leikkaussykleissä. Valmistettu suun kautta ja lyhyen altistuksen keston (enintään 2 vrk) vuoksi, puoliintumisajalla 9 tuntia, käytetään urheilutarkoituksiin ja vaatii toistuvia otuksia (yleensä päivittäiset välit ja suuret annokset voidaan jakaa kahteen annokseen jotka otetaan eri vuorokauden aikoina, aamulla ja illalla). Useimmissa tapauksissa sitä käytetään pitkiä aikoja verrattuna muihin suun kautta otettavaan Steroiditiin, jonka kesto on keskimäärin 6-8 viikkoa.

Rexobol-50 Stanozolol

Rexobol-50 on alkuperältään johdannainen dihydrotestosteronista (ihmiskehossa oleva biologisesti aktiivinen testosteronin muoto). Verrattuna endogeeniseen testosteroniin sillä on vähentynyt androgeeninen aktiivisuus (30%), mutta lisääntynyt anabolinen aktiivisuus (320%). Myös tämä aine:

Saattaa osoittaa antagonistisia progesteroniominaisuuksia. Palaute ja käyttökäytäntö osoittavat resistenssin nandrolonien progestageeniselle vaikutukselle. Stanozolol 50mg on mausteeton steroidi, joka ei johda nesteen kertymiseen, rasvan kertymiseen naistyypeissä, lipomastian/gynekomastian kehittymiseen ja ei-toivotun androgeenisen vaikutuksen vuoksi, jota suositellaan urheilukäyttöön ei vain kokeneille tai aloitteleville Rexobol-50:lle. miesurheilijoita, mutta myös naisurheilijoita. Naisurheilijoille maskuliinisen ulkonäön seurausten välttämiseksi ja terveyden kannalta suositellaan käytettäväksi erittäin alhaisia ​​annoksia: Annostuksilla 5-10mg/vrk tämä luokitellaan turvalliseksi annokseksi, mutta jos annosta nostetaan, se on virilisaatiota on vaikea välttää;
Stanozolol tabletteina (50 mg) edistää anaboliaa suhteessa lihasmassaan. Lääkkeen pääasiallisia Vaikutuksia ovat: laadukas lihaskasvu, rasvaa polttava vaikutus, ylimääräisen nesteen poisto, lisääntynyt lihasten jäykkyys ja määrittely, voiman, kestävyyden ja myös suorituskyvyn voimakas kasvu. Vaikutusten lisääntyneen ruokahalun vastaanotolla oletetaan olevan antiestrogeeninen ja anti-progestageenivaikutus, SHBG:n (globuliinin sitovien sukupuolihormonien) tason lasku 50 %;
Lääke, kuten Methandienone tai Oxymetholone, ei todennäköisesti tarjoa maksimaalisia tuloksia lihasten kasvussa, mutta se ilmenee tehokkaasti Rexobol-50:ssä kuivan lihasmassan keräämisenä, johon sitä käytetään säännöllisesti.

Suun kautta otettava stanozolol, vaikka sitä pidetäänkin suhteellisen turvallisena suositusten mukaisesti, saattaa aiheuttaa myrkyllisiä Sivu Vaikutuksia maksaan (tyypillistä kohtalaisen alhaiselle maksatoksisuudesta). Muita mahdollisia Sivu Vaikutukset ovat: epämukavuus ja kipu nivelsiteissä ja nivelissä, kohonnut verenpaine ja kolesterolitasot, sydänlihaksen liikakasvu, harvoin ovat androgeeniset Sivu Vaikutukset, kuten akne, pään hiustenlähtö, lisääntynyt aggressio ja muut. On tärkeää huomata, että ensimmäinen Stanozolol-lääke otettiin käyttöön vuonna 1962, ja viime vuosikymmeninä steroidi on osoittautunut paitsi tehokkaaksi myös suhteellisen turvalliseksi suhteessa muihin suosittuihin anabolisiin Steroiditiin, ja siksi se on edelleen yksi tärkeimmistä urheilijoista tähän mennessä. .

ota miten Oral Stanozolol?

