Buy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBesorgen Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroideKøbe Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroiderComprar Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma esteroidesAcheter Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Stéroïdeskoop Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidscomprare Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma SteroidsBuy Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroidsköpa Decabol British Dragon Online - Alpha Pharma Steroids
Decabol (British Dragon)

58.00

Varasto loppu

Decabol (British Dragon)

58.00

Valmistaja: British Dragon Luokka: Injektoitava aine: Nandroloni dekanoaatti (Deca) Pakkaus: 10 ml injektiopullo (250 mg/ml)

Out of stock

tuotetunnus (SKU) 801 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Decabol on aine, jota käytetään pääasiassa urheiluteollisuudessa, monet ihmiset ottavat Nandrolone Decanoatea kehonrakennukseen. Kun puhutaan lihasten rakentamisesta Decan kanssa, tarkoitamme valtavia volyymeja, koska kulku Nandrolone Decanoate on kehonrakennuksen vakio ja siihen on vähän verrattavissa.

Nandrolonidekanoaatin ominaisuudet

Decabolissa on dekanoaattiesteri, joka vapauttaa asteittain nandrolonihormonia kehoon injektion jälkeen. Kaksi injektiota viikossa riittää pitämään yhdisteen tason tasaisena veressä.

Nandroloni on rakenteeltaan hyvin samanlainen kuin testosteroni. Suurin ero niiden välillä on hiiliatomin puuttuminen 19-asemassa, mikä tekee siitä samankaltaisemman kuin progestiineja. Tämän ansiosta Deca antaa huomattavasti vähemmän androgeenista vaikutusta kuin testosteroni.

Urheilijoiden, joita testataan usein, on ehdottomasti vältettävä ottamalla tätä steroidia, koska se pysyy elimistössä pidemmän aikaa. Jos haluat steroidin, joka katoaa elimistöstä melko nopeasti, sinun tulee käyttää Testosteroni Propionaattia. Deca on erittäin suosittu urheilijoiden ja kehonrakentajien keskuudessa. ottamalla korkeampi annos voi johtaa yhdisteen muuttumiseen estrogeeniksi, mikä voi aiheuttaa vakavia estrogeenisiä Sivu vaikutuksia. Aiemmat tutkimukset ja tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä steroidi on erittäin tehokas leikkaussyklissä ja bulkkisyklissä. Voit saada huomattavia voittoja molemmissa sykleissä ottamalla sopivia annoss.

Annokset

On hyvä huomioida, että naiset voivat käyttää Decaa rohkeasti urheiluun ja lääkinnällisiin tarkoituksiin sivuvaikutuksia pelkäämättä, tietysti jos annokset eivät ylitä sallittuja rajoja. Turvallinen annos naisille on 50mg viikossa (enintään 100mg).

Miehille suositeltu Annostus on 200-600 mg viikossa. Kurssin tulisi kestää enintään 2,5 kuukautta.

Deca vaikuttaa melko hitaasti, vasta kolmannella pistosviikolla, mutta vaikutus on havaittavissa vielä pitkään kurssin päätyttyä.

Yhdistelmät

Urheilijat käyttävät tätä steroidia pääasiassa edistääkseen lihasmassan kasvua. Pääsääntöisesti yksi tai useampi Steroidit on sisällytetty kurssiin tehokkaamman vaikutuksen saavuttamiseksi:

Nandrolone Decanoate + Sustanon (erityinen ohjelma kokonaispainon, lihasmäärän, veden, rasvan lisäämiseen)

– Kurssin käyttö Methandienone (huomattava lihasvolyymin ja -voiman kasvu)

Nandroloni + Testosteronipropionaatti (lihasmassa on kiinteää ja runsasta, mutta siinä on paljon vettä)

– Nandroloni yhdistyy erittäin hyvin Winstrolin kanssa (lisäys kuivapainossa, jossa on lievä vedenpidätys ja palautumismahdollisuus noin 30%, vahvuuden kasvu noin 25%)

Sivu vaikutukset

Jos olet yliherkkä Steroiditille, voit ottaa Dacea Cabergoliinin (Dostinex) kanssa sen vaikutusten tiivistämiseksi. Suuremmat Deca-annokset voivat aiheuttaa androgeenisiä ja korkeampia estrogeenisiä Sivu vaikutukset. Joten sinun tulee aina syödä sopivat annokset rajaa ylittämättä.

Huolimatta alhaisesta androgeenisesta aktiivisuudesta, lääke voi vähentää luonnollisen testosteronin eritystä. Tällä tavalla voi esiintyä epämiellyttäviä seurauksia, kuten tilapäinen kivesten surkastuminen ja palautumisilmiö. Tavalla tai toisella. Kurssin jälkeen jokaisen urheilijan on suoritettava PCT (injektio Clomid tai HCG). HCG:tä voidaan käyttää tasoittaakseen steroidin negatiivista vaikutusta kehoon.

Deca Arvostelut

Ensinnäkin Deca on yksi myydyimmistä tuotteista verkkosivustollamme. Toiseksi, on syytä huomata, että lähes kaikki Arvostelut Nandrolone Decanoateista ovat positiivisia. Urheilijat puhuvat sen voimakkaasta ja pitkäkestoisesta vaikutuksesta kehoon. Urheilijat huomauttavat, että parin ensimmäisen viikon aikana ei ole näkyvissä muutoksia, mutta kurssin lopussa paino nousee 12 kiloon. Edes intensiivisimmillä elämäntavoilla kasvu ei pysähdy, voima ja voima lisääntyvät, väsymystä ei ole ja yleinen fyysinen ja henkinen tila on aina normaali. Nivelkivusta kärsineet urheilijat panevat merkille, että kipu on ohi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Decabol (British Dragon)”