Andriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun pharmazeutika - Alpha Pharma Steroide ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroider ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma esteroides ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Stéroïdes ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids ShopAndriol Testocaps by Sun Pharmaceuticals - Alpha Pharma Steroids Shop
Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

54.00

Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)

54.00

Valmistaja: Sun Pharmaceuticals Luokka: Suun kautta otettava aine: Testosteroniundekanoaatti Pakkaus: 40mg (60 pilleriä)

tuotetunnus (SKU) 638 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Andriol Testocaps on yksi harvoista uusista Steroidit-tuotteista, jotka ovat ilmestyneet viime vuosina. Toisin kuin useimmat anaboliset Steroidit, jotka tulivat markkinoille jo 1950- ja 1960-luvuilla (ja osittain jo kadonneet), Andriol on ollut olemassa vasta 80-luvun alusta lähtien. Tämä seikka on luultavasti selitys sille, miksi Andriol ottaa erityisen paikan Steroiditin joukossa. Tämä on vallankumouksellinen steroidi, koska se on ”metyylitestosteronin” ohella ainoa suun kautta otettava testosteroni.

Andriol Testocapsin Vaikutukset

Se riippuu siitä, kuinka niitä käytetään ja muista komponenteista, usein yhdessä erilaisten testosteronin muotojen kanssa hyötyjen nopeuttamiseksi.

Testosteroni on testosteronia riippumatta siitä, missä muodossa se on. Tutkimukset ovat vahvistaneet Andriolin tehokkuuden sen kykyyn:

  • Edistää luun vahvuutta
  • Edistää vähärasvaisen lihasmassan kehittymistä
  • Lisää punasolujen tuotantoa (erytropoieesi)
  • Lisää kestävyyttä ja kestävyyttä

Kuten jo mainittiin, testosteronia on eri muodoissa. Kehonrakentajat pitävät anabolisen androgeenisen Steroiditin injektioista enemmän kuin suun kautta, koska se tarjoaa nopeampia ja usein tehokkaampia etuja.

Milloin Andriol Testocaps otetaan

Imeytymisen helpottamiseksi Andriol Myytävänä suositellaan otettavaksi ruoan kanssa. Käyttö Andriol Testocaps on usein jaettu kahteen erilliseen annokseen; Yksi aamulla ja yksi illalla (aterioiden kanssa).

Imeytymisprosessin aikana osa testosteroniundekanoaatista muuttuu dihydrotestosteroniksi. Tämä tapahtuu ennen kuin se imeytyy veriplasmaan. Tämä prosessi mahdollistaa imeytyminen dihydrotestosteronin ja testosteronin androgeenit elimistön käyttöön.

Käyttöön liittyvät varotoimet

Andriol Testocaps voi häiritä useita kehon järjestelmän toimintoja, mukaan lukien endokriiniset järjestelmät, aineenvaihdunta, ruoansulatuskanava ja tuki- ja liikuntaelimistö.

Henkilöiden, joilla on diagnosoitu syöpä tai munuaisongelmia, tulee välttää Andriolia, ellei lääkäri ole hyväksynyt sitä. Sama koskee henkilöitä, joilla on diagnosoitu mikä tahansa diabetes mellitus. Andriolin ja muun anabolisen androgeenisen Steroiditin potentiaali voi myös pahentaa päänsärkyä, joten ihmisten, joilla on aiemmin ollut migreeniä, tulee olla varovaisia.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, yksilöllisen kohtelun tai psyykkisten ongelmien välttäminen on anabolisten androgeenisten Steroiditien, kuten Andriol, becakäyttöä niiden mahdollisia käyttäytymismuutoksia.

Arvostelut Andriol Myytävänästä

Jos katsot Arvostelut Andriolista kehonrakennuksessa, huomaat, että sitä käyttävät pääasiassa ne, jotka ovat vasta aloittamassa steroidilääkkeiden käyttöä. Yleisesti uskotaan, että se on turvallisempi kuin ruiskeena käytettävät huumeet. Mutta muuten, tämän aiheen asiantuntijat kiistävät sen ja osoittavat jatkuvasti, että 240mg Andriolia päivittäinen annos on korkea, eikä voi kulkeutua kehon läpi ilman Sivuvaikutuksia.

Yleensä Andriolia käytetään painonnousun aikana, Arvostelujen päätellen käytöstä kehonrakennuksessa, siitä jää paljon vettä. Loput Arvostelut ovat huumeiden vaikutuksessa – joku saattaa lihasta kasvaa hyvin, toiset eivät näe tuloksia ollenkaan, toiset vertaavat sitä klassisiin ”kiertoihin” ja kaukana Andriolin puolesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Andriol Testocaps (Sun Pharmaceuticals)”