Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Propionat 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Propionat 100 (Dragon Pharma)

47.60

Propionat 100 (Dragon Pharma)

47.60

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Injektoitava aine: Testosteronipropionaatti Pakkaus: 10 ampullia (100mg/ml)

tuotetunnus (SKU) 702 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Propionat 100 on öljypohjainen ruiskeena anabolinen steroidi testosteronipropionaatti. Se tulee useilla nimillä, kuten Testoxyl, Testosterona, Testodex, Propionat, Prop, Test Prop, TestP, Propionate, Testoprogen, Testpronate, Viro-Prop, TestoRapid, Propioplex, Testos-P, TestoPro, Propitrex, Virormone, Anatest, Testoviron, Testovis , Viromone.

Testosteroni on miehen kehossa oleva mieshormoni. Sitä tuotetaan luonnollisesti kiveksissä. Testosteronihormoni on vastuussa kaikkien miehen sukupuolielinten ja -ominaisuuksien kasvusta ja kehityksestä. Lihasten kasvu, peniksen, kivesten kasvu, sukupuolihalu ja muut kehon ensisijaiset toiminnot suoritetaan testosteronin ansiosta. Sillä on myös merkittävä vaikutus miesten murrosikään.

Testosteronipropionaatti on miessukupuolihormonin testosteronin synteettinen versio, johon on kiinnitetty propionaattiesteriä. Propionaattiesteri on tärkein syy, miksi testosteronin puoliintumisaika on lyhyt. Se pysyy kehossa 1-2 päivää. Joten sinun tulee ottaa ruiskeet usein joka päivä tai joka toinen päivä. Koska se aromatisoituu estrogeeniksi, niin saatat kohdata myös estrogeenisiä Sivu Vaikutukset. Nämä Sivu Vaikutukset ovat lieviä ja päinvastaisia ​​käyttöpropionat 100:n lopettamisen jälkeen.

Tehosteet

Propionat 100 on erittäin tehokas polttamaan rasvaa, rakentamaan vähärasvaista lihasmassaa, ehkäisemään sydänsairauksia, lisäämään libidoa ja lisäämään energiaa. Kaikki miehen sukupuolielimet ovat vastuussa kehon testosteronitasosta. Jos testosteronitasot ovat alhaisemmat kuin sinulla, voi esiintyä impotenssia, erektiohäiriöitä ja muita vakavia sairauksia. Propionat 100 on erittäin tehokas kehon testosteronin tason palauttamisessa.

Koska testosteroni sitoutuu androgeenireseptoreihin erittäin hyvin, se voi rakentaa valtavia lihaksia ja lisätä voimaa merkittävästi. Se myös lisää rasvanpoistoprosessia.

Sivu vaikutukset

Estrogeeniset Sivu Testosteronipropionaattiin liittyvät Vaikutukset ovat nesteen kertymä ja gynekomastia. Sivu Vaikutukset ovat myös muita, joihin kuuluu korkeampi verenpainetaso ja korkeampi kolesterolitaso. Arimidexia tai Letrotsolia tulee ottaa estrogeenisten Sivu vaikutusten välttämiseksi.

Annos

Annos 400-600 mg viikossa

Jakson kesto 8-12 viikkoa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Propionat 100 (Dragon Pharma)”