Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Steroids. Online sales of legal steroids.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Steroide. Online-Verkauf von legalen Steroiden.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Steroider. Online salg af juridiske steroider.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Esteroides. Venta online de esteroides legales.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Stéroïdes. Vente en ligne de stéroïdes légaux.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Steroïden. Online verkoop van legale steroïden.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma steroider. Online salg av lovlige steroider.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Steroidi. Vendita online di steroidi legali.Mastever (Vermodje) - Esteróides Alpha Pharma. Venda online de esteróides legais.Mastever (Vermodje) - Alpha Pharma Steroider. Onlineförsäljning av lagliga steroider.
Mastever (Vermodje)

69.00

Varasto loppu

Mastever (Vermodje)

69.00

Valmistaja: Vermodje Luokka: Injektoitava aine: Drostanolonipropionaatti (Masteron) Pakkaus: 10 ml injektiopullo (100 mg/ml)

Out of stock

tuotetunnus (SKU) 900 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Mastever on Vermodje Pharman valmistaman Drostanolone Propionate -hormonin ruiskeena käytettävän muodon tuotenimi. Sitä pidettiin yhtenä parhaista parantavista aineista noin 20 vuoden ajan. Se oli erittäin tehokas postmenopausaalisten naisten hoidossa, jotka kärsivät rintasyövästä. Viime aikoina siitä tuli valtavan suosittu urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa leikkausaineena. He voivat käyttää Masteveria valmistautuessaan mihin tahansa kilpailuun.

Mastever lisää kehon aineenvaihduntaa, minkä ansiosta rasvanpolttonopeus lisääntyy huomattavasti. Se myös nostaa kehon yleistä lämpötilaa, mikä myös tehostaa rasvanpolttoprosessia kehossa. Kun rasvaa poistuu kehosta, tilaa laihoille lihaksille kehittyy ja käyttäjät voivat rakentaa laadukasta vähärasvaista lihasmassaa ja saavuttaa erittäin repeytyneen ja kiinteän kehon lyhyessä ajassa. Tämä on tärkein syy, miksi se on erittäin suosittu leikkausaineena.

Masteverin Vaikutukset bulkkisykleissä ovat melko lieviä. Se ei edistä valtavia ja merkittäviä lihasmassan kasvua. Masteverilla saadut hyödyt eivät ole niin suuria ja ovat lyhyemmälle ajanjaksolle. Sillä on samanlaisia ​​​​voittoja Primobolan-voittojen kanssa, mutta ne ovat heikkoja ja lieviä.

Sivu vaikutukset

Koska yhdisteellä ei ole kykyä muuntaa estrogeeniksi, olet vapaa gynekomastia-ongelmasta. Silti voit kuitenkin kohdata androgeenisiä Sivu Vaikutuksia, kuten aknea, hiustenlähtöä ja rasvaista ihoa. Se voi aiheuttaa naarailla korkeampaa virilisaatiota Vaikutukset, joten kaikkien naaraiden tulee ehdottomasti välttää tätä steroidia. Jos nämä Vaikutukset eivät saa asianmukaista lääketieteellistä hoitoa, niistä tulee pysyviä ja peruuttamattomia. Mastever vaikuttaa myös kolesterolitasoihin.

Annos

Yleisin ja tehokkain annos miehille on 300-400mg viikossa ja syklin kesto 6-8 viikkoa. Rintasyövästä kärsivien naisten tulee ottaa 100 mg 2-3 päivän välein ja syklin tulisi olla 8-12 viikkoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mastever (Vermodje)”