Sustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroide OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroider OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma esteroides en líneaSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Stéroïdes OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids OnlineSustanon 350 (Dragon Pharma) - Alpha Pharma Steroids Online
Sustanon 350 (Dragon Pharma)

76.20

Sustanon 350 (Dragon Pharma)

76.20

Valmistaja: Dragon Pharma Luokka: Injektoitava aine: Sustanon 250 (Testosteronisekoitus) Pakkaus: 10 ml injektiopullo (350 mg/ml)

Sustanon 350 on injektoitava steroidi, jonka valmistaa Dragon Pharma. Se sisältää neljän testosteroniesterin seoksen aineena. Se on pohjimmiltaan testosteronipropionaatin, testosteronifenyylipropionaatin, testosteroni-isokaproaatin ja testosteronidekanoaatin yhdistelmä. Tämä esteriseos tunnetaan yleisesti nimellä Sustanon. Koska siihen on kiinnitetty neljä erilaista esteriä, koko aineen puoliintumisaika on hyvin erilainen kuin muiden samantyyppisten Steroiditien. Eri estereillä on erilaiset puoliintumisajat, joten se tekee steroidista tehokkaan ja pitkäkestoisen. Se vapautuu kehossa eri aikoina injektiokohdasta.

 

Vaikutukset of Sustanon 350

Sustanon on suunniteltu useista sairauksista kärsivien potilaiden hoitoon. Lapsettomuusongelmiin sen on havaittu olevan tehokas, kun sitä annetaan kerran kuukaudessa. Sustanon on myös saanut siitä erittäin suuren hypetyksen kehonrakentajien ja urheilijoiden keskuudessa. Tämä johtui siitä, kuinka paljon voittoja ja voimaa he havaitsivat, että steroidisekoitus voisi tarjota. Testosteroni Enanthate ja Cypionate tarjoavat myös samanlaisia ​​tuloksia, vaikka tämä yhdistelmä on tehokkaampi lääketieteellisten ongelmien hoidossa kuin kehonrakennustarkoituksiin. Yksi Sustanon 350:n haittapuoli on, että se pysyy kehossa pitkän aikaa ja havaitaan virtsasta. Koska se lisää punasolujen tuotantoa kehossa, veri tulee erittäin happipitoiseksi. Se tarjoaa myös lisää voimaa ja kestävyyttä harjoituksiin ja harjoitteluun.

ota miten Sustanon

Suositeltu Annostus of Sustanon 350, jolla alat tuntea toimintasi kunnolla 350-525mg joka viikko. Vaikka Annostus valitaan yksilöllisesti, emme suosittele yli 1000 mg:n viikossa. Kurssin pituuden tulisi olla 6-12 viikkoa.

 

Sustanon 350 voidaan yhdistää muihin steroideihin syklissä maksimoimaan kurssin Vaikutukset. Hyvä yhdistetty sykli olisi 8 viikon Sustanon 525mg joka viikko kurssi + Boldenone Undecylenate 600mg kerran viikossa. Käytä lisäksi Anastrozolea ja Cabergolinea välttääksesi ei-toivotut Sivuvaikutukset, tarvittaessa konsulttimme voivat auttaa sinua tässä.

 

Sivu vaikutukset of Sustanon 350

Sivu Vaikutukset of Sustanon 350 ovat erittäin lieviä. Sivu Vaikutukset voivat kokea, jos he käyttävät lääkettä korkeammalla annoksilla tai pitempään. Yleisimmät ja kokeneimmat Sivu Vaikutukset ovat väsymys, mielialan vaihtelut, masennus, ärsytys, ahdistuneisuus, unettomuus, gynekomastia, hiustenlähtö, impotenssi, nesteen kertymä, maksaentsyymien vaihtelut, maksamassat, kivesatrofia, akne ja rasvaisuus iho. Nämä Sivu Vaikutukset poistetaan, kun steroidin annos on lopetettu. Sinun on seurattava maksan toimintaa jatkuvasti varmistaaksesi, että maksasi on turvallinen ja terve. Jos havaitset poikkeavaa maksan toiminnassa, lopeta lääkkeen ottaminen ja hakeudu lääkärin hoitoon.

PCT Sustanonin jälkeen

Kulku Sustanonin jälkeen on suoritettava jälkihoito. Tätä varten sinun tulee käyttää joko Clomidia tai Tamoxifenia, Annostus ja käytön kesto riippuvat kurssin pituudesta sekä lääkeyhdistelmästä. Jos esimerkiksi kurssi on Sustanon ja Turinabol 8-10 viikon ajan, niin

30 päivää Clomidia annoksella 50 mg ja sitten 15 päivää annoksella 25 mg on sopiva ohjelma PCT:lle. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, jos tarvitset apua, he auttavat sinua valitsemaan sinulle oikean kurssin jälkeisen terapian.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sustanon 350 (Dragon Pharma)”