Buy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroideKøbe Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroiderComprar Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma esteroidesAcheter Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidscomprare Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma SteroidsBuy Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroidsköpa Testorapid Alpha Pharma - Alpha Pharma Steroids
Testorapid (injektiopullo) (Alpha Pharma)

45.00

Testorapid (injektiopullo) (Alpha Pharma)

45.00

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Injektoitava aine: Testosteronipropionaatti Pakkaus: 10 ml injektiopullo (100 mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 580 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Testorapid on aika-testattu steroidi, useimpien anabolisten steroidijohdannaisten perustaja, jota valmistaa lääkeyhtiö Alpha Pharma. Tämän steroidin vaikuttavaa ainetta, testosteronipropionaattia, käytetään aktiivisesti lääketieteessä ja urheilun voimalajeissa. Sitä pidetään yhtenä halutuimmista aineista kehonrakennuksessa. Arvostettu sen tehokkuudesta rakentaa korkealaatuista lihasmassaa, polttaa rasvaa, kehittää kestävyyttä ja stimuloida libidoa. Lääkettä käytetään aktiivisesti kuivausjaksojen aikana.

Testosteroni on androgeenipohjainen mieshormoni. Testosteronipropionaatti on jo modifioitu endogeenisen testosteronin muoto, johon on lisätty esteripohjaista propionihappoa. Se on esteri, joka korjaa ja parantaa vaikuttavan aineen ominaisuuksia. Tällä esterillä on myös tärkeä rooli lääkkeen toiminnan kestossa kehossa, koska puhtaassa muodossaan testosteroni ei voi olla aktiivinen veressä pitkään.

Testosteronipropionaattivaikutukset

Koska lääke on vahva anabolinen ja voimakas androgeeninen steroidi, se pystyy aromatisoimaan ja muuttamaan estrogeeniksi. Sillä on kyky säädellä aivolisäkkeen toimintaa ja nopeuttaa suuresti proteiinisynteesiä. Nämä ominaisuudet antavat steroidille mahdollisuuden käyttää sitä steroidien kuivauskursseilla. Testosteronipropionaatilla lihaksesi eivät kasva nopeasti, lihasmassan rakentamisprosessi on hidasta, mutta varmaa ja laadukasta. Steroidilla on voimakas antikatabolinen vaikutus, se edistää lihaskudoksen nopeaa palautumista ja kyky stimuloida kasvuhormonin tuotantoa antaa hyvän rasvanpolttovaikutuksen vähärasvaisen lihasmassan rakentamisessa. Jos päätät ostaa Testorapidin laadukkaan lihaksen kasvattamiseksi, tämä steroidi on juuri sitä mitä tarvitset. Voit odottaa painonnousua jopa 5-6 kg 4-5 viikossa.

Annokset ja syklit

Testosteronipropionaatille on ominaista lyhyt vapautumisaika, ja siksi syntyy toistuvien injektioiden tarve. Tyypillisesti miehille Annostus of Testosterone Propionate on 50-100 mg, joka toinen päivä tai joka päivä. Jos puhumme testosteronipropionaattikurssista, on huomattava, että tällainen kurssi ei ole kovin tehokas ja sopii paremmin aloittelijoille. Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi, tavoitteistasi ja keinoistasi riippuen, on suositeltavaa käyttää Alpha Pharman Test Prop yhdessä muiden anabolisten Steroiditien kanssa. Kuivauskursseilla se sopii hyvin yhteen Stanozololin, Trenbolone Acetaten, Masteronin ja Primobolanin kanssa.

Sivu vaikutukset

Toistuvista injektioista johtuen pistoskohdat voivat aiheuttaa haittaa, kuten kipua, ärsytystä ja punoitusta. Siksi sinun tulee joka kerta pistää eri paikkoihin.

Steroidi pystyy aromatisoimaan, riski muuttua estrogeeneiksi ja dihydrotestosteroniksi suurilla annoksilla on erittäin suuri, ja siksi urheilija voi kohdata sellaisia ​​Sivureaktioita kuin: gynekomastia, pään hiustenlähtö, hirsutismi (lisääntynyt hiusten kasvu koko kehossa) , akne, eturauhasen lisääntyminen (etenkin yli 50-vuotiailla) ja naiset voivat kokea maskuliinisoitumista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Testorapid (injektiopullo) (Alpha Pharma)”