Rexobol-50 voi olla ainoa kurssilla otettu steroidi, mutta se yhdistetään useammin muihin anabolisiin ja androgeenisiin Steroiditiin synergistisen vaikutuksen aikaansaamiseksi. Laajan Vaikutukset-valikoiman ansiosta – voimakkaasta rasvanpoltosta voiman nousuun – se on relevantti lähes kaikissa liikuntaan liittyvissä lajeissa. annoss Stanozololia tabletteina voidaan suositella 20-50 mg:n vuorokaudessa, ja päivittäinen antotiheys on kerran tai kahdesti päivässä. Ottamisen aikana Rexobol-50 lääkkeen kesto voi olla jopa 6-8 kokonaista viikkoa. Yleensä tätä ei oteta pitkiä aikoja, koska Sivu Vaikutuksen riskit lisääntyvät, mukaan lukien becakäyttö Vaikutukset maksalle. Stanozolol-kierto ei vaadi voimakkaita antiestrogeenien käyttöä aromataasi-inhibiittoreina, koska tämä ei ole täysin aromatisoiva steroidi eikä sillä ole estrogeenista aktiivisuutta. Mutta pakollinen PCT (post cycle therapy), joka alkaa pääkurssin päätyttyä ja kestää yleensä enintään 3 viikkoa (voi tehdä käytännössä käyttötamoksifeenillä tai klomifeenillä).

Esimerkkejä yhdistetyistä sykleistä Rexobol 50:n kanssa

Stanozolol-syklit tablettien muodossa ja testosteronipropionaatti (aloittelijatason urheilijoille leikkausjaksojen aikana). Kierron kesto on 6 viikkoa + 3 viikkoa PCT. annoss tätä steroidia yhdistetyissä sykleissä on keskimäärin 30-50mg Stanozololia päivässä ja 100mg Testosteroni Propionaattia joka toinen päivä. Kurssin jälkeisessä terapiassa käytetään myös tamoksifeenia. Ottamisen aikana Stanozolol 50mg, Testosterone Propionate ja Trenbolone Acetate on tarkoitettu kokeneemmille urheilijoille kuivaan lihasmassaan. Kurssin kesto on 8 viikkoa + 3 viikkoa syklin jälkeistä hoitoa. Steroiditin annostus tälle syklille on keskimäärin 30-50mg Stanozololia päivässä, 100mg Testosteroni Propionaattia joka toinen päivä ja 75-100mg Trenboloniasetaattia joka toinen päivä. PCT:ssä käytetään myös klomifeenia.

Oraalinen Stanozolol: Arvostelut urheilijoilta

Suun kautta otettava stanozolol on ollut markkinoilla yli puoli vuosisataa, mutta sen perustamisesta kuluneiden vuosikymmenten aikana se ei ole menettänyt kiireellisyyttään parhaana dopinglääkkeenä. Toisaalta se alun perin kehitettiin lääke- ja eläinlääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta samoihin tarkoituksiin käytettävien ei-steroidisten analogien ilmaantumisen yhteydessä sitä ei nykyään käytännössä käytetä lääkkeenä. Kuten muidenkin merkkien analogit, Rexobol-50 Arvostelut ovat usein positiivisia ja kuvaavat erinomaisia ​​​​syklituloksia. Tämän steroidin ottamiseen ei pääsääntöisesti liity suurta Sivu Vaikutuksen riskiä ja parannuksia, kuten rasvanpoltto tai tehokkuuden nousu, alkaa näkyä jo ensimmäisten käyttöviikkojen aikana.

Stanozolol-tablettien asiakkaiden palautteen tutkiminen on saatavilla verkkokauppamme foorumilla tai itse sivustolla. Foorumilla on myös helppo saada yksilöllinen konsultaatio kiinnostavan Rexobol-50 urheilulääkkeiden ominaisuuksista tai vastaanotosta, olipa kyseessä sitten Steroidit tai peptidihormonit. Foorumin kautta kommunikointi edellyttää rekisteröitymistä (ei ole välttämätöntä, jos haluat vain tutustua aiheiden sisältöön), mikä ei vie paljon aikaa. Ja jos käytät tyypillisiä sosiaalisia verkostoja, yhteys on melkein välitön. Huolimatta Winstrolin ostamisen turvallisuudesta, on muistettava, että lääkkeitä määrätään ja niitä käytetään vain asiantuntijoiden valvonnassa. Itsensä hyväksyminen voi aiheuttaa vakavia kielteisiä terveysvaikutuksia, jos et kysy tätä neuvoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rexobol-50 (Alpha Pharma)”