Buy Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Proprime Eminence Labs Online - Alpha Pharma Steroids
Proprime (Eminence Labs)

30.90

Varasto loppu

Proprime (Eminence Labs)

30.90

Valmistaja: Eminence Labs Luokka: Injektoitava aine: Testosteronipropionaatti Pakkaus: 10 ampullia (100mg/ml)

Out of stock

Proprime on tuotemerkki steroidille Testosterone Propionate, joka on saatavana myös useilla muilla nimillä, kuten TestoRapid, Testover, Testo-prop ja Testopin. Kehonrakentajat käyttävät usein tätä anabolia valmistautuakseen kilpailuihin ja voittaakseen lavalle menemisen pelon tunteen.

 

Testosteroni on pohjimmiltaan miesten sukupuolihormoni, jota tuotetaan miesten kiveksissä. Lähes kaikki miesten ensisijaiset toiminnot ja seksuaaliset ominaisuudet ovat riippuvaisia ​​testosteronista. Se on vastuussa peniksen, seksuaalisten ominaisuuksien, äänihuulien ja kaikista muista toiminnoista murrosiän aikana. Testosteronipropionaatti on testosteroniyhdiste, johon on kiinnitetty propionaattiesteriä. Esteri vähentää testosteroniyhdisteen puoliintumisaikaa niin; Sinun on otettava ruiskeet usein, jotta sen taso veressä pysyy vakaana. Sen vaikutusaika on lyhyt, enintään 2 päivää. Samalla se poistuu hyvin kehosta.

Testosteronipropionaatin Vaikutukset

Test Prop on erittäin tehokas vähentämään rasvaa kehosta, rakentamaan vähärasvaista lihasmassaa, ehkäisemään sydänsairauksia, lisäämään libidoa, immuniteettia ja energiaa. Kaikki miehen sukupuolielimet ovat myös riippuvaisia ​​kehon testosteronista. Alhaiset testosteronitasot voivat aiheuttaa impotenssia, hedelmättömyyttä ja muita seksuaalisia ongelmia. Testosteronipropionaattia käytetään kehon testosteronin tason palauttamiseen.

Kehonrakennustarkoituksiin Testosterone Prop on erittäin tehokas sekä leikkaus- että bulkkisyklissä. Testosteroni sitoutuu androgeeneihin, minkä ansiosta lihasten rakentaminen, rasvan menetys, vammoista toipuminen ja lihasten kasvu tehostuvat.

Annos ja syklin pituus

Suositeltu annos miehille on 400-600 mg viikossa. Jotkut käyttäjät voivat saavuttaa merkittäviä tuloksia myös pienemmillä annoksilla. Jakson kesto ei saa ylittää 8-12 viikkoa.

Sivu vaikutukset

Testosteronipropionaattiin liittyy joitain Sivu Vaikutuksia. Näitä Sivu Vaikutuksia ovat vedenpidätys, pistoskohdan turvotus, akne, gynekomastia, kohonnut verenpaine ja korkea kolesterolitaso. Voit välttää estrogeeniset Sivu vaikutukset ottamalla antiestrogeenit, kuten Arimidex tai Letrozole.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Proprime (Eminence Labs)”