Buy Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Oxanabol (Alpha Pharma) Online - Alpha Pharma Steroids
Oxanabol (Alpha Pharma)

99.30

Oxanabol (Alpha Pharma)

99.30

Valmistaja: Alpha Pharma Luokka: Suun kautta otettava aine: Oksandroloni (Anavar) Pakkaus: 10mg (50 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 554 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Oxanabol (Alpha Pharma) sisältää vaikuttavana aineena Oxandrolone. Anabolisen ja androgeenisen aktiivisuuden indikaattorit testosteroniin verrattuna ovat vastaavasti 400/25 prosenttia. Lääke alkaa toimia heti levityksen jälkeen, mutta sen vaikutus kehoon kestää enintään 12 tuntia. Tämä tosiasia viittaa siihen, että sinun on otettava steroidi päivittäin. Oksandroloni luotiin lääketieteellisten ongelmien ratkaisemiseksi, mutta urheilijat kiinnittivät siihen nopeasti huomiota, erityisesti yleisurheilun edustajat. Ensimmäistä kertaa markkinoilla lääke ilmestyi 60-luvun puolivälissä ja sitä kutsuttiin sitten Anavariksi.

Vaikutukset of Anavar

Oksandroloni kiihdyttää merkittävästi anabolisia reaktioita samalla kun tukahduttaa katabolisia prosesseja. Sen avulla voit lisätä fyysisiä parametreja ja päästä eroon ylimääräisestä rasvasta. Oksandroloni pystyy myös lisäämään endogeenisen kasvuhormonin tuotantoa, millä on positiivinen vaikutus kehon anaboliseen taustaan.

Koska Oxandrolone lisää hieman hypertrofiaprosesseja, se ei ole ihanteellinen valinta massan kasvattamiseen. Se kuitenkin oikeilla yhdistelmillä eri AAS:n kanssa saat aikaan massan laadun paranemisen.

Annokset ja syklit

Lääkettä voidaan suositella kaikille urheilijoille, myös naisille. Kuten minkä tahansa AAS:n kohdalla, Anavarin annokset on valittava yksilöllisesti. Suositellut päivittäiset annokset vaihtelevat 20 mg:sta 80 mg:aan. Niiden lisääntyminen vain lisää Sivuvaikutusten riskiä.

Suosittelemme kurssien suorittamista Anavarin kanssa kuudesta kymmeneen viikkoa. Kuten edellä mainittiin, lyhyen puoliintumisajan vuoksi anabolisia aineita tulisi kuluttaa päivittäin. Palauttavaan hoitoon voit käyttää tamoksifeenia, klomidia tai toremifeenia. Koska lääke ei ole vuorovaikutuksessa aromataasientsyymin kanssa, et tarvitse gonadotropiinia, kun se toimii yksin.

On olemassa monia tehokkaita Oxandrolone-yhdistelmiä muiden AAS-yhdisteiden kanssa, jotka auttavat sinua saamaan parhaat mahdolliset tulokset. Parhaista nipuista kannattaa mainita Oxandrolone + Turinabol, Oxandrolone + Clenbuterol, Oxandrolone + Stanozolol, Methenolone jne. Tarkempia tietoja yhdistetyistä kursseista Anavarilla saat asiakaspalvelutiimiltämme.

Sivu vaikutukset

Oksandroloni ei häiritse maksan toimintaa, eikä Annostus ainakaan johda haittavaikutuksiin. Oksandrolonilla ei ole aromatisaatiota, joten sen aikana ei tapahdu estrogeeniluonteisia Sivureaktioita. Se voi hieman vähentää luonnollisen testosteronin tuotantoa, ja vakavassa yliannostuksessa se voi aiheuttaa astrofysiikkaa kiveksissä. Jos noudatat pääsysuosituksia, Sivu Vaikutuksen riski pienenee.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxanabol (Alpha Pharma)”