Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare
Anavar 50 (Dragon Pharma)

249.50

Anavar 50 (Dragon Pharma)

249.50

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Suun kautta otettava aine: Oksandroloni (Anavar) Pakkaus: 50mg (100 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 720 Osastot: , , , , Avainsana tuotteelle

Anavar 50 (oksandroloni) on ainutlaatuinen steroidi, jolla on korkea anabolinen vaikutus ja vähän androgeenisiä indikaatioita. Sen puoliintumisaika on noin 10 tuntia. Pääasiallinen käyttöalue on urheilu. Käytetään raskaassa yleisurheilussa ja parhaiden tulosten saavuttamiseen urheilukilpailuissa. Se auttaa vahvistamaan lihaksia ja antamaan keholle riittävästi energiaa, mikä on erittäin tärkeää joissain urheilulajeissa, mutta urheilijan suorituksen puitteissa se ei lisää painoa. Lääke otettiin käyttöön viime vuosisadan 60-luvulla. Sitä on käytetty HIV-infektion ja muiden immuunijärjestelmän häiriöiden hoitoon. Se tehostaa ihon ja kudosten uusiutumista. Se mahdollistaa diabetesta sairastavien ihmisten liikalihavuuden vähentämisen. Sitä käytetään anemian ja muiden kehon häiriöiden hoitoon. Tämän steroidin ero koostumuksessaan – hiiliatomi on korvattu toisessa asemassa olevalla happiatomilla, jolloin se vähentää Sivu Vaikutukset ja varmistaa tuotteen turvallisuuden.

Anavar 50 kehonrakennuksessa

Urheilijat käyttävät Anavaria kuivausprosessin aikana, mikä vähentää palautusta ja vahvistaa lihaksia ja niveliä. Se on välttämätöntä myös lepoajalla vahvoissa steroidivalmisteissa ja pääkilpailuissa. Lääke sopii aloittelijoille ja kehonrakentajille sekä urheilijoille, jotka ovat tehneet pitkän urheiluuran lääkkeiden parissa. Niitä ei käytetä vain lihasmassan vahvistamiseen, vaan monet käyttävät lääkettä muiden steroidien joukossa selkäkipujen vähentämiseen ja lihasmassan parantamiseen. Se auttaa ylläpitämään vartaloa ennen suuria kilpailuja. Sen havaitsemiseen on myös lyhyt aika veressä. Tämän tyyppisellä steroidilla on antikatabolisia ominaisuuksia. Pitkän harjoittelun jälkeen lihakset palautuvat nopeasti. Sillä on alhainen androgeenisen aktiivisuuden kynnys. Tästä syystä sitä käytetään aloittelijoille ja naisille. Se poistaa kehon ylimääräisestä vedestä ja rasvasta. Tämä puolestaan ​​antaa sinun kerätä lihaksikkaita määriä laadun määrittelyä.

Lääkkeen syklit ja annokset

Anavar 50:n annos valitaan erikseen kullekin urheilijalle. Milligrammien määrä riippuu kehon painosta ja kemiallisesta sietokyvystä. Kiertoa suunniteltaessa huomioidaan myös krooniset sairaudet ja allergiset reaktiot. Aloita ottamalla lääkettä 10 mg:lla päivässä, lisäämällä annosta vähitellen 40 mg:aan. Ammattiurheilijoille annos voidaan nostaa 80 mg:aan. Ota Steroidit useita kertoja päivässä ylläpitääksesi vakaata hormonitasoa kehossasi. Kurssin kesto on 6 viikkoa. Valmistuttuasi tarvitset muita lääkkeitä palauttamaan kehosi luonnolliset hormonit (jakson jälkeinen hoito). Steroidin vaikutuksen vahvistaminen auttaa ylläpitämään ruokavaliota ja jatkuvaa urheiluponnistusta. Jotta vaikutus olisi vahvempi ja lihakset tehokkaammat, voit ottaa muita lääkkeitä, kuten Sustanonia tai Testosteronia.

Ei-toivotut Vaikutukset kehossa

Anavar 50:llä ei ole negatiivista vaikutusta kehoon. Sen hellävarainen vaikutus eliminoi useita Sivuvaikutuksia. Ongelmia kohtaat vain, jos lisäät annostasi merkittävästi ja/tai pidennät suositeltua kurssiaikaa. Tässä tapauksessa saatat kokea oireita, kuten:

  • Verenpaineen nousu;
  • Päänsärky;
  • Vatsakipu ja suoliston häiriöt;
  • Pahoinvointi ja oksentelu;
  • Erektion ja libido vähentäminen.

Kuten on todettu, nämä Sivu Vaikutukset ovat harvinaisia ​​ja esiintyvät yleensä vain silloin, kun Annostus tai lääkkeen kesto ylittyy tai sitä käytetään väärin. Jos kaikkia suosituksia noudatetaan, urheilijat eivät kohtaa näitä Sivuvaikutuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Anavar 50 (Dragon Pharma)”