Buy Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareKaufen Alpha Pharma Steroide Online - Alpha Labs Steroide GesundheitswesenKøb Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider HealthcareComprar Alpha Pharma esteroides en línea - Alpha Labs esteroides HealthcareAcheter des stéroïdes Alpha Pharma en ligne - Alpha Labs Stéroïdes Healthcarekoop Alpha Pharma Steroïden Online - Alpha Labs Steroïden GezondheidszorgKjøp Alpha Pharma Steroids Online - Alpha Labs Steroids HealthcareAcquistare Alpha Pharma Steroidi online - Alpha Labs Steroidi SanitàComprar Esteróides Alpha Pharma Online - Alpha Labs Steroids Healthcareköpa Alpha Pharma Steroider Online - Alpha Labs Steroider Healthcare

5 parasta harjoitusta, jotka polttavat eniten kaloreita!

5 mistakes when performing shrugs with dumbbells or a barbell

Ota nämä mukaan harjoitteluun laihtuaksesi ja lisätäksesi kestävyyttäsi. Kalorien vähentäminen ja intensiivinen kardioharjoittelu auttavat pudottamaan ylimääräisiä kiloja. Aerobiset harjoitukset polttavat kaloreita, treenaavat sydäntä ja lisäävät kestävyyttä, joten ne kannattaa ottaa mukaan ohjelmaan, vaikka painonpudotustavoitteita ei olisikaan, hyödyt silti suuresti muista tekijöistä.

Katsotaanpa siis viittä käsin valittua parasta harjoitusta, joilla poltetaan eniten kaloreita!

Magnum Clen-40

1. Hyppynaru

Tämä on markkinoiden edullisin kardiolaite. Vain minuutteja kuluttaa hyppynaru noin 15 kcal. Tänä aikana teet 100-120 hyppyä ilman taukoa.

Hyppynaru soveltuu lämmittelyn ominaisuuksiksi myös muihin harjoituksiin.

Uusille tulokkaille on suositeltavaa aloittaa yhdestä tai kahdesta minuutista ja lisätä asteittain aikaa (hyppyjen määrä). Koulutus voi näyttää tältä:

  • Ensimmäinen päivä – 100 ohitusta;
  • toinen päivä – 130 ohitusta;
  • kolmas päivä – 160 ohitusta;
  • neljäs päivä – lepo;
  • viides päivä – 200 ohitusta;
  • kuudes päivä – 230 ohitusta;
  • seitsemäs päivä – 260 ohitusta;
  • kahdeksas päivä – lepo.

Lisää siis 30-40 hyppyä joka päivä ja yritä pitää vähintään yksi tauko harjoituksissa, joten älä hyppää neljäntenä tai kahdeksantena päivänä. Lepää 30 sekuntia minuutin tai kahden välein myös näiden hyppyjen välillä.

Jos olet hyppäämässä Sivusta aurinkoisena päivänä, laita päähän sopiva hattu ja muista juoda runsaasti vettä!

2. Burpees

Tämä harjoitus yhdistää kardio- ja voimaharjoittelun ja harjoittelee täydellisesti kestävyyttä. Voimakkain vaihtoehto on punnerrukset ja lopussa hyppääminen.

Huijaa hyppäämättä ulos

Kalorien menetys riippuu kehon massasta, sillä mitä enemmän painoa, sitä enemmän energiaa kuluu. Kun painat 70 kiloa minuutin suorituskyvylle (noin 7 toistoa), kulutat 16-17 kcal. Vastaavasti, jos painat 90 kg, menetät 20 kcal, 50 kg:lla – 12 kcal.

Sisällytä tämä harjoitus harjoituksen pääasialliseksi osaksi. Kaikille riittää minuutti harjoittelua oikealla tekniikalla ja tasaisella rytmillä. Lisää vähintään yksi edustaja joka päivä. Jos harjoitus venyy kaksi tai kolme minuuttia, suorita kaksi vaihetta loput. Voit tarkistaa suosituimmat steroidiruisketuotteemme täältä .

Tee burpees vasta lämmittelyn jälkeen. Olkapäät, kyynärpäät, polvet ja jalat tulee lämmittää hyvin.

