Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

Kuinka suorittaa PCT oikein?

pct

Ensin selvitetään, mikä on niin kutsuttu Post-Cycle Therapy tai ”PCT” urheilumaailmassa. Mahdollisimman yksinkertaisesti sanottuna tämä on sarja toimenpiteitä, joiden avulla voit nopeuttaa kehon palautumisprosesseja ottamalla urheilulisän jälkeen. Samalla on erittäin tärkeää miettiä PCT:n suunnittelua jo ennen itse AAS-kurssin alkua.

best testosterone booster

Mikä PCT on ja mihin se on tarkoitettu?

Ei ole mikään salaisuus, että Steroidit saavat useita negatiivisia Vaikutuksia, jos niitä ei käytetä oikein. Jos urheilija ei ryhdy asianmukaisiin toimenpiteisiin niiden poistamiseksi, vakavat terveysongelmat ovat mahdollisia. Jotkut aloittelevat kehonrakentajat eivät ymmärrä tätä tai eivät halua tehdä sitä seurauksista huolimatta. He eivät ainoastaan ​​ota anabolisia lääkkeitä väärin, vaan he myös jättävät täysin huomiotta korjaavan hoidon, joka on olennainen osa mitä tahansa kurssia.

Tämä tilanne selittyy suurelta osin luotettavan tiedon puutteella Steroiditista. Nyt on tullut muotia kritisoida näitä lääkkeitä. Keinot urheilutulosten parantamiseen tullaan kuitenkin käyttämään aina netin negatiivisista tiedoista huolimatta. Monet urheilulääketieteen asiantuntijat uskovat, että on parempi antaa urheilijoille kaikki tarvittava tieto eikä olla hiljaa.

Yksi AAS:n vakavimmista haitoista on aivolisäkkeen akselin rikkominen. Muista, että se koostuu hypotalamuksesta, aivolisäkkeestä ja kiveksistä. Hypotalamus-aivolisäkkeen ja kiveskaaren päätehtävänä on säädellä testosteronin tuotantoprosessia. Kun jokin anaboliikka rikkoo tämän ketjun toimintaa, mutta joskus uusimmissa yksipuolisissa tutkimuksissa tämä koetaan erittäin negatiivisesti.

Seurauksena on, että mieshormonia tuotetaan alhaisella nopeudella tai sitä ei eritetä ollenkaan. Testosteronin synteesiä säätelee erityinen aine nimeltä gonadotropiini. Lisäksi se vaikuttaa siemennesteen erittymiseen. Anabolisten kurssien aikana mieshormonin pitoisuus saavuttaa maksimiarvot ja elimistö uskoo, että endogeenistä hormonia ei enää tarvitse syntetisoida, joten se hidastaa luonnollista tuotantoa.

Niin kauan kuin kehonrakentaja ottaa Steroiditin, hän ei tunne näitä muutoksia. Anabolisten lääkkeiden lopettamisen jälkeen endogeenisen testosteronin taso alkaa kuitenkin laskea nopeasti. Siksi elimistö ei pysty reagoimaan nopeasti tähän. Itse asiassa ilman PCT:tä mieshormonin normaali pitoisuus voi palautua itsenäisesti. Tämä voi kuitenkin kestää useita kuukausia suoritetun kurssin vakavuudesta riippuen.

Jos urheilija on suunnitellut pitkän kurssin, jonka kesto on yli 8 viikkoa, niin Gonadotropin-aineiden käyttö kannattaa aloittaa kurssin toisen kuukauden sisällä. Tämä lääke stimuloi hypotalamus-aivolisäkkeen ja kivesakselin toimintaa. Gonadotropiini otetaan kolmen viikon jaksoissa. Samalla lääkettä tulee antaa kolme kertaa 10 päivän sisällä ja kerta-annos on 1500-1700IU yksikköä.

Koska elimistö ei pysty nopeasti muuttamaan toimintaansa, PCT:n puuttuminen kurssien jälkeen voi johtaa hedelmättömyyteen. Useimmat amatööriurheilijat ovat varmoja, että korkea mieshormonin pitoisuus kehossa on siunaus. Toisaalta tämä on totta, mutta ei joka kerta, sillä keho pyrkii aina tasapainoon.

Jos veressä on suuri testosteronin kontrasti, tämän hormonin muuntaminen naishormoniksi (aromatisaatio) nopeutuu. Tämän seurauksena gynekomastia voi kehittyä ilman asianmukaisia ​​toimenpiteitä. Huomaa, että tämä sairaus on peruuttamaton, jos se jätetään liian pitkäksi, ja sillä on taipumus kertyä. No, tämä sairaus ei aiheuta vakavaa haittaa keholle . Kukaan mies ei kuitenkaan pidä siitä, kun hänen rintarauhasensa alkavat lisääntyä naarastyypillä ja ilmaantuu turvonneita nännejä.

Viimeinen muistettava seikka liittyy maksan toimintaan. Yleisesti uskotaan, että steroidit injektioissa ovat turvallisempia kuin pillerit. Tästä voimme olla osittain samaa mieltä. Maksa kuitenkin suodattaa kaiken veren, eikä sillä ole väliä, miten AAS otettiin. Tämä elin pystyy helposti selviytymään luonnollisista myrkkyistä, mutta voi epäonnistua kemiallisten myrkkyjen takia.

Siten PCT:n ansiosta urheilijat ratkaisevat useita ongelmia kerralla:

  • Luonnollinen hormonaalinen tausta palautuu, mikä on yksilöllistä jokaiselle henkilölle.
  • Palautusvaikutus vähenee.
  • Gynekomastian kehittymisen riskit on eliminoitu.
  • Kivesten atrofiaprosessi pysähtyy.
  • Muut negatiiviset Vaikutukset eliminoidaan.

Testien tekeminen on äärimmäisen tärkeää, kun jokin naboliikka. Tee tämä vähintään kahdesti kuukaudessa. Monet aloittelijat ottavat esimerkin ammattiurheilijoilta ja käyttävät jopa heidän kurssejaan. He kuitenkin unohtavat, että heillä on urheilulääketieteen asiantuntija, joka tuntee hyvin endokriinisen järjestelmän. Kuinka monella prosentilla kehonrakennuksen harrastajista on tällainen henkilö?

Tärkeää: Näiden sivuvaikutusongelmien syntymisen estämiseksi kierron aikana käytetään käyttöhCG:tä (gonadotropiinia), Arimidexiä (antiestrogeenia) tai jos käytetään progestiinipohjaista AAS:a – Cabergoline Dostinex (antiprogesteroni) lääkkeitä. Kaikki nämä oikealla annostuksella ja kestolla estävät Sivu Vaikutukset syntymästä AAS:n aikana. Löydät kaikki nämä vastamitta-aineet verkkoluettelostamme kotiinkuljetuksella.

Proprime

Klassinen kuntoutusterapia

On sanottava, että PCT voidaan suorittaa myös ”silta”-järjestelmän mukaisesti. Puhumme myös tästä, mutta hieman myöhemmin. Klassista kuntoutusterapiaa toteutetaan, jos uutta kurssia ei ole suunnitteilla lähikuukausien aikana. Tätä varten sinun on otettava seuraavat lääkkeet:

  • Hepo-suojat.
  • Testosteronin tehostajat.
  • Antiestrogeenit.
Share this post