Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) till salu - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Tamoxiver (Vermodje) til salg - Alpha Pharma Steroider. Online salg af lovlige steroider.Tamoxiver (Vermodje) en venta - Alpha Pharma esteroides. Ventas en línea de esteroides legales.Tamoxiver (Vermodje) à vendre - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Tamoxiver (Vermodje) for sale - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.
Tamoxiver (Vermodje)

19.00

Varasto loppu

Tamoxiver (Vermodje)

19.00

Valmistaja: Vermodje Luokka: Antiestrogeenit Aine: Tamoksifeenisitraatti (Nolvadex) Pakkaus: 20mg 25 pilleriä

Out of stock

tuotetunnus (SKU) 923 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Urheilijat käyttävät tamoksiveria (tamoksifeenia) torjumaan korkeita estradiolitasoja, kun AAS. Tutustu lääkkeen ominaisuuksiin ja miten sitä voi käyttää.

Tamoksiverin aktiivisuuden mekanismi on estrogeenireseptorien esto. Aiemmin tutkijat olivat vakuuttuneita siitä, että tamoksifeenilla ei ollut antiestrogeenisiä ominaisuuksia, mutta tämä teoria kumottiin tutkimuskierrossa. Tästä johtuen urheilijat käyttävät lääkettä laajalti. Valmisteen suosion määrää myös pitkälti Tamoxiverin alhainen hinta. Myymälästämme voit aina ostaa Tamoxiverin edulliseen hintaan.

Monilla anaboleilla on kyky olla vuorovaikutuksessa tietyn aromataasi-nimisen entsyymin kanssa. Sen vaikutuksen alaisena testosteroni muuttuu estradioliksi, mikä johtaa jälkimmäisen pitoisuuden nousuun. Tästä johtuu riittävän suuri määrä Sivuvaikutuksia. Tamoxiveria käytetään niiden torjumiseen.

Tamoxiver (Vermodje) vaikutukset

On sanottava heti, että tamoksifeeni ei pysty pysäyttämään testosteronin muuntamista naishormoneiksi. Sen toiminta tähtää vastaavien reseptorien salpaamiseen. Tästä syystä tamoksifeeni ei estä estradiolin aktiivisuutta, vaan hidastaa sitä. Huomaa lääkkeen tärkeimmät ominaisuudet:

  • Lisää urheilijoiden fyysisiä parametreja.
  • Antaa lihaksille lisää tarkkuutta ja lisää samalla niiden kovuutta.
  • Voimakas antiestrogeeninen vaikutus kehoon.
  • Sillä on rasvaa polttavia ominaisuuksia.
  • Lisää maksan tehokkuutta.

Tamoxiverin käyttö

Useimmiten tamoksifeenia käytetään kuntoutushoidon aikana. PCT:n tehokkuuden lisäämiseksi on suositeltavaa käyttää aromataasi-inhibiittoriryhmän valmisteita yhdessä tamoksifeenin kanssa. Useimmat urheilijat haluavat käyttää Provironia.

Jos käytät tamoxifenia yhdessä Provironin kanssa kuntoutushoidon aikana, sinun tulee aloittaa se AAS-syklisi viimeisellä viikolla ja jatkaa sitä vielä 14 päivää. Lääkkeen Annostus on 10-20 milligrammaa päivittäisessä käytössä.

Jos Tamoksiveria käytetään ainoana lääkkeenä, aloita sen ottamalla 14 päivän kuluttua AAS:n peruuttamisesta. Tamoksifeenisyklin kesto on tässä tapauksessa 14-21 päivää.

Tamoksiveri (Vermodje) Arvostelut

Jos luet huolellisesti Tamoxiver Arvostelut, huomaat, että lääke on tehokas estrogeenia vastaan. Urheilijat raportoivat myös Sivu Vaikutukset -lääkkeen puuttumisesta tämän lääkkeen yhteydessä. Vaikka ohje sisältää melko suuren luettelon negatiivisista ilmiöistä, joita voi esiintyä. Käytännön kokemuksen perusteella voidaan sanoa, että kaikki Sivu Vaikutukset voivat liittyä vain väärään Tamoxifenin käyttöön.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tamoxiver (Vermodje)”