3. ”kömpelöt liikkeet”

Minuutti tämän suorittamista kuluttaa noin 15 kcal.

Kuinka tehdä nämä liikkeet:

  1. Nouse neljälle jalalle ja laita kämmenet lattialle, laita polvet lonkkanivelten alle ja suorista selkäsi.
  2. Seiso varpaillesi ja ota askel eteenpäin. Liikuta oikeaa kättäsi ja vasenta jalkaa samanaikaisesti.
  3. Ota kolme askelta, pysähdy ja toista kolme askelta taaksepäin.

Pidä selkä suorana koko harjoituksen ajan.

Uusia tulokkaita kehotetaan olemaan vauhdittamatta, vaan päinvastoin, tekemään se hitaasti tunteaksesi jokaisen lihaksen ja säilyttääksesi tasapainon. Vähentääksesi kuormitusta nosta lantiota pitäen pyörän suorana. Kun kädet ja jalat ovat kiinteät, voit nopeuttaa ja tehdä jopa kolmekymmentä askelta eteen- ja taaksepäin.

On tärkeää, että liikkeet ovat luonnollisia, sillä kädet liikkuvat jalkojen mukana, polvet eivät osu lattiaan eivätkä jalat taipu.

4. Juokseminen ylös portaita

Lisää kestävyyttä ja harjoittelee pohkeita.

Tämä on loistava harjoitus pakkaspäiville, jolloin on parempi olla juoksematta kaduilla. Minuutti intensiivistä juoksua ylös ja alas polttaa 8-12 kcal. Tunti harjoittelua kohtuullisella tahdilla päästää eroon 500-600 kcal:sta!

Harjoitus sopii niille, jotka haaveilevat vahvoista jaloista ja silputtuista lihaksista sekä kestävyyden harjoittelusta ennen juoksumaratoneja. Lisäksi portaissa juokseminen on erinomainen kardiovahvistus sydän- ja verisuonijärjestelmän vahvistamiseen.

Lisää kuormaa hyppäämällä kahden tai kolmen askeleen yli kerrallaan. Älä unohda levätä kahden tai kolmen minuutin välein.

best testosterone booster

5. Käsipainorivi lankusta

Tämä on melko energiaa kuluttava harjoitus, joka auttaa kasvattamaan ylävartalon lihaksia . Sopii myös vatsan vahvistamiseen. Tällä harjoituksella pääset eroon 12 kalorista minuutissa.

Kuinka suorittaa:

  1. Aseta käsipainot lattialle hartioiden leveydelle.
  2. Tartu otteeseen käsilläsi, venyttele jalkojasi taaksepäin ja seiso lankussa. Vartalo on suora ja lepäät varpaat lattialla (on parempi esiintyä urheilujalkineissa).
  3. Siirrä paino yhdelle käsivarrelle ja vedä toinen käsi käsipainolla rintaan.
  4. Rentoudu ja toista sekuntikäsi.

Aseta jalat hartioiden leveydelle pitääksesi tasapainosi.

Kun nostat käsipainoja, pidä kehosi staattisena, älä nojaa sivulle, älä taivuta tai kaareuta selkääsi. Paina käsipainoa kylkiluita vasten samalla kun kyynärpää näyttää ylöspäin.

Aluksi riittää 8 toistoa per käsi. Lisää jokaiseen sarjaan kaksi toistoa edistyessäsi.

Vinkki: Voit lisätä tätä kalorienpolttovaikutusta entisestään, monet urheilijat käyttävät ei-steroidisia klenbuterolitabletteja , koska ne auttavat nostamaan kehon lämpötilaa hieman ja lisäävät myös leposykettä. Harjoittelussa tämä tarkoittaa, että heti kun astut kuntosalille tai aloitat harjoituksen, palat heti! Tämä laajalti käytetty ja suosittu aine antaa loistavia tuloksia kestävyyden parantamiseen, lisääntyneeseen rasvanpolttoon Vaikutukset ja myös treenin suorittamiseen tarvittava energiataso. Löydät tämän erinomaisen aineen verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella. Suosittelemme myös osta Sustanonia saadaksesi nopeat tulokset.

Share this post