Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Parabolan 100 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Parabolan 100 (Dragon Pharma)

114.00

Parabolan 100 (Dragon Pharma)

114.00

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Injektoitava aine: Trenboloniheksahydrobentsyylikarbonaatti Pakkaus: 10 ml injektiopullo (100 mg/ml)

Parabolan 100 on injektoitava muoto Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate ‑aineesta, ja sen valmistaa lääkeyhtiö Dragon Pharma. Se on erittäin voimakas anabolinen ja androgeeninen steroidi. Tämän tuotteen sekä anaboliset että androgeeniset vaikutukset ovat 5 kertaa korkeammat kuin testosteronin.

 

Parabolan vaikutukset

Parabolan on ihanteellinen valinta niille henkilöille, jotka haluavat lisätä lihasmassaa sekä voimaa. Siinä on lähes samat anaboliset Vaikutukset kuin muissa täyteaineissa, kuten Dianabol tai Testosterone. Ainoa ero lääkkeiden ja muiden steroidien välillä on se, että Parabolan ei muutu estrogeeniksi. Tämä on hämmästyttävä laatu, sillä se estää vakavia estrogeenisiä Sivu Vaikutuksia, kuten gynekomastiaa ja nesteen kertymistä kehossa. Käyttäjät voivat saada erittäin repeytyneen ja kiinteän kehon ilman vedenpidätystä. Jos otat mietoa estrogeenista Steroiditia, ne edistävät hitaampaa lihaskasvua. Näin ei ole Parabolan 100:n kohdalla. Se edistää valtavaa lihasten kasvua ja voimaa ilman estrogeenisiä Sivu vaikutukset. Se edistää myös rasvan vähennysprosessia ja kiihdyttää aineenvaihduntaa, jonka ansiosta rasva palaa ja muuttuu energiaksi kiihtyvällä nopeudella. Jos otat oikeat annokset Parabolan 100:aa, sinun ei tarvitse ottaa antiestrogeenia.

Annosopas

Tämän steroidin suositeltu ja normaali annos on 150-250 mg viikossa. Useita käyttötiheyksiä, kuten lyhyiden estereiden kohdalla, ei vaadita, koska vaikutus kestää noin 2 viikkoa. Maksimi- ja vakaan aineen pitoisuuden ylläpitämiseksi suoritetaan 1-3 Sovellukset viikossa. Käyttö Parabolan on yleensä pitkäaikainen, joten suositeltu syklin kesto on keskimäärin 6-10 viikkoa. Joskus käyttäjät pidentävät syklin kestoa 16 viikkoon, vaikka tämä voi lisätä Sivuvaikutusten riskiä.

Yhdistetyt syklit

Parabolan-kurssia yhdistetään usein, mutta steroidi on riittävän tehokas ajettavaksi yksinsyklissä, ja sillä on erinomaisia ​​tuloksia lihaskasvussa, suorituskyvyssä ja voimassa. Trenboloni on tehokas anabolinen yhdistelmä. Se yhdistetään täydellisesti testosteronin, stanozololin, methandrostenoloni, methenoloni, boldenonin, turinabolin ja muiden analogien kanssa tehtävistä, kokemuksesta ja kehon sietokyvystä riippuen.

Sivu vaikutukset

Parabolan 100 on suhteellisesti tehokkaampi kuin testosteroni ja vaikutus Parabolan on lähes kolminkertainen vaikutus testosteroniin. Siksi on olemassa myös joitain voimakkaita androgeenisia Sivu Vaikutukset. Näitä Sivu Vaikutuksia ovat aggressiivinen luonne, hiustenlähtö ja akne. Koska androgeeninen vaikutus on suurempi, se on erittäin riskialtista naisille. Naisilla on erittäin suuret mahdollisuudet kokea virilisaatiota Vaikutukset, joten heidän tulisi ihanteellisesti välttää tätä lääkettä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Parabolan 100 (Dragon Pharma